2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042666 بازدید | 684270 پست
چقدر خوب آفرین خداروشکر😍 خیلی خوبه آدم خودشو کنترل کنه.. چون انشالله این روزا تموم شه و نی نی بیاد ...

😁🤭

من هنوزم گاهی لوس میشم بستگی به شرایطم داره

یه موقع هایی نازم خیلی خریدار داره... یه موقع هایی ام هیچکس محلم نمیده😂

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دلم خیلی روشنه برات مطمئنم خدا کمکت میکنه و بزودی میای خبر بارداریت بهمون میدی😍 انشالله با او ...

فدای مهربونیت 😍🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه اگر همون بادکش منظورته خوبه ان شا الله به زودی دلت شاد بشه عزیزم

دورت بگردم اره مهربون 

ولی فقط رو نافم انداخت ..

میگم اینطوری ک دیدم کار راحتی میاد بنظرت دو طرف شکمم سمت تخمدان هارو لیوان بندازم؟ 

ولی نمیدونم چه تایمی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون عزیزم تازه شو پیدا نکردی خشکش رو بکوب یه قاشق بریز لیوان آبجوش بریز دم بکشه صافش گن عسل بزن بخ ...

ممنون عزیزم شات گرفتم💗

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای جونم تو ک ازمنم کوچیکتری چقد زود ازدواج کردی ماهم دختر رو زود شوهرمیدن من 10ساله ازدواج کردم و 1 ...

🙈 خیلی متاسفم ولی سن ۱۴ ازدواج کردم 

خجالت میکشم از این موضوع..

بخاطر شرایطم ب ازدواج تن دادم ، ولی الان خیلی راضی ام 😁 مرد خوبیه... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دورت بگردم اره مهربون ولی فقط رو نافم انداخت ..میگم اینطوری ک دیدم کار راحتی میاد بنظرت دو طرف شکمم ...

ایام پریودی و اخر سیکل(چند روز مانده به پریود )

ممنوعه

مراقب باش خودت رو نسوزونی🙃

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

دوستان عزیزم که این چند روز درد دل کردید و حرفهایی زدید که درد مشترک همه چشم انتظارهاست ؛ دیشب و سحر و امروز  خیلی براتون دعا کردم. باور کنید اول و اخر حاجتم دعا برای نی نی دار شدن شماهاست. هیچ وقت و هیچ وقت نا امید نشید تا میتونید تلاش کنید بقیه شم به خدا بسپارید و ائمه رو واسطه کنید مطمئن باشید دست خالی نمی مونید.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خدانکنه🥰❤️‍🔥خداروشکر ک نزدیک ب زایمانی😍عزیزم من رفتم سونو بازمایع بود تورحمم دکترم گفت برو پیش دک ...

سلام عزیزدلم خوبی چقدر ناراحت شدم برا سونوت تو فکر نباش خواهر خدا بزرگه عزیزم !خاهرمم رفته باشگاه یه دوماه ورزش کنه سرم هم آماده کرده انشالله دوباره بره تو سیکل عزیزم !حاله خودت خوبه عزیزم؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خوبی عزيزم دیگ نوبت تو ساکتوببندخداپشت وپناه خودتونینی نازت

سلام قربونت برم بستم مهربونم این جوجه انگار جا خوش کرده بیرون نمیاد خاهر  انشالله لایق باشم سر زایمانم همتون رو دعا میکنم هر چند به خدا هر روز دعاتون میکنم و آرزوم فقط مادر شدن دوستانه بزودی زود !منو هم فراموش نکنین محتاجم به دعاتون خواهر  

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

[QUOTE=346005014]تیترت بر اساس چند هفته هست🥹❤️ وییی خدا 🤤[/QUOTEفک کنم ۴۰هفته هست عزیزم الان ۳۸هفته و ۵روزم 

الهی ک این چند روز باقیمونده رو هم با سلامتی بگذرونی و معجزه زندگیت و بغل کنی🤲🏻❤️نیاز جون الحمدلله ...

ممنونم خواهر قشنگم اره به خدا هنوزم باورم نمیشه خیلی این روزا میترسم خواهر همش استرس دارم انشالله بچم سالم بیاد بغلم چون ۳۸رو رد کردم میترسم مدفوع کنه ولی همش میگم خدایی که برام معجزه کرد و تو اوج ناامیدی بهم هدیشو داد از این به بعد هم میسپارم دستش که کی بهتر از خودش !به خدا قسم شب و روز به فکر بچه ها هستم خاهره خودمم هنوز چشم انتظاره خیلی شبا تا صبح اشکم میاد برا منتظرا میگم خدایا هیچ زنی تو حسرت نباشع 

دوستای خوبم من هر روز میام پیامتونو میخونم حرف نمی‌زنم ولی در کل همیشه پیگرتون هستم این چند روز درد و دلایل همتون رو موندم خیلی گریه کردم چون تمام این روزا رو ۹سال مرور کردم من حتی نمیتونم پروفایلمو عوض کنم میخام همیشه ببینمش چه روزای سختی گذروندم و هنوزم امیدوارم خدا معجزشو سالم بغلم بزارع هنوزم باورم نمیشه به خدا قسم همش میگم یعنی یه بچه تو شکم منه یعنی من چند روز دیگه میبینمش هر وسیله ای که خریدم باور نمیکنم یه روزی استفاده کنم نمی‌دونم حسمو چطور بگم ولی همه شما میدونین تو اوج ناامیدی تو اوج اینکه همه چیو داشتم از دست میدادم حتی زندگیمو خدا برام معجزه کرد توروخدا از رحمت خدا ناامید نباشین و تلاش کنین بع خدا که اون روز بزودی میاد خاهرا اونقدی زود میاد که مثل من ۹ماع باور نکنین  دوستتون دارم خاهرا !انشالله سر زایمانم اگه خدا دعامو بشنوه و لایق باشم تک به تکتون رو دعا میکنم توروخدا شما هم منو دعا کنین بچم سالم بیاد بغلم و طعم مادر شدن رو بچشم انشالله هممون طعم مادری رو بچشیم و هیچ زنی تو حسرت بچه نباشع

2810