2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042765 بازدید | 684270 پست
پس کی 🥲 دیگه توان ندارم این از ضعیف بودنمه ولی میگم خودمو بکشم راحت شممنو نه حرف مردم نه ترحمشون هی ...

عزیزم یکی از آشناهای ما اسپرم شوهرش صفر بود خیلی دکتر رفتن چند بار آی وی اف کردن نشد

بعد سالها دوباره رفتن پیش یه دکتر دیگه با اسپرم اهدایی آی وی اف کردن خدا بهشون یه دختر ناز داد 

شما هم بیخیال نشو این همه سال صبر کردی یکم دیگه هم صبر کن.. انشالله که همین ماه طبیعی باردار میشی🙏 

انشاءالله خداکاراتوبدون نقص پیش ببره ضخامت منم کمه بادارو درست میشه اگ فیبروم کیست نداری بادکش گرم ر ...

حتما انجام میدم عزیزم ،ممنون ♥️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باورت میشه هر وقت قراره مهمونی برم یا مهمون بیاد قبل آماده شدن تمرین میکنم که چی باید جواب مردم بدم ...

سلام عزیزم من تو این تاپیک نبودم اتفاقی پست شما رو دیدم

دهن مردم همیشه بازه

باورت میشه من دوتا دختر خیلی زیبا دارم ،اما مثل شما همیشه باید جواب حرف بقیه رو بدم؟

پس ایراد از ما نیست

ایراد از بقیست که سرشون تو زندگی خودشون نیست

پس کی 🥲 دیگه توان ندارم این از ضعیف بودنمه ولی میگم خودمو بکشم راحت شممنو نه حرف مردم نه ترحمشون هی ...

داروهای هورمونی هم باعث این حالت میشن که آدم از دنیا سیر میشه ،به خاطر اینم هست اینطوری شدی ،خوب میشی 

آخه بچه ها خیلی زود بزرگ میشن ،منم عروسیم اونایی که بچه بودن الان همشون دانشگاه تموم کردن 🤭 🤭🤭 

خدا همشون حفظ کنه 

بچه توام به دنیا بیاد تا چشم باز کنی مدرسه رفته غصه نخور ♥️

سلام عزیزم من تو این تاپیک نبودم اتفاقی پست شما رو دیدمدهن مردم همیشه بازهباورت میشه من دوتا دختر خی ...

درست میگی 

اتفاقا تا حالا چندتا خانم تو مراکز ناباروری دیدم با وجود داشتن بچه اومده بودن تعیین جنسیت ،با هر کدوم حرف زدم دیدم به خاطر اطرافیان دارن تو مراکز ناباروری عذاب میکشن 

حالا ماهایی هم که نداریم ۹۰ درصد به خاطر اطرافیان چون اگه نپرسن ،من خودم خیلی وقتا یادم میره اصلا بچه چیه ولی متاسفانه تو اجتماع زندگی می‌کنیم دیگه

درست میگی اتفاقا تا حالا چندتا خانم تو مراکز ناباروری دیدم با وجود داشتن بچه اومده بودن تعیین جنسیت ...

دقیقا

به نظر من یه مدت بیخیال حرف بقیه باش

مطمئن باش وقتی که فراموشش کردی

رها کردی

خدا بهت همون چیزی رو میده که همیشه میخواستی

دوستان من دوتا انتقال منفی داشتم آخریش ماه قبل بود این ماه روز ۱۹سیکلم رفتم سونو،دکتر گفت ذخیره تخمدانت ناگهانی خیلی اومده پایین،من ۲۶سالمه هر ماه هر تخمدانم ۵ت_۸تا فولیکول داشت این دفعه ۲_۳تا کسی دلیلش رو میدونه؟یا برای کسی پیش اومده اینجوری شده باشه؟

واقعا نگرانم و حالم بده

دقیقابه نظر من یه مدت بیخیال حرف بقیه باشمطمئن باش وقتی که فراموشش کردیرها کردیخدا بهت همون چیزی رو ...

ببخیال شدم دیگه بی حس شدم نسبت به حرف بقیه اصلا ناراحت نمیشم فقط اینکه باید برگردم جواب بدم زحمتم میشه 🤧

چون خیلی ساله دیگه عادت کردم راستش ، ۱۰ ساله 

دیگه اول و آخر هر چی خدا بخواد 

دوستان من دوتا انتقال منفی داشتم آخریش ماه قبل بود این ماه روز ۱۹سیکلم رفتم سونو،دکتر گفت ذخیره تخمد ...

برای من اینجوری بود ،ذخیره تخمدانم قبل کرونا ۳ بود ،کرونا گرفتم بعدش که خواستم ای وی اف کنم شده بود ۰/۷ البته پریودمم کلا فرق کرد حجمش کم شد 

تو فاصله زمانی ۱ ماه به طور ناگهانی اومد پایین 

دوستان من دوتا انتقال منفی داشتم آخریش ماه قبل بود این ماه روز ۱۹سیکلم رفتم سونو،دکتر گفت ذخیره تخمد ...

برای تو ممکنه به خاطر پانکچر باشه حالا شاید تخمدانا دستکاری شده روی تو اثر منفی داشته ،ولی نگران نباش چون سنت کمه ذخیره ات هم پایین باشه بازم تخمکات کیفیت دارن  

جنین داری ؟ اگه نداری و میخوای دوباره پانکچر شی قرص dhea دوز ۲۵ درصد روزی ۳ تا هر هشت ساعت بخور 

به من دکتر قبل پانکچر ال دی میداد می‌گفت تخمدان خاموش می‌کنه باعث میشه تخمک زیادی برای سیکل بعدی جمع بشه و اینکه این قرص رو میداد 

عزیزم ان شالله که امسال یه جوری مامان میشی که خودت هم تعجب میکنی 

من هشت سال باردار نمیشدم کلی ای وی اف و ای یو ای انجام دادم همیشه منفی میشد دیگه خسته شده بودم ول کردیم گفتیم نریم دنبالش بعد چند ماه ریزش موی شدید گرفتم رفتم دکتر گفت هم بخاطر ای وی اف هم کیست تخمدان دیگه منم حوصله ی دکتر و دارو نداشتم اصلاح سبک انجام دادم فقط بخاطر موهام 

مربای زنجبیل درست کردم سه ماه هر روز میخوردیم مواد غذایی سالم هم میخوردیم سالاد و میوه و ماهی و سرخ کردنی کم بادوم و مویز همش هم بخاطر این بود که موهام خوب بشه 

بهمن رفتم دکتر برام سونو نوشت دوباره انجام دادم گفت کیست نداری همش خوب شده فولیکول هم داشتم اینقدر ذوق کردم کلی اقدام کردیم ولی اون ماه هم نشدم کلا دیگه بیخیال شدم ول کردم کارخونه اتاق تکونی کردم فروردین فهمیدم باردارم ان شالله به حق همین روز عزیز ماه بعد این موقع یه نی نی ناز داری♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توروخدا؟چقدر امیدوارم کردین خدا حاجتتونو بده به حق امام حسین بخدد شب و روزم شده گریه و زاری دکترا جو ...

عزیزم منم همسرم تحرک اسپرم نداشت جنین های ضعیف برامون تشکیل میشد  دکتر گفت اسپرم اهدایی همسرم قبول نکرد یه مدت سالم خواری اصلاح سبک انجام دادیم مربای زنجبیل خوردیم باردار شدم ان شالله برای شما هم معجزه بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810