2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042765 بازدید | 684270 پست
برای تو ممکنه به خاطر پانکچر باشه حالا شاید تخمدانا دستکاری شده روی تو اثر منفی داشته ،ولی نگران نبا ...

من جنین دارم،2تا بلاست،۴تا۳روزه 

برای انتقال رفته بودم،اصلا موندم چرا در عرض یکماه اینقدر کم شده،البته این ماه استرس زیادی داشتم،

شما تغذیتون رو تغییر ندادین؟کاری چیزی که باعث بهبود بشه؟

عزیزم منم همسرم تحرک اسپرم نداشت جنین های ضعیف برامون تشکیل میشد دکتر گفت اسپرم اهدایی همسرم قبول ن ...

چقدر امید به دلم نشست عزیزدلم 

چشم و دلتون روشن بشه مو به تنم سیخ شد بقران 

ما هم داروی گیاهی استفاده میکنیم فست فود و اینا رو هم حذف کردم معجون و مغز و کاسنی اینا میدم بهش 

خیلی دارم تلاش میکنم خیییییلییییییی کاش بی نتیجه نمونم 

ای که دستت میرسد کاری بکن...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من امروز آزمایش