2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042784 بازدید | 684272 پست
پس این ماه انتقال ندارین گلم انشالله هرچی خیر و صلاحه پیش بیاد منم قبل پریودم امگا۳ و ویتامین ای و ا ...

دستیارشون که ماما هست گفت پریود نخواهی شد تا بعداز انتقال نمیدونم والله چه خبره☹️ ان شالله فردا سونو دارم ببینم چی میگن توکل بر خدا اما بیفته شهریور نمیتونم دفاعم هست عروسی پسرخالم هست موندم والله من خرداد رفتم که اون ماهبهترین تایم بود برام که تا الان طول کشید🥺

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
خانما کسی این ماه انتقال نداره؟

من سیکلم شروع شده ولی چون همیشه ضخامتم پایینه معلوم نیس ب انتقال برسم یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم... دقیقا منم... بنظرم جهنم واقعی همین‌جاستهمینجایی که نمیدونیم برای چی و برای کدوم گناه میسوزیم؟ ...

به جرم بی دست و پایی ،به جرم سادگی، چون اگر هفت خط بودیم هفت خط ها رو میشناختیم و گول نمیخوردیم.

دنیا به کام ظالم هاست

هرچی ظالم تر دنیا براشون بهتر

بچه هاخبرخوش یاسی جون بی‌بی چکش مثبت شده😍😍😍😍😍😍😍😍😍روز 8انتقال خدایاهزاران بارشکرت. ان‌شاءالل ...

خدارو شکر انشاالله همه چشم انتظارا این دو خط قرمزو تجربه کنن من که بی بی نزدم ولی سه ماهم که شد زدم که یادگاری داشته باشمش آرزو به دل این دوخط بودم🥹🥹🥹

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

دوستان خوبم نذر کردم برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله به برکت این دعای بزرگ لطف و رحمت خدا شامل همگی ما بشه هر کس منو لایق میدونه لطفن اسمش رو بگه. 

۱) فردایی روشن ‌
۲) سپیدار جوجو 
۳) رادیس ۱۲
Rose_710 (۴
Alaae  (۵
۶) س ۱۳۶۷
Atitalebi  (۷
Nesa66  (۸
۹) آسمان ۱۴۰۲
۱۰) رکسانا ۱۴۰۰
۱۱) قاصدک _ بیخبر
Atrin _arsen_ atrina (۱۲
۱۳) آوا ۶۶ آریا
۱۴) نهال ۶۴۶۷
۵golnarges (۱۵
Ssseffat( ۱۶
۱۷) سمی ۶۴
Panah (۱۸
Sooohaa (۱۹
۲۰) داداشم
۲۱) نیاز ۶۹۷۳
۲۲) خواهر نیاز ۶۹۷۳
۲۳) مهتاب ۴۴۴
۲۴) آسمانیترینم
۲۵) زلیخا ۱۴۰۲
۲۶) قاصددک ۱۴
Joooodi( ۲۷
۲۸) مارپلههههههه
Happygirlss (۲۹
۳۰) مهدیس
۳۱) عبدالواحد
۳۲) الا ۱۱۵۴۳
Sharareh (۳۳

باورت میشه هر وقت قراره مهمونی برم یا مهمون بیاد قبل آماده شدن تمرین میکنم که چی باید جواب مردم بدم ...

اگر جواب بدی ک خوبه 

بعدا نشخوار ذهنی نمی گیری ک چرا جواب نمیدی 

ولی اگر مثل من باشی ک بلد نیست جواب بده خیلی بده. 

چقد هممون شبیه همیم😢خدایانزارناامیدبشیم من خودم ب زبون میگم هرچی پیش ایدخوش اید هرچی خدابخواد ولی م ...

کاملا درکت می کنم 

مثل من 

خب این نوع رفتار ما هم بازتاب نیش و کنایه های مردمه 

امیدوارم تو همین دنیا تاوان این زخم زبون ها رو پس بدن 

2810