2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042866 بازدید | 684276 پست
شرط کرده بودم با خودم تستو بزنم ولی ناامید نشم ولی الان نه دیگه دلم میخواد مراعات کنم و نه داروهامو ...

میفهمم . برا همین من همیشه مخالف زود بی بی زدنم. دل و دماغ ادمو میگیره.

ولی دقیقا چون زود ردی به هیچ وجه داروهاتو قطع نکن. زمان بده ب خودت . همه چی باید موکول بشه ب بعد جواب آزمایشت. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته لازم نیست بدونه برام نوشته G_csf رحمی دو روز قبل انتقال ،منظورش از رحمی چیه ؟ این آمپول زیر جل ...

آره برا منم اینو نوشته بود. دو روز قبل رفتم شبیه حالت معاینه اسپکلوم گذاشت و تزریق کرد. یادم نیس چند دقیقه هم گفت دراز بکشم بعد برم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله در اصل خوردنیهولی خودمم موقع انتقال واژنی میذاشتم فکر میکنم برای شمام اینطور باشه حتما از دکتر ب ...

عه. به من واژنی نگف هیچی.

فقط گف احتمالا عوارض بده مث حالت تهوع و سرگیجه و.... گف روزی سه وعده استفاده کنم اگر عوارض داد دو وعده بکنم.

برا شما روزی چند تا بود؟

آخه هم زمان ی کپسول واژینال هم داده لاکتوواژ امکان داره دو تا واژینال با هم باشه؟

وای عزیزم چی میخونمخداروهزاران مرتبه شکرانشاالله میری جنین رو هم میبینی و خیالت راحت میشههمش تو فکرت ...

فدای قلب مهربونت بشم فکر کردم بهت گفتم هفته پیش دوشنبه ۵ هفته و چهار روز اندازه ساک جنین ۹ میلی متر بود 

شنبه باید برم سونو برای قلبش 

انشاالله که قلبش هم تشکیل شده باشه

خیلی محتاج دعا هستم انشاالله همه بچه های اینجا به زودی زود باردار بشن امام حسین شفاعت تک تکمون رو بکنه

خدا بچه هاتو برات نگه داره عزیزم

عه. به من واژنی نگف هیچی.فقط گف احتمالا عوارض بده مث حالت تهوع و سرگیجه و.... گف روزی سه وعده استفاد ...

اگر از عوارض صحبت کرده احتمال میدم خوراکی باشه

حتما نحوه مصرف رو با دکتر چک کن

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام 

بچه ها من امروز آزمایش دادم 

منفی شدم 

از روز ۶ انتقال هم بی بی هام منفی بود 

هیچ علائمی نداشتم 

از بی علامتیم خودم فهمیده بودم منفی شده 

فکر می کردم تو محرم و دم تاسوعا عاشورا حاجت می گیرم

حتی با اهدایی هم خدا حاجتم رو نداد 

دوس دارم برم جایی ک نه کسی من رو بشناسه نه من کسی رو 

دیگه زندگیم هم دوس ندارم 

واقعا شرایطش رو داشتم جدا میشدم میرفتم ناکجاآباد 

آره داخل رحمه خودشون تزریق میکنن واسه دوستم ک همین طوری بوده تاثیرم داره روی ضخامت. والاسختیشونمیدون ...

حالا اینو دکتر زنان نسخه کرد برام اما انشالله دیگه ادا در نیاره تزریق کنه 😕

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آره برا منم اینو نوشته بود. دو روز قبل رفتم شبیه حالت معاینه اسپکلوم گذاشت و تزریق کرد. یادم نیس چند ...

دکتر تو زرنانی قبول داره ،هر کاری گفته انجام داده 

من کارم یکم سخته 

همینم مونده تزریق داخل رحم هم خودم یاد بگیرم منت نکشم🤧

سلام بچه ها من امروز آزمایش دادم منفی شدم از روز ۶ انتقال هم بی بی هام منفی بود هیچ علائمی نداشتم از ...

عزیزم انشالله خدا برات جبران می‌کنه 

همین چند روز پیش کاربر مارشمالو تو همین تاپیک می‌گفت روز عاشورا جواب آزمایشش منفی شده بود سال بعد روز عاشورا فهمیده بود که طبیعی باردار شده ،خدا بزرگه 😔😔😔

این احساس منم دارم دوست دارم جایی برم نه کسی روبشناسم نه کسی منو بشناسه 

چون هر جا میرم آخر سر حتما در مورد بچه ازم سوال میشه 

سلام بچه ها من امروز آزمایش دادم منفی شدم از روز ۶ انتقال هم بی بی هام منفی بود هیچ علائمی نداشتم از ...

باورت میشه هر وقت قراره مهمونی برم یا مهمون بیاد قبل آماده شدن تمرین میکنم که چی باید جواب مردم بدم چون حتما در مورد بچه سوال میشه 💔💔💔💔💔

2810