2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042829 بازدید | 684273 پست
وای امان از ظاهر امان از ظاهر که چقدر زخم خوردم گول خوردم همین ظاهر خوب زندگی منو به اینجا کشونده

منم گول ظاهر خوردم

سیب قرمز عید رو دیدی چقدر خوشگل ولی وقتی باز میکنی توش قهوه ای حالت گرفته میشه. منم همین شدم

مادرش خیلی بهم دروغ گفت تا منو به دست بیارن الانم به یه ورش نیست و بابت آبروی رفته ش جلوی من ککش هم نمیگزه

به خاطر همین ذره ای نمیتونم ازش بگذرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم میشه لطفا اسم منم بنویسین و خیلی دعام کنین زندگیم داره خراب میشه دیگه لطفا دعا کنین منم م ...

دوست عزیزم ان‌شاءالله که سال دیگه همین موقع فرشته کوچولوت بغلت باشه

دوستان خوبم نذر کردم برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله به برکت این دعای بزرگ لطف و رحمت خدا شامل همگی ما بشه هر کس منو لایق میدونه لطفن اسمش رو بگه. 

۱) فردایی روشن
۲) سپیدار جوجو
۳) رادیس ۱۲
Rose_710 (۴
Alaae  (۵
۶) س ۱۳۶۷
Atitalebi  (۷
Nesa66  (۸
۹) آسمان ۱۴۰۲
۱۰) رکسانا ۱۴۰۰
۱۱) قاصدک _ بیخبر
Atrin _arsen_ atrina (۱۲
۱۳) آوا ۶۶ آریا
۱۴) نهال ۶۴۶۷
۵golnarges (۱۵
Ssseffat( ۱۶
۱۷) سمی ۶۴
Panah (۱۸
Sooohaa (۱۹
۲۰) داداشم
۲۱) نیاز ۶۹۷۳
۲۲) خواهر نیاز ۶۹۷۳
۲۳) مهتاب ۴۴۴
۲۴) آسمانیترینم
۲۵) زلیخا ۱۴۰۲

ای جانممممممممم نازش زیاده 😍😍😍😍

اره انگار خاهر  پارس زیاد نبود ۹سال طولش نمیاد خاهر

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
یه جا خونده بودم زایمان اصلی ۴۲ هفته هستنگران نباش دورت بگردم نینی هرچی بیشتر بمونه توپولی تر میشه � ...

ممنونم قربونت برم فدای دله مهربونیت بشم که چقدر ماهی انشالله به حق این ماه عزیز هیچکدومتون تو حسرت بچه نباشین و تو همین روزا معجزه خدا رو با چشم ببینین خیلی دوستتون دارم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم إلهی هزاران بار شکر بابت اینکه این روزا رو نصیبت کرد انشاالله سر موقه بسلامتی تپل مپل بغل بگیر ...

ممنونم خواهر قشنگم انشالله برا همتون ذوق کنم تو همین روزا قشنگم انشالله فقط بیاییم اینجا از بچه داری و بی خوابی ها بگیم 

بیا از خودت خبر بده زایمان کردی ؟😍😍

نه عزیزم این بچه نازش زیاده دردم نمیگیره خواهر   بیمارستان ۴۰و هفته و ۵روز بستری میکنن اگه در م نگیرع فعلا که دردم بگیره ۵روز دیگه باید صبر کنم خاهری

دوستان خوبم نذر کردم برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله به برکت این دعای بزرگ لطف و رحمت خدا شام ...

ممنونم مهربونم انشالله حاجت روا

پس چرا آزمایش ایمنی بدیم؟

همین دیگه والا نمیدونم که از استرس همه کار میکنیم 

تازه آزمایش ایمنی چه ایراد داشته باشه چه نداشته باشه پردنیزولون میدن‌ ،دیگه‌نمیدونم آزمایش دادنش برای چیه 

یه باره به همه دفعه اول پردنیزولون و سرم ندن ،دفعه دوم بدن ،همه رو خلاص کنن دیگه 

حالا بعد چند بار منفی شدن برای کسی که مشکل ایمنی نداره هم اینارو تجویز می‌کنند ،میگن‌قبلا به خاطر عوارضش ندادیم 

داروهای دیگه انتقال کم‌ عوارض دارن انگار چندین بار مصرف میشن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
پس چرا آزمایش ایمنی بدیم؟

حالا باز آتی جون توام این آزمایشارو بده ،چون چاره ای غیر این نداریم ،دیگه ای وی اف یه چیزیه که ممکنه به خاطر یه چیز خیلی جزئی هم منفی بشه ،ناچاریم همه کار کنیم 

ولی واقعا خسته کننده است ،من یکی که حس میکنم دنبال ای وی اف رفتنی پاهامو به زور با خودم میکشم 

حالا باز آتی جون توام این آزمایشارو بده ،چون چاره ای غیر این نداریم ،دیگه ای وی اف یه چیزیه که ممکنه ...

والا عزیزم منم تو یه برزخیم که نه میتونم دست بکشم نه میتونم ادامه بدم دیگه، آخه پردنیزولون که به من دکتر داد سر همین انتقال قبلیم، دکتر خودمم سرمم اصلا قبول نداره،باید پیش یه دکتر دیگه برم. یعنی اگه ازمایش ندیم ولی دوتا انتقال منفی داشته باشیم سرم تجویز نمیکنن؟! به نساجون اینبار سرم دادن ولی یادم نیست آزمایشش مشکل داشته یا نه

والا عزیزم منم تو یه برزخیم که نه میتونم دست بکشم نه میتونم ادامه بدم دیگه، آخه پردنیزولون که به من ...

آره بعضیا آزمایش مشکل ندارن ولی دکتر تجویز می‌کنه چون دیگه شاید همه راهها رو رفته ،سرم رو هم تجویز میکنن 

خب تو تازه منفی شدی ،معمولا تو ای وی اف هر بار آدم شکست میخوره انگار راهشو گم‌ می‌کنه ،نمیدونه دوباره چه جوری و از کجا شروع کنه ،هم اینکه خسته میشه و فکر می‌کنه نمیتونه ادامه بده 

ولی یکی دو ماه به خودت استراحت بده ،هم بدنت هم روانت آروم بشه ،با امید به خدا ادامه بده 

2810