2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043028 بازدید | 684283 پست
گفتم یعنی دو سه تا پشت سر هم میخواستم...😄😄😄😄هر مرحله گذره مراحل قبلی بهتره😄دلم مبخواد یکی پیشم ...

😁🫀 خدا حفظش کنه براتون عزیزم 

حس میکنم در آینده منم مثل شما بشم ... ولی من طبق خصوصیاتی که سعید داره میدونم بابت بچه نمیتونه زیاد دست کمکم باشه... 

گاهی بهش فکر میکنم میگم یعنی از عهدش بر میام🥲

ولی خداروشکر من مادرشوهرم میاد کمکم یعنی اخلاقش همینطوریه البته باهم فاصله داریم یک ساعت مسیر هست

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خیلی ممنون از شما 🌹 🥰 عزیزم ، فقط آی وی اف میخواستم بشم،ای یو آی خیلی مطمئن نیست طوری که شنیدم ،ای ...

این دکتری که من میرم ای وی اف انجام نمیدن

ولی گمونم تمام مراکز ناباروری با ای وی اف انجام میدن...

بازم پرس‌وجو کنید😇

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کارشون خوبه؟؟

دو نفر رو که میشناسم نتیجه گرفتن

اولین نفر ک بهم معرفی کرد پسرش الان بغلشه میگه دفعه چهارم مثبت شدم و موند برام ، دفعه اول اینا هم مثبت شده بود اما بخاطر مشکلاتی ک خودش داشت سقط میشد ، مثل انتقاد خون و..

نفر دومم هم بار اول مثبت شد ۶ ماه بارداری رو طی کرد بخاطر تیروئید بالا زایمان زودرس داشته و متاسفانه بچشو از دست میده

این مدت دارو تیروئید نخورده بود  دفعه دوم سوم منفی شده...

منم یه بار انجام دادم منفی شدم ( آمپول آزاد سازی نداده بود بهم ) پناه بر خدا شهریور انجام میدم مجدد ببینم خدا چی میخواد برام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بخدا منم قبل بارداری سیر دلم میخوابیدم ساعت ۱۱ ایطو صبحونه میخوردم.الان مجبورم زود بخورم.ب منم میگفت ...

سلام عزیزم چطوری خوبی 

بعد چند وقت افلاین داشتم پیامهارو میخوندم 

اتفاقی پیامتو دیدم نمیدونم بت تبریک گفتم با ن 😂

تبریک میگم قدمش پر از خیر و برکت و خوشی باشه 

الهی ک با زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه 

خواهر قشنگم بدون تعارف میگم  الان ب کمک نیاز داری میتونی رو من حساب کنی 

سلام عزیزم چطوری خوبی بعد چند وقت افلاین داشتم پیامهارو میخوندم اتفاقی پیامتو دیدم نمیدونم بت تبریک ...

به به ببین کی اینجاست خوبی قشنگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نساجون خوبی عزيزم. الان چیکارمیکنی؟ اصلاح سبک وشروع کردی؟

عزیزممممم ممنون از احوال پرسی ات. ایشالا خوب باشی و همه چیز درست بشه تا انتقال بدی و به امید خدا نتیجه بگیری.🥰

بله کم و بیش اصلاح سبک می کنم به خاطر حال خوبی که داره هر چند خیلی ناامیدم  و دیگه همه چیز رو برای خودم تمام شده می دونم...😭 فردا تولد همسرمه دیگه حدث میزنی تو چه رویایی ام کاش میشد آزمایش بتای مثبت بهش هدیه بدم... موعد پریودمم هست 🫠

تغذیه رو قبلا هم رعایت می کردم ولی سعی کردم خوابم رو هر طور شده تنظیم کنم.. قبلا به قول خارجی ها evening person بودم الان به هر جون کندنی بشه ۷ صبح بیدارم و از اونور حدود ۱۱ خواب... بعد نهارم یه چرت کوتاه...

تحرکم خیلی کم بود تقریبا صفر... روزی یک ساعت پیاده روی و هفته ایی سه جلسه ایروبیک...

از ۷۱ شدم ۶۷ حدودا... ‌

یاد خاطرات بد انتقالم می افتم خیلی حالم بد میشه باورم نمیشه چه روزایی رو گذروندم و زنده ام...

برای همین کمتر میام سایت ولی به یاد تک تکتون هستم بچه ها.

به امید مادر شدن تمام خانمای زجر کشیده و صبور و منتظر...🙏

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام قربونت بخوبیت. عزیزم ب نظرم قبلش نخوراحتمال داره ضخیم تربشه پریودی دیرتر ریزش کنه سیکلت بهم نری ...

