2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043262 بازدید | 684295 پست
خانما کسی که با ای وی اف باردار شده حتما باید سزارین شه ؟ یا طبیعی هم میشه ۱قلو.

من طبیعی زایمان کردم...وقتی بچه همه چیزش نرمال باشه و شرایط مادر هم خوب.طبیعی میشه..

اگه مشکلی خواست پیش بیاد دیگه میبرن سزارین.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ جالب هر جایی ی چیزی میگن.تو مرکز ما رو همون تخت ک انتقال دادن می‌مونیم تا یکی دو ساعت بعد ترخیص می ...

چخوب 

تو رویان قبلا از تخت انتقال خودمون باید جابه جا میشدیم روی تخت دیگه

خداجونم شکرت       
دوره ای که اقدام میکنیم دقیقا کی میشه یعنی همون ۱۵ روزی که تو سیکل هستیم مصرف کنیم فقط ؟

آره عزیزم ولی چون قوطی فرتیل سی ام ۹۰ تایی و روزی سه تا باید بخوریم معمولا نصفش میمونه 

من از قبل پریودی میخوردم که تا قبل انتقال تموم بشه

خداجونم شکرت       
پس بلاخره یه دکتر تو رویان مکمل توصیه کرده خیالم راحت شدش ، روزی چندتا دوتا یا سه تا

توصیه نکرد سر دخترم خودم پیشنهاد دادم گف اگه حس خوبی بهت میده بخور 

خوردم مثبت شدم اینسری هم بهش گفتم گفت اگه دوست داری بخوری بخور 

خداجونم شکرت       
من سال ۹۸ که تو رویان انتقال دادم بعد از انتقال تخت آوردن کنار تختی که بودیم گفتن خودتو بکش رو تخت ب ...

بچه داری آسمان جان؟ 

منم ۹۹ انتقال دادم همینطوری بود ولی دو ساعت نه 

شاید یه ربع رو تخت بودیم 

خداجونم شکرت       
خانما کسی که با ای وی اف باردار شده حتما باید سزارین شه ؟ یا طبیعی هم میشه ۱قلو.

سلام،مرکزی که من میرم همه ی کساییکه ivf یا iui هستن رو سزارین میکنن

میگن golden baby هستش و سزارین بهتره

البته هیچ منعی هم واسه زایمان طبیعی این افراد وجود نداره

سلام دوستان اومدم کلینیک مام ازساعت 1ونیمه هنوزنوبتم نشده😤تا11شب اینجام فک کنم. ازبدن درد دارم دیونه میشم خدایااااااااااااااااصدامونوبشنومنی ک دیرخسته میشدم دیگ جون ندارم روماتیسمم ازاینور😢

سلام دوستان اومدم کلینیک مام ازساعت 1ونیمه هنوزنوبتم نشده😤تا11شب اینجام فک کنم. ازبدن درد دارم دیون ...

اره متاسفانه بدی مام همین معطلیشه

از منشی سوال کنین حدودا کی نوبتتون میشه برین خونه و برگردین. احتمالا نه شب نوبتتون بشه

صورت دخترم شده جوشهای ریز.چکار کنم؟ دیروز کم بودن امروز خیلی زیاد شده.یذره هم رو قفسه سینه شه.

نبوسینش مخصوصا کسی که ریش داره خودتم شربت خاک شیر بخور اصلا گرمیجات و تخم مرغ نخور یه مدت

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
خانما من دیروز تو رویان فهمیدم بعد انتقال جنین خودمون باید از تخت معاینه بیایم پایین و بعدش هم نمیزا ...

بعد انتقال پرستارا کمکم کردن خابیده گزاشتنم رو تخت بردن بعدم گفت دو ساعت بای بخوابی حتی بالش یا پتو گفتم بدین بزارم زیر سرم گفتن خوب نیس همینجوری موندیم چن نفر بودیم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
توصیه نکرد سر دخترم خودم پیشنهاد دادم گف اگه حس خوبی بهت میده بخور خوردم مثبت شدم اینسری هم بهش گفتم ...

بازم خوبه قبول کرد من به مصطفایی هرچی پیشنهاد میگم اصلا توجه نمیکنه از داروها و ویتامین ها گرفته تا پی آر پی و خراش ،کلا حرف حرف خودشه

2810