2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042836 بازدید | 684273 پست
لطفا دعام کنین خیلی دلم شکسته و حالم بده.. مهمون داشتم به بچش گفت مامان اینا بچه ندارن برا همین هیچی ...

چقدر ناراحت شدم ... نمی دونم تو دل بعضیا چی میگذره چطور می تونن دل بشکنن.. دلم به حال بچه ایی میسوزه که اینا قراره بزرگ کنن. چی می خوان یادش بدن‌‌..

این مهمونتون هر کسی که هست معلومه که خیلی بهت حسادت می کنه که ضعف بچه نداشتن رو داره به روت میاره. خیلی خودشو در مقابلت کم می بینه.. 

با این که عمیقا درکت می کنم و خیلی خوب می فهمم چی می کشی لطفا خواهشا ارتباطت رو با این آدم ها قطع کن. همین استرسایی که به آدم میدن خودش  یه علت مهم ناباروریه. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام خانما من بعد سه بار پانکچر دیروز دوباره تخمک کشی داشتم دکترم میگه فردا بیا فرش انتقال بده نمیدو ...

من یک بار مثبت شدم اونم با جنین فرش. البته از دستش دادم.

هر چی فریز انتقال دادم نگرفت با این که دکترا می گن فریز بهتره. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفا دعام کنین خیلی دلم شکسته و حالم بده.. مهمون داشتم به بچش گفت مامان اینا بچه ندارن برا همین هیچی ...

چقدر ناراحت شدم از خوندن این پیام واقعا دل شکستن هنر نیست، امان از جهالت 😟😟😟 ان شاالله خیلی زود شما هم باردار میشین و صدای بچه هاتون و بازی کردنش تو خونه میپیچه ❤️ سعی کنین رفت و آمدتون با این شخص رو کم کنین و به حرفشم دیگه فکر نکنین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام خانما من بعد سه بار پانکچر دیروز دوباره تخمک کشی داشتم دکترم میگه فردا بیا فرش انتقال بده نمیدو ...

به سلامتی .چرا خیلیها با انتقال فرش باردار شدن ان شاالله شما هم باردار میشین .یزد مجدد پانکچر شدین ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام دوستان فردا میرم برای ای یو ای صبونه بخورم یانه 

برای نهارش چی درست کنم 

کسی هست راهنماییم کنه

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
چقدر ناراحت شدم ... نمی دونم تو دل بعضیا چی میگذره چطور می تونن دل بشکنن.. دلم به حال بچه ایی میسوزه ...

مرسی عزیزم ببخشید ناراحتت کردم

میدونی از چی تعجب می‌کنم این آدم خودش چهار سال بچه دار نشد اون که باید بفهمه درد بچه نداشتن چیه چطور دلش میاد اینجوری دل بشکنه....

دقیقا خیلی حسوده چون از نظر مالی پایین ترن.. ولی به خدا قسم یکبار هم هیچیم رو به رخ هیچکس نکشیدم.. اومد کلی از خونه نو من ایراد گرفت اصلا یه حرفایی زد بگم هیچکس باورش نمیشه... کلی غذا و دسر پختم از همشون ایراد گرفت..اما مهم نیست هر چی که به خونه و زندگیم گفت ولی اون دوتا حرفش در مورد بچه قلبمو سوزوند 

همینکارو میکنم به همسرمم گفتم دیگه نمیخوام بیاد خونه ام یا برم خونش کلا قطع رابطه

به سلامتی .چرا خیلیها با انتقال فرش باردار شدن ان شاالله شما هم باردار میشین .یزد مجدد پانکچر شدین ؟

بله عزیزم این سومین باره دیگه خسته شدم حتی نمیدونم چندتا جنین شده 

ولی میخوام فردا انتقال بدم واقعا دیگه تحمل رفتو امدو ندارم انگار ذوقمون کور شده هر بار با امید اومدیم و نامید شدیم 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
چقدر ناراحت شدم از خوندن این پیام واقعا دل شکستن هنر نیست، امان از جهالت 😟😟😟 ان شاالله خیلی زود ش ...

