2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042896 بازدید | 684276 پست
سلاممن امروز رفتم سونو و خدا رو شکر قلب فرشته کوچولوم تشکیل شده بود بخدا تو اون لحظه همش بفکر شماها ...

خدارو هزار مرتبه شکر ❤️❤️❤️❤️ ان شاالله قلبش ۱۲۰ سال بتپه و ماههای باقیمانده رو هم به سلامتی طی کنین و صحیح و سلامت بغلش کنین  .خیلی ممنونم که به یادمون بودی عزیزم 🥹❤️

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قبل بارداری بجز امگا و اسید فولیک چی باید مصرف بشه؟

ویتامین سی ،ای ،ال آرژنین ،فرتیل سی ام 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شربت گیاهی برای کبدواسه چی داده؟ مشکل کبدی داشتی؟ روغن نارگیل وچرا استفاده کردی؟ منم استفاده ک ...

سلام عزیزم ،من تو یه صفحه خوندم پرسیده بودین فیلر و ... برای روماتیسم ضرر داره یا نه میخواستم انجا جواب بدم که صفحه رو  گم کردم چون رندوم خونده بودم  ،من تو پیج یه پزشک یکی این سوال رو پرسیده بود و گفته بودن موردی نداره ولی بازم قبلش از دکتری که میخواین پیشش انجام بدین حتما بپرسین ولی ان شاالله باید بزارین برای بعد از به دنیا امدن نی نی چون میگن بهتر تو پروسه انتقال و .. کارهایی مثل تتو و فیلر و بوتاکس و ... انجام نشه و هر کاری و چیزی شادت میکنه حتما انجام بده  ❤️

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴چله زیارت عاشورا هدیه به شهداشب پانزدهم 🖤به نیت حاجت روایی @ @پونه00 ۱_ ...

ممنونم ازت بانو...💙

خدا به اندازه‌ی قلب بزرگ و مهربونت بهت ببخشه که انقدر ماهی💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...

بچه‌ها ی چیزی دهنمو درگیر کرده میشه راهنمایی کنید.

دکتر من در زمینه ایمولوژی فقط دکتر زرنانی رو قبول داره.

ایشونم فقط پردنیزولون نوشت برام و گف سرم لازم نیس.

اینجا هم که دکتر ایمونولوژی هست که خییییلی تغریفشونو  دکتر جواد احمدیان.

من قبل انتقال آخرم با ایشون هم ویزیت شدم ک دلم آروم بگیره. 

ایشون ی آزمایش دیگه ای هم نوشت که تا حالا نداشتم و اون فاکتور کم بالا بود. برا همین برام تاکرولیموس نوشت. بهشون گفتم دکترم پردنیزولون داده گف نه اونو قطع کن و تاکرولیموس رو شروع کن. همراهش سرم انترالیپید هم تزریق کرد برام.

اون انتقال منفی شدم. انتقال قبلیش هم ک مثبت بود ولی بتا افت کرد و سقط. تو اون انتقال و انتقالای قبلی ک منفی شدم پردنیزولون داشتم تو همه.

الان موندم بازم پردنیزولون بخورم یا تاکرولیموس رو؟

و دوباره برمیش اون ایمونولوژیست و سرم بزنم یا نه. اینارو از دکترم نمیتونم بپرسم چون فقط ب زرنانی اعتقاد داره و بگم دکتر دیگه ای هم میرم و... عصبانی بشه احتمالا. 

موندم چیکار کنم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلاممن امروز رفتم سونو و خدا رو شکر قلب فرشته کوچولوم تشکیل شده بود بخدا تو اون لحظه همش بفکر شماها ...

سلام عزیزم

خداروشکر. خیلی خوشحال شدم

مبارکت باشه. دیشب تا وقتی بخوابم هی میومدم چک میکردم ببینم خبری ازتون هست یانه

بچه‌ها ی چیزی دهنمو درگیر کرده میشه راهنمایی کنید.دکتر من در زمینه ایمولوژی فقط دکتر زرنانی رو قبول ...

من انتقال دوم پردنیزلون خوردم.با اینکه مشکل ایمنی نداشتم

انتقال سوم دکترم عوض شد و وقتی فهمید انتقال قبل رو پردنیزلون داشتم گفت چون اثر نکرده پس فایده نداره و اصلا برای تضعیف ایمنی چیزی نداد

عزیزم شربت گیاهی برای کبدواسه چی داده؟ مشکل کبدی داشتی؟ روغن نارگیل وچرا استفاده کردی؟ منم استفاده ک ...

نه نشکل کبدی نداشتم.برای پاکسازی داد. واینکه شنیدم کبد توی لانه گزینی خیلی تاثیر داره

روغن نارگیل رو برای اینکه خونده بودم برای رحم خیلی خوبه.

شما تا زمانیکه ریشه یابی  اون مایع انجام نشه ازبین نمیره.

باید اول بفهمن علت چیه تا معلول رو بشه ازبین برد

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴چله زیارت عاشورا هدیه به شهداشب اول🖤به نیت حاجت روایی @فردایی_روشن ۱_ فردا ...

سلام خواهر قشنگم چقدر تو مهربونی .خدا حافظ دختر و خانوادت باشه 

إلهی هرچه در دل داری برآورده بخیر بشه عزیز دلم ♥️ 😘 ♥️ 

سلام خانم ها روزی ی عدد اسپرین میخورم دکترم گفتن انوکسا قطع کن ب جاش دو تا آسپرین بخور 

در دوقلویی 

میشه من همون انوکسا بزنم؟ ی دونه اسپرین 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
2810