ممنونم عزيزم از دعای خیرتون ، همین کاریو که شما گفتید انجام میدم البته امروز سه تا خوردم ولی دیگه قطع میکنم تا پری بشم ،،، من چندسال پیش تو دوتا انتقال که داشتم البته هر دو فرش بود و تقریبا دو سه روز بعد پانکچرم بود ضخامتم نازک بود تو انتقال مثبت نهایت ضخامت شد ۷/۴ ، دیگه الان به قول شما از ضخامت بی خبرم مخصوصا بعد از یه سزارین و یه کورتاژ و دوتا پانکچر جدیدی که اواخر انجام دادم و کلی دارو شرایط جدید باید بسنجم ،، ممنون که با نظرات سنجیدتون ذهن منو باز میکنید گاهی تو این پروسه درمان چنان آدم درگیر میشه حتی چیزهای بدیهی هم آدمو گیج میکنه ،، انشالله شما هم بزودی خبر انتقال و بارداریتو بگید دلم براتون روشنو با این دکتر جدید و خوبی که همه ازش تعریف میکنید مشکلتون برطرف میشه  ،انشالله خبر بارداری تمام دوستان بزودی زود

من اطلاعات جدید از مادرشوهرم کشف کردم 🥲

سعیدو بعد دوسال اقدام حامله شد

بعد چند سال مجدد حامله شد موقع زایمان مرده دنیا اومد

بعدش دوتا سقط داشته تو چند سال

بعدش هرچی دکتر میره نمیشه 

iui میکنه بازم نمیشه

بعدش یه دختر دنیا میاره مریض بوده تا ۶ ماه زنده بوده بعدش فوت میکنه

بعد اون برادر شوهرم 

بعدش خواهر شوهرم 

اینا همه چندین سال طول کشیده...

فاصله سنی سعید با برادرش ۱۵ ساله ....

مادرشوهرم خیلی سختی کشیده 🥲 تو این مدت با اینکه مشکل از پدر شوهرم بوده ولی همش در حال خاستگاری بوده تا مثلا ب مادرشوهرم ثابت کنه مشکلی نداره...

میگه حتی دوبار هم سر سفره عقد میشینه ولی نمیدونم چی میشه مراسم بهم میخوره

هعـــــــــی خدا🥲 به مادر شوهرم نوه بده بسشه انقد سختی کشیده...

اون روزی مادرشوهرم تعریف میکنه میگه برادرشوهرت نگرانه میگه مامان منم برم یه آزمایش بدم اگ مشکل دارم الان درمان شه

برادر شوهرم ۱۷ سالشه ، مادرشوهرم در جوابش گفته زوده واست ب این چیزا فکر نکن🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم ببخشید نی نی سایتم باز نمیشد انتقال دادین بسلامتی؟

سلام عزیزم نه هنوز ان شالله فردا میرم سونو اخر که تعیین کنند کی انتقالم باشه دعام کن خیلی استرس دارم فرصت اخره هرچی خیره مقدر شه

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴چله زیارت عاشورا هدیه به شهداشب بیست و هشتم🖤به نیت حاجت روایی @ @5golnarg ...

سلام عزیزم ممنونم که برای من خواندید انشاالله که هرچی از خدا میخواهی بهترینش قسمت بشه 

ببخشید که دیر جواب دادم چون درگیر سقط بودم امروز اومدم 

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴چله زیارت عاشورا هدیه به شهداشب بیست و هشتم🖤به نیت حاجت روایی @ @5golnarg ...

سلام عزیزم ممنونم که برای من خواندید انشاالله که هرچی از خدا میخواهی بهترینش قسمت بشه 

سلام عزیزم ممنونم که برای من خواندید انشاالله که هرچی از خدا میخواهی بهترینش قسمت بشه ببخشید که دیر ...

قربونت برم خدا کمکت کنه

خدا با فرشته ها جاش رو برات پر کنه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ممنونم عزيزم از دعای خیرتون ، همین کاریو که شما گفتید انجام میدم البته امروز سه تا خوردم ولی دیگه قط ...

آسمان جان فرتیل سی ام رو بهتره ۳ یا ۲ ماه قبل انتقال بخوری ،یعنی استفاده اش مثل ویتامینای دیگه هست 

دیگه اینقدر ضخامت رو بالا نمیبره که مشکل ساز بشه نگران نباش ،ضخامت رو تنظیم می‌کنه ،حالا انشالله برات مؤثر باشه 

من خودم نگرفتم چون دوره پانکچر که ویتامینا روم تاثیر نداشت گفتم حتما اینم تاثیر نداره 

۲ ماه قبل انتقال بخوری ضرر نداره ،از کسی نشنیدم پریود عقب بندازه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
2810