2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043298 بازدید | 684297 پست
سلام عزيزم، امروز پری شدم یعنی یک روز زودتر ، متاسفانه نمیدونستم باید ۲ ماه زودتر خورد و همین ماه ک ...

بله آسمان جان بخور ،بازم خوبه 

معمولا دکترا تو سیکل مینویسن ،چون گرونه واقعا نمیشه دو ،سه ماه قبلش خرید ،اونایی هم که قبلش میخورن فوقش همون یکماه قبل بتونن بخرن

قبل انتقال گرمی بخور ،رحمتو گرم نگه دار ،کیسه آب گرم استفاده کن ،اگه تونستی بادکش گرم بذار 

بعد انتقال گرمی استفاده نکن دیگه و چون جنین از گرما خوشش نمیاد 

قبل انتقال کوالی فول ،کیوتن ،ال آرژنین ،همون فرتیل سی ام خوبه 

انشالله مثبت میشی ،تا حالا هر چی استفاده کردی یا داری استفاده می‌کنی کافی بوده نگران نباش .......مهمتر از همه اینا ،اینه که فقط باید خدا بخواد♥️♥️♥️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزممممم ممنون از احوال پرسی ات. ایشالا خوب باشی و همه چیز درست بشه تا انتقال بدی و به امید خدا نتی ...

عزیزم خیلی عالیه. ان شاالله خییییلی زود خبر خوش بدی😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بله رویان میرم ، شما هم ؟

بله عزیزم 

راستی در مورد فرتیل سی ام سرچ کن نوشته همون دوره ای که میخوای اقدام کنی باید مصرف کنی دکتر حافظی به من گف با شروع پریودم شروع کنم

خداجونم شکرت       

خانما من دیروز تو رویان فهمیدم بعد انتقال جنین خودمون باید از تخت معاینه بیایم پایین و بعدش هم نمیزارن رو تخت بخوابیم دیروز همه بعد انتقال رو صندلی نشسته بودن 

پرسیدم گفتن آزمایشا نشون داده تو حالت خوابیده به رحم خونرسانی نمیشه بهترین حالت نشستن 

شما اطلاعی دارین مرکزی که میرین رو تخت میخوابین؟

خداجونم شکرت       
عزیزم لوبیا سبز زیاد بخور. عسل سیاهدانه

ممنون بهار جون. متاسفانه برا من اثر نمی‌ذاره نمی‌دونم چرا😥

امروز قراره برم دکتر دعا کنین وضعیت خوب باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم روز ۱۰ پنج بود و نازک

ان شالله اثرگذار باشه برات و آخرسر مثبت بشی😍

خانما من دیروز تو رویان فهمیدم بعد انتقال جنین خودمون باید از تخت معاینه بیایم پایین و بعدش هم نمیزا ...

چ جالب هر جایی ی چیزی میگن.

تو مرکز ما رو همون تخت ک انتقال دادن می‌مونیم تا یکی دو ساعت بعد ترخیص میکنن

بله عزیزم راستی در مورد فرتیل سی ام سرچ کن نوشته همون دوره ای که میخوای اقدام کنی باید مصرف کنی دکتر ...

دوره ای که اقدام میکنیم دقیقا کی میشه یعنی همون ۱۵ روزی که تو سیکل هستیم مصرف کنیم فقط ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام عزیزان

امیدوارم به زودی خبر بارداری همگی رو بخونم🥰

من روز سوم انتقال جنینم

دفعه دومی هست که انتقال میدم 

کسی هست این روزا انتقال داده باشه؟

معجزه یعنی بعد از ۱۶ ماه انتظار دقیقا همون ماهی که نوبت عکس رنگی داری که بری واسه آی یو آی باردار بشی😍خدایا هزاران بار شکرت ازت میخوام به همه ی منتظرای نی نی معجزتو نشون بدی😊دوست مهربونم یه صلوات واسه نی نی دار شدن منتظرا و سلامتی همه نی نی های تو دلی بفرست ممنونتم😘مهربونا واسه دوباره مادر شدنم دعا کنید دو ساله منتظرم بچم خیلی تنهاست😔اللهم عجل لولیک الفرج🌱
خانما من دیروز تو رویان فهمیدم بعد انتقال جنین خودمون باید از تخت معاینه بیایم پایین و بعدش هم نمیزا ...

من سال ۹۸ که تو رویان انتقال دادم بعد از انتقال تخت آوردن کنار تختی که بودیم گفتن خودتو بکش رو تخت بعد هم یکی دوساعت رو تخت دراز کش موندیم نمیدونستم جدیدا این کارو میکنن !!!!!!

😁🫀 خدا حفظش کنه براتون عزیزم حس میکنم در آینده منم مثل شما بشم ... ولی من طبق خصوصیاتی که سعید دار ...

من خودم حدسشو میزدم با بچه رفتارام چطوره..میگفتم خدا ب بچه رحم کنه وگرنه از دستم دیوونه میشه😄

سلام عزیزم چطوری خوبی بعد چند وقت افلاین داشتم پیامهارو میخوندم اتفاقی پیامتو دیدم نمیدونم بت تبریک ...

قربونت عزیزم.فدات😘😘

من روز دهم دیگه خودم دخترمو حموم کزدم.بم میگفتن نترسیدی..

گفتم والا جوری بدون ترس حمومش کردم انگار تاحالا پنج تا بچه بزرگ کردم.😄.

دخترم اب گرمو دوست داره.با اب سرد ی تکون میخوره و گریه میکنه..

دیگه خنده و گریه با همه. فکر کن من تو کشور غریب زایمان کردم هیچکس جز خودمون دو تا نبود، اما میگذره… ...

واقعا سخته براتون تو غربت..خداهمیشه سلامتی بتون بده..

خدا صبرو ب همه مادرا میده برا بزرگ کردن بچه ها..

2810