2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043136 بازدید | 684289 پست
واقعاسخته آلاجون من حالت تهوع وسردردم داشتم. ولی بدن درد امونمو بریده بود

الهیییی خستگی و سختی همشون با معجزه خدا از دلت پر بکشه و بره😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نمیشد ب منشی بگی یکم زودتر راهت بندازه؟🥺🥺🥺

گوش نمیکنن ک عزیزم متاسفانه دکترعلیرضایی خیلی ویزیت میکنن شلوغ میشه هنوز شهرستان اومده بودن بنده خداها من اومدنی اوناتونوبت بودن تایک شب فک کنم نوبت شون میرسید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نبوسینش مخصوصا کسی که ریش داره خودتم شربت خاک شیر بخور اصلا گرمیجات و تخم مرغ نخور یه مدت

اصلا نذاشتم شوهرم بوسش کنه.ولی بدتر شده..ی پمادی ازاد گرفتن از داروخونه.زدمش .کم شدن..

شربت خاکشیر هم میخورم دوروزه..

عرق کاسنی گرفتم ک یذره با پنبه بزنم صورتش..

گفتم ماست و شیر اینا نخورم یمدت..

عرق نعناع امروز و دیروز نخوردم..

سینمو امروز دو سه بار با اب خنک شستم.

ممنون مهربونم الهی آمین برای هممون انشاءالله انتقال بدی و خبرخوشتوبدی دلم روشنه برات😍😍😍

😘😘❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله یه دختر دارم ،سال ۹۸ انتقال دادم ۹۹ بدنیا اومد ولی انتقال هام همه فرش بود الان انتقال فریز دارم، ...

من ده دیقه هم دراز نکشیدم.گفتن بلند شو.خودمم گفتم دستمو بگیرین بلند شم..بعدش عادی زدم بیرون.ولی لباس ساحلی برده بودم ک ساپرتمه دیگه نپوشم..مثبت هم شدم.البته سرم ای وی ای جی زدم تو سیکلم

یعنی فشار به بچه نمیاد به این فکر کردم خدایی نکرده اکسیژن به بچه نریزه🥲 انقد فکر و خیال به ذهنم میر ...

ن بابا این چ حرفیه..مگه چ فرقی با طبیعیا داریم..مگه اکسیژن طبیعیا بیشتره😄

دستگاه نوار قلب تا زمان در اومدن بچه رو شکممونه و بچه رو چک میکنن..اگه کوچکترین مشکلی پیش بیاد رسیدگی میکنن و زود متوجه میشن و سز میکنن..

مگه قرارع چی بشه ک اکسیژن نرسه.دهانه رحم ک باز بشه زود بچه بدنیا میاد..

من با امپول فشار دهانم ب ۱۰ سانت رسید و با زور زدن بقول خودم بی معنی بچه بدنیا اومد..

بشون میگفتم میدونم الکی دارم زور میزنم چون اصلا متوجه حرکت بچه ب پایین نمیشم😄🤭

گفتن خانم زور بزن بچه داره میاد چون سر بچه رو میدیدن.

فقط دیدم بچه تو دستشونه..

من اصلا متوجه نشدم چطو بچه اومد..از بس واژنم بی حس بود..

فقط درد کمر و شکم داشتم بخاطر امپول فشار..ادم از درد امپول فشار فقط دلش میخواد زور بزنه ک شاید درد کم بشه😄

خداروشکر عزیزم ک نتیجه گرفتی توایران انتقال دادی؟ قبول کردن با6/8؟ خدابخواد غیرممکن ممکن میشه. کاش ب ...

اون سیکلی که باردار شدم و‌موند ایران نبودم و با ۶/۸ انتقال دادن

اما قبلشم تو‌ایران با ۷ انتقال داده بودم که مثبت شد و بدلایل نامعلوم سقط شد. واقعا ۷ خیلی هم کم نیست، معمولا زیر ۷ باشه سیکل کنسل میشه

بعد از تولد نی نی هم یکبار دیگه با ۹ انتقال دادم که منفی شد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
چه قدر این دکترا عجیب و متفاوتن حالا دکتر انکولوژی به من گفته بکمپلکس استفاده کنم ولی آسپرین و انوکس ...

همون دکتر آنکولوژی فکر کنم اسمشون آقای هدایت بود به من گفت به محض انتقال باید مصرف کنی 

من چون حاملگی اولم قلبش تشکیل نشد گذاشتم رو حساب غلظت خونم که به جنین خونرسانی نشد 

بخاطر همین حس خوبی دارم نسبت بهشون

خداجونم شکرت       
مممنونم خدا دختر شما رو هم حفظ کنه و نی نی دوم بهتون ببخشه ،، بلاخره همسرم به آرزوش میرسه هربار من م ...

اره عزیزم به ف ال نیک بگیریم 

من امروز انتقال دارم میشه برام دعا کنی 

یبار ساعت ۵ از خواب بیدار شدم یبارم ۷ دیگه خوابم نمیبره 

همسرم خیلی راحت خوابیده 😂

خداجونم شکرت       
عزیزم روقوطی توام نوشته بعداز بازشدن ی ماه تاریخ داره؟ آخه دکترم خیلی نوشته بودبرام الان مونده ازش چ ...

ببخشید قوطیشو دیشب انداختم رفت 

ولی فکر میکنم مشکلی نداره میشه نگهش داشت

خداجونم شکرت       
2810