2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043045 بازدید | 684284 پست
هنوز معلوم نیس عزیزم. منتظر روز سونو هستم که ببینن ضخامت چقدره. روز ۱۱، ۵و خورده ای بود. که خب خیلی ...

عزیزم لوبیا سبز زیاد بخور. عسل سیاهدانه 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

آسمان جان فرتیل سی ام رو بهتره ۳ یا ۲ ماه قبل انتقال بخوری ،یعنی استفاده اش مثل ویتامینای دیگه هست د ...

سلام عزيزم،  امروز پری شدم یعنی یک روز زودتر ، متاسفانه نمیدونستم باید ۲ ماه زودتر خورد و همین ماه که انتقال دارم خریدم البته شک داشتم بخرم یا نه چون گرون هم هست ولی گقتم بعدا پشیمون نشم که ای کاش میخریدم دیگه نمیدونم الان اگه بخورم بازم خوبه یا نه ! 

الان شما میدونید تو این دو سه هفته تا انتقال باید گرمی بخورم یا سردی؟؟ اصلا باید چکار انجام بدم؟؟؟ الان این دکتر ویتامین خاصی به من نداده باید چیا بخورم ؟؟؟ داروهام کلا گلوکوفاژ و تیروئید و بکمپلکس هست که اونا هم هم دکتر غدد و آنکولوژی نوشته و دکتر مصطفایی فقط یه پودر اوازیتول نوشته بود که اونم سی تایی بود خیلی وقته تموم شده و ربطی به انتقال نداره وقتی سرچ کردم، 

الان ویتامین ای یا سی بنظرتون بخورم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دورت بگردم مهربونم. آره واقعا ادم تواین راه دیگ نمیدونه چی درسته چی غلط فقط میخادهمه کاربکنه سنگ تمو ...

مممنونم عزيزم   ، واقعا باید خدا بخواد ولی خب آدمیزاده و هزارتا فکر ،، عموم سال ۹۸ با ضخامت ۷ خرده ای باردار شدم ولی فرقش اینه اون موقع اصلا از ضخامت و خیلی چیزهای دیگه سر درنمیاوردم باورت میشه حتی نمیدونستم گرید جنین چیه یعنی من امسال از دکترم تازه پرسیدم گرید دخترم چی بود !! انگار هرچی نمیدونستم بهتر بود یعنی یه اعتمادی به دکتر داشتم ولی وقتی بعدها بیشتر اطلاعات بدست آوردم بیشتر وسواس شدم وگرنه من حتی تو باغ نبودم کیفیت تخمکم پایینه،   شروع مجدد کارم از سال ۱۴۰۱ و متاسفانه چالش‌های بسیار از اون موقع تا الان از من یه آدم دیگه ساخته یه آدم دل نازک و ترسو و استرسی و بی اعتماد به هرچی دکتر و درمانه ،  انشالله خدا به هممون قدرت و اراده دوبارشو نشون بده

سلام عزيزم شما میدونید تو این دو سه هفته سیکل انتقال چه ویتامین و غذایی باید خورد منظورم گرمی ک سردی ...

سلام گلم من تا قبل انتقال گرمی میخوردم. 

سیاهدانه قرص کمر دارچین....انواع گرمی رو باعسل مخلوط کردم هر صبح ۱قاشق میخوردم. هرشب شکمم رو با روغن سیاهدانه ماساژ میدادم پیاده رویی باشگاه... بیشتر تردمیل. شب قبل انتقال کله پاچه میگن تاثیر داره چسبندگیش. بعد انتقالم تا ۱۴ روز سوپ پای مرغ  

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

سلام عزیزم من اون سیمای که prp کردم مثبت شدم ولی متاسفانه نموند. من ک حس مثبتی بهش دارم. ان شاالله ک ...

ممنون عزیزم دیروز پی آرپی کردم موقع انجام همش خودمو منقبض میکردم چون درد پریودی شدیدی داشتم 

دیگه نمیدونم تاثیرشو گذاشت یا نه چون دکتر همش میگف خودمو شل کنم وگرنه خوب پخش نمیشه

خداجونم شکرت       
سلام عزیزم نه هنوز ان شالله فردا میرم سونو اخر که تعیین کنند کی انتقالم باشه دعام کن خیلی استرس دارم ...

بسلامتی عزیزم انشالله بهترین ها برات پیش بیاد 

خداجونم شکرت       
2810