2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042971 بازدید | 684278 پست
عزیزم این آمپول ومنم داشتم بخاطرمشکل رحمم داده بودن. منم اندومتریوز نبودم کاربردهای مختلفی داره نگرا ...

ممنونم مهربون😍😍😍ان شالله برای شما هم ارزومند بهترینها هستم❤🤍💛

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
به ف.ل نیک بگیر. انشاالله خیر فکرت رو درگیر این چیزا نکن

ان شالله خیره،ممنونم از انرژی موبتت😍

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همینه اینکارو میکنه که اعتراض نکنمخودشم میدونه میگه بریم مشاوره میخواد بگه طلاق منم نمیدممن تا ...

کافر همه را به کیش خود پندارد

عجب که روش میشه به شما زخم زبان بزنه حتی اگر مثلا شماهم ندونی که ایشون میدونه،خودش که میدونه بچه ش مشکل داره، دست بالا گرفته 

اینا همش به خاطر بی تقوایی

وگرنه شماهم مشکل داشته باشی یا حتی همسرت که داره مگه دست خودآدم

مگه آدم خودش دست میکنه تو سیستم بدنش و خرابش میکنه

انشاالله خدا کمکت میکنه و هرچی خیر و صلاح برات پیش میاد.

عزیزم شاید هم دوست داره ولی متاسفانه بچه اس هنوز و تحت کنترل دیگه داره ۳۰ سالش میشه ولی همچنان بچه ا ...

مشاوره تلفنی هم میتونی انجام بدی

حتی یه جایی هست تو نت جستجو کن رایگان تلفنی انجام میدن. 

بهترین کار همینه، همینکه شما یاد بگیری چطور محترمانه ازپس خودت درمقابلشون بربیای و رفتار درست رو انجام بدی ناخودآگاه رفتار اونا هم تغییر میکنه

یه مشکلی که من خودمم دارم اینه که از درون میسوزم تا کسی ناراحت نشه تا صدایی بلند نشه تا دعوا نشه

خدانکنه. عزیزم ازدکترداروخونه میپرسیدی حتماکمکت میکنن من تاحالا استفاده نکردم تجربه ای ندارم وگرنه ک ...

پرسیدم گفت باید طبق نظر دکتر مصرف کنی.

دکتر هم فقط روزای زوجه، تو اینستا پیام دادم نگاه کرد جواب نداد😬

باید ببینم فردا میتونم تلفنی جواب بگیرم یا باز باید پاشم برم مطب

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره شروع کرد چهارشنبه هفته بعد باید برم برا سونو ضخامت.اگه پچ پیدا نکنم بعید می‌دونم تغییر چندانی بک ...

آخه بی نسخه نمیدن اصلا

من با اینکه مشکل ضخامت داشتم هیچوقت بهم پچ ندادن، فقط آمپول

اونم دوز بالا نمیدن ، میگن دوزش بالا باشه بدتره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
2810