2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042894 بازدید | 684276 پست
عزیزم دکتر بمن سرم آی وی آی جی دو روز قبل از انتقال داد و همزمان پردنیزولون و تاکلرولیموس داشتم بعد ...

عزیزم شما مشکل ایمنی داشتین ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عشقم خوبی الهی سیکلی پر برکت و موفقی داشته باشی 🤲😘

سلام آترین جانم

مرسی عزیزم ایشالا با لطف خدا و دعاهای شما اینبار دیگه نتیجه خوب بگیریم

خودت چیکار کردی؟ انتقال دادی دوباره؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم انشاءالله خدا ب پسرت سلامتی بده. مگه ژن ازجانب شماست ک میخوای تخمک بگیری؟

نه اصلا نمیدونیم نرفتیم آزمایش ژنتیک. ولی دخترم هیچ مشکلی نداره و سالمه دکترا گفتند معلوم نیست پسرت هم ژنتکی باشه ولی من چون تخمک ندارم کلا دکتر بهم گفت برو اهدایی بگیر

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
عزیزم دکتر بمن سرم آی وی آی جی دو روز قبل از انتقال داد و همزمان پردنیزولون و تاکلرولیموس داشتم بعد ...

لیلا جان نحوه مصرف دوتایی شون با هم چطور بود؟ روزی چند تا و با چ فاصله ای؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مبارک باشه خدانگهدار باشه زیرسایه پدرومادر ان شاءالله نامدارباشه خانم گل.بخیه کشیدن هییچ دردی ندارهف ...

ممنون گلم😘😘

بنظرت رازیانه بجای شیرافزا خوب نیست؟؟نمیدونم داروهای ویتامین دوران بارداری رو ادامه بدم..؟ 

عزیزم تهرانی؟سرم رو بابیمه گرفتی چقدشد؟ازکجاگرفتی

بله عزیزم تهرانم فقط یه داروخانه داشت تو شیخ بهایی با بیمه گرفتم اما خیلی سخت بود و یه عالمه نامه و سوابق بردم تا بهم دادن

دوستان خوبم نذر کردم برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله به برکت این دعای بزرگ لطف و رحمت خدا شامل همگی ما بشه هر کس منو لایق میدونه لطفن اسمش رو بگه. 

۱) فردایی روشن
۲) سپیدار جوجو
۳) رادیس ۱۲
Rose_710 (۴
Alaae  (۵
۶) س ۱۳۶۷
Atitalebi  (۷
Nesa66  (۸
۹) 

نه اصلا نمیدونیم نرفتیم آزمایش ژنتیک. ولی دخترم هیچ مشکلی نداره و سالمه دکترا گفتند معلوم نیست پسرت ...

عزیزم شمادوتابچه دارین خداروشکر من فک کردم یه دونس. میخوای چیکارخودتواذیت کنی توای وی اف بدنت تحلیل میره بادارو های هورمونی گلم 

2810