2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042867 بازدید | 684276 پست

سلام دوستان سینال اف بر مردا رو عدد چند باید زد به شوهرم گفته هفته دو بار بزنه اون عددشو همسرم متوجه نشده کسی میدونه؟ تو سیکل ای وی افم گفتن یک ماه استفاده بشه بعد ماه بعد من پانکچر شدنی کیفیت اسپرمش بهتر بشه مشکلمون تحرک و شکل بد اسپرم

انتظار ۱۰ ساله...
سلام خانوما من دکتر زرنانی برام طبق وزنم 20واحد سرم آی پی آی جی نوشته .بیمه م نیروهای مسلح کسی میدون ...

سلام عزیزم آره فک کنم شامل بیمه شماهم بشه ماهور جان بابیمه تامین اجتماعی فک کنم دونه ای صدوخورده ای گرف. مشکل ایمنی داشتی عزیزم؟ یاخودت خواستی؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من امروز آزمایش دادم منفی شدم از روز ۶ انتقال هم بی بی هام منفی بود هیچ علائمی نداشتم از ...

سلام عزیزدلم قربون دل شکستت بشم خیلی ناراحت شدم😔😔😭😭😭ازخدا میخوام صبروآرامش بهت بده بااینکه انتقال ندادم ولی دردشومیفهمم انشاءالله بامعجزش همه سختیاروبرات جبران کنه

عزیزم انشالله خدا برات جبران می‌کنه همین چند روز پیش کاربر مارشمالو تو همین تاپیک می‌گفت روز عاشورا ...

چقد هممون شبیه همیم😢خدایانزارناامیدبشیم من خودم ب زبون میگم هرچی پیش ایدخوش اید هرچی خدابخواد ولی میترسم ب زبون باشه سرموعدش جابزنم وبی تابی کنم. من زندگیموخیلی دوسدارم ازحرف مردم ناراحت نمیشم واقعیتش بیشترخجالت میکشم😔الان انقد دوسدارم برم بیرون این شبا همه بچه بغل هستن سنهای خیلی کمترازمن ولی من دست خالی روم نمیشه توجمع همسایه و اقوام برم پسرعموم ازمکه اومدچون بچه نداشتم روم نشدبرم توفامیل فقط من بچه ندارم هم سمت خودم هم همسرم

چقد هممون شبیه همیم😢خدایانزارناامیدبشیم من خودم ب زبون میگم هرچی پیش ایدخوش اید هرچی خدابخواد ولی م ...

قربونت برم

الهی بحق حضرت عباس روزهای شروع مادرانگی ت نزدیک و نزدیکتر باشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
2810