2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043342 بازدید | 684304 پست
مممنونم عزيزم ، واقعا باید خدا بخواد ولی خب آدمیزاده و هزارتا فکر ،، عموم سال ۹۸ با ضخامت ۷ خرده ا ...

واقعا هرچی کمتربدونیم بعضی وقتابهتره البته بیشتر ونیم خیلی بهتره هاب شرطی ک خودمونوآزارندیم انشاءالله بسلامتی انتقال میدی مثبت میشی خدابه همراهت عزیزدلم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه خستمممم پوست بدنمم درد میکنه. فقط بخاطر بچه تحمل میکنم کلافه شدم دلم میخواد بگردم🥺 جون به لب م ...

عزیزم میفهمم خیلی سخته خیلی ولی تحمل کن کم مونده عزیزم خدا کمکت میکنه ب وقتش بانینی میرین ددر

بچه ها من سونو شدم خدارو هزاران بار شکر ضخامت این دفعه خوب بود😭 باورم نمیشد از بس ک همیشه پایین بود ...

عزیزم چقدرخوشحال شدم برات🥹😍😍😍🥹🥹خداروهزاربارشکر انشاالله انتقالتم موفقیت آمیزه مهربونم

عزیزم من خیلی تو فکرت بودمان شاءالله خدا کمکت کنه و دلتو شاد کنه هرجور که خودش صلاح میدونه

فدات بشم عزیزدلم ممنون ازت مهربون انشاءالله برای توهم بهترینااتفاق بیفته. آسمان جون انقد نشستم بدن دردگرفتم صندلیاک خالی میشدتاپربشه درازمیکشیدم داشتم جون میدادم عذاب کشیدم 😔

دور از جونت عزیزم چرا؟ درکت میکنم عزیزم حق داری همه ما همینیم خسته و دلی که وقت و بی وقت میگیره...م ...

فدات شم شیلاجون من بخاطر روماتیسمم نمیتونم مدت زیادی روی صندلی یامبل بشینم پاهام آویزون میشه دردام شروع میشه. مامانم تشکچه ازپشم گوسفندی درست کرده روی اون میشینم همیشه پاهام درازه فک کن از1ونیم ظهرتاشب روی صندلی چقد دردکشیدم.انقدگریه کردم واسه دردایی ک کشیدم انگارمارگزیده بخودم می‌پیچیدم بخدا داشتم منصرف میشدم برگردم خسته شدم امروز دلم میخواست کاش بدنیا نیومده بودم خیلی دردکشیدم😭

فدات شم شیلاجون من بخاطر روماتیسمم نمیتونم مدت زیادی روی صندلی یامبل بشینم پاهام آویزون میشه دردام ش ...

الهی عزیزدلم😢🥺 انشالله بهترین نتیجه رو بگیری اینقدر قشنگ باشه که تمام این سختی‌ها یادت بره گلم❤️

عزیزم چقدرخوشحال شدم برات🥹😍😍😍🥹🥹خداروهزاربارشکر انشاالله انتقالتم موفقیت آمیزه مهربونم

قربوووونت برم ان شاالله هممون از شادی نتیجه گرفتن اشک شوق بریزیم😍😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ب من 2تانوشته ب دروزی آمپول یکی قبل انتقال ک نشد

دو تا شیاف ۴۰۰؟ با یه امپول؟

چرا نشد؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
2810