2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043048 بازدید | 684284 پست
سلام خانما خوبین نی نی سایت من به مشکل خورده بود باز نمیشد اصلا دکتر قراره قبل انتقال برام پی آر پی ...

اگه در حالت عادی مشکل ضخامت داری ممکنه جواب بده

من خودم مشکل نداشتم گفتم اینم انجام بدم شاید بگیره دکترم هر چی گفت gcsf بهتره قبول نکردم و نتیجه هم نگرفتم.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

اگه در حالت عادی مشکل ضخامت داری ممکنه جواب بدهمن خودم مشکل نداشتم گفتم اینم انجام بدم شاید بگیره دک ...

عزیزم مگه کسی که پی ار پی انجام بده نمیتونه از gcsf استفاده کنه ؟ 

نمیشه هر دوتا رو باهم انجام داد ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهیییی عزیزم😍😂الهی خدا توان و قوت مضاعف بده

انشاالله عزیزم😘

شوهرم میگه باهاش بداخلاقی نکن محبت زیاد کن..

گفتم جان خودت ولم کن.

گفتم هرروز 24ساعته پیشم باش و بگیرش تا خیلی محبت کنم بش.

وقتی انشالله راه بیوفته میبینی نوزادی واقعا روزای خوبشه 😄 کی بود چند تا پشت هم میخواست؟

گفتم یعنی دو سه تا پشت سر هم میخواستم...😄😄😄😄

هر مرحله گذره مراحل قبلی بهتره😄

دلم مبخواد یکی پیشم باشه موقع گریه بچه رو بگیره

عزیزم مگه کسی که پی ار پی انجام بده نمیتونه از gcsf استفاده کنه ؟ نمیشه هر دوتا رو باهم انجام داد ؟

میشه . دکتر من فقط یه  روش رو انجام میده😐

نمی دونم شایدم اگه ازش میخواستم می نوشت.

هر چند اونم دوبار تزریق کردم بی فایده بود

کلا هیچی رو من جواب نداد. 🥲

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴چله زیارت عاشورا هدیه به شهداشب سی ام و سی و یکم🖤به نیت حاجت روایی @ @ونو ...

سلام مهتاب جون ممنونم، ايشالله خدا برات خير و خوشي بخواد عزيزم، چقدر شما خوب و مهربون هستين❤️❤️🙏🙏🙏🙏

سلام عزيزم، ممنونم شما خوبید ؟ احتمالا آخر هفته‌ پری بشم الان قرص خریدم به خیال خودم گفتم زودتر خور ...

سلام قربونت بخوبیت. عزیزم ب نظرم قبلش نخوراحتمال داره ضخیم تربشه پریودی دیرتر ریزش کنه سیکلت بهم نریز بزار وال طبیعیش طی کنه ک ان‌شاءالله همین دفه انتقال بدی عقب نیفته کارت. آسمان جون من تاحالانشنیدم قبل پریودی کسی خورده باشه البته نشنیدم شایدم باشه چنین تجویزی من اغلب دوم سوم پریودی میدونم شروع میکنن ب مصرف فرتیل سی ام از حم من داغونترک نداریم رو رحم من تاحدودی جواب دادسوم پریودی خوردم برو سونو ببین اگ رحمت خوب بودیکی دوتار زی بخوراگ خدایی نکرده نازک بود3تاروزی بخور. آدم میترسه زیاده روی کنه ضخیم تربشه. ولی درکل روزی 2تامتعادلتره واسه منی ک رحمم نازکه 3تاخوبه.عزیزم انشاءالله خداهمه کاراتوخوشگل بچینه بتونی انتقال موفقیت آمیزی داشته باشی وخبرنینی دارشدنتواینجابگی برات خوشحالی کنیم😍😍😍😍😍

انشاالله عزیزم😘شوهرم میگه باهاش بداخلاقی نکن محبت زیاد کن..گفتم جان خودت ولم کن.گفتم هرروز 24ساعته ...

ماهور جان این روزام میگذره دلت تنگ میشه واسه این روزا. الان ابجیم میگه انقد اذیت داشت فقط روزارومیشمردم کی بزرگ میشه الان میگ کاش لذت می‌بردم ازاون روزا میگ پاهای کوچیکش یادم میاد دلم میره نتونستم ازنوزادیش لذت ببرم. الان ماشالا الان 6سالشه دخترش میبینی چ زودمیگذره عزیزم میدونم خیلی خیلی سخته ولی سعی کن ب سختیش متمرکزنشی راحت بگذره. عزیزم شیرمیدی دعاکن ازاین سختیاقسمت هممون بشه سختیاشوبجون می‌خریم بخدا ازسختی ک ای وی اف وداروهاشو استرساش داره قابل تحمل‌تر. سختی ک لذت توش دخیل باشه خیلی شیرینه😍😍😍😍😍خداگل دخترتوبراتون حفظ کنه. وای دخترخیلی خوبهههههههه🥹😍

سلام ۲۴ ساعت بعد انتقال ترشح قهوه ای ، مثل اول پریود طبیعیِ؟

سلام عزیزم مبارکه تازه انتقال دادی بسلامتی؟ عزیز هرکی چن روز بعدانتقال ترشح قهوه ای داشت میگفتن لک لانه گزینی وخیلیابادیدن این لک مثبت شدن 24ساعت بعدونمیدونم لانه گزینی میشه یا زوده انشاءالله واسه توام خیره

2810