مممنونم از دعای قشنگت عزیزم❤️❤️ ببخشید ناراحتتون کردم من هیچکس نداشتم بهش بگم درد دلمو به همسرمم دلم نیومد این دوتا حرفش بگم 

قلبم از اون روز مدام میسوزه... 

کلا دیگه قطع رابطه میکنم حتی دلم نمیخواد از دور ببینمش اومد چقدر حرف زد بهم از خونه زندگیم ایراد گرفت ولی چون مهمون بود هیچی نگفتم

خودش چهار سال برای بچه دار شدن تلاش کرد همه راه هارو رفت تا شد نمیدونم دلش از چی هست که درد بچه نداشتن کشیده اما ذره ایی رحم نکرد به دل منی که تو حسرت بچه ام

مرسی عزیزم ببخشید ناراحتت کردممیدونی از چی تعجب می‌کنم این آدم خودش چهار سال بچه دار نشد اون که باید ...

عزیزم بیشتر به خاطر ناراحتیت واقعا دلم شکست چون خوب می فهمم... یکیش جاری خودم واقعا با این که خودش بچه داشت از سر حسادت مدام سالای اول ازدواجم بهم می گفت بچه نیاری زود حالا وقت هست و... همش مینالید چون هم مالی هم تحصیلی پایین تره... بعد بچه دومش رو ۷ماهه باردار بود و به هیچ کس نگفته بود مادر شوهرم از غریبه ها شنید عروسش حاملس فکر کن...خدا رو شکر دو ساله باهاشون در ارتباط نیستیم به خاطر مشکلات بین دو برادر... منم از افراد سمی خودمو دور کردم واقعا بهترم. دلم می گه به زودی میایی و از معجزه بارداریت برامون می گی. خدا بزرگه خودش دلمونو شاد می کنه. من قبلا خیلی زود کم می‌آوردم از وقتی بهم ثابت شده فقط دست خداست خیلی آروم ترم. 

بله عزیزم این سومین باره دیگه خسته شدم حتی نمیدونم چندتا جنین شده ولی میخوام فردا انتقال بدم واقعا د ...

میدونم حستون رو کاملا درک میکنم ولی امید داشته باشین مخصوصا که فردا انتقال دارین شاد باشین .ان شاالله  دست پر بر میگردین و براتون میمونه 🤲🤲🤲

مممنونم از دعای قشنگت عزیزم❤️❤️ ببخشید ناراحتتون کردم من هیچکس نداشتم بهش بگم درد دلمو به همسرمم دلم ...

❤️❤️🌻نه عزیزم اینجا جایی که به درد و دلهای هم گوش میدیم و حال همدیگر رو کاملا درک میکنیم .خوب کاری میکنین رفت و آمد با این افراد ارزش  نداره . آدم واقعا نمیدونه چی بگه 😔 منم خودم سعی کردم آدمهایی که استرس بهم میدادن یا حرفهای نیش دار میزدن رو تا انجایی که امکانش بود از زندگیم حذف یا ارتباطم رو به حداقل برسونم چون تا مدتها خودخوری میکردم .

سلام دوستان میدونید کسانی که بچه هاشون دنیا اومدن کجان؟برای کم وزنی بچم کارشون دارم

اینجا بندرت سر میزنن 

سلام به همگی

بچه ها بعد ازمایش قند دکتر برام انسولین نوشت

الان چند روزه میزنم

با اینکه رعایت غذایی میکنم

ولی قند بعد صبحانه ام امروز.اصلا پایین نمیاد

قبل صبحانه 4 واحد انسولین زدم بعد  نون جو خوردم و پنیر و خیار و گوجه

2 ساعت بعدش قندم گرفتم 270 بود

1 ساعت بعدش دوباره گرفتم 256 بود

چیکار کنم قندم سریع بیاد پایین

چون دکتر اکو قلب گفت دور قلب بچه ضخیم شده اگه رعایت نکنی خطرناکه

😭😭😭

2810