2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042720 بازدید | 684270 پست
عزیزم برو صفحه یک قسمت 4درموردآزواسپرمی هانوشته ارغوان همسرش ازو اسپرم بودبادارو ب 6ملیون فک کنم رسی ...

من تازه اومدم گلم بلد نیستم که چجوری برم 

به به خوش بحالشون. منم خیلی خودمو به در و دیوار میزنم بیچاره همسرم هم هیچی نمیگه هرچی میگم مصرف میکنه همش بغض دارم بمیرم براش🥺😭

ای که دستت میرسد کاری بکن...
این مربای زنجبیل رو حتما امتحان کن من خودم معجزه اش رو دیدم منم هشت سال درجیر این راه ها بودم زنجبیل ...

ممنون گلم خدا خیرت بده حتما امتحان میکنم فقط نمیدونم زنجبیل تازه رو کی و از کجا پیدا کنم

ای که دستت میرسد کاری بکن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم.من Cd56هم چندسال پیش بالا بود.امکان داره سرم بده؟

رکسانا جون تو میگفتی دکتر برات سرم نوشته به خاطر بیماری ،منظورت از بیماری همون اگزما بود ،چون یادمه قبلا میگفتی اگزما داری 

منم دستام اگزما داره ولی یادم رفت به دکتر بگم ،اگه میگفتم به نظرت برای منم سرم میداد؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
وای از این حسرت مادر شدن💔دیروز دلم گرفته بود داشتم گریه میکردم همیشه وسط گریه هام بدون اینکه خودم ب ...

میفهممت🥲🫂

ولی من هنوز کودک درونم فعاله😁❤️

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم یکی از آشناهای ما اسپرم شوهرش صفر بود خیلی دکتر رفتن چند بار آی وی اف کردن نشدبعد سالها دوباره ...

ممنون عزیزم ♥️ 

اواخر مرداد مجدد میرم تو سیکل اهدایی خدا بخواد مثبت بشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

داروهای هورمونی هم باعث این حالت میشن که آدم از دنیا سیر میشه ،به خاطر اینم هست اینطوری شدی ،خوب میش ...

عزیز دلمی🥹🫂

اره واقعا خیلی زود بزرگ میشن

وقتی من عروسشون شدم خواهرشوهرم فنچ بود الان خانم شده واسه خودش🐣😄

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم ان شالله که امسال یه جوری مامان میشی که خودت هم تعجب میکنی من هشت سال باردار نمیشدم کلی ای وی ...

😍😍😍 

چقدر قشنگ

خدا حفظش کنه براتون عزیزم 

منم یکماه فرصت دارم بتونم درست میکنم ..

اگ تازشو پیدا نکردم با خشکش درست کنم؟ مهم خاصیتشه دیگه 🥲 مثلا اب مربا رو بخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه جون من دیدم کسایی ک تواین راه بودن بچه گرفتن بعدخانومه خودش باردار شده خواست خدااینطوربوده برا ...

منم خیلی دوست دارم ولی سعید قبول نمیکنه🥲

میگه دلم روشنه خودت باردار میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خونه ی مادر شوهرمم ..

بعد امروز همسایشون رو صدا زد رو نافم رو لیوان انداخت :)

بنظرتون خوبه؟

من شدم موش آزمایشگاهی مادر شوهرم 😂 ولی بنده خدا تقصیری نداره دلش نوه میخواد🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رکسانا جون تو میگفتی دکتر برات سرم نوشته به خاطر بیماری ،منظورت از بیماری همون اگزما بود ،چون یادمه ...

من ویتیلیگو دارم عزیزم .لکه های سفید روی بدن.اگزمام رو دید اماگفت برا استرس .درکل دکتر زرنانی میگفت ازمایش مشکلی نداره و این بیماری هام بیماری خودایمنی اماتاثیر زیادی روی جنین نداره ولی برای اینکه خیالم راحت بشه بهت سرم میدم قبل انتقال اگرمثبت شد سرم نمیخواد پردنیزولون تا12هفته.

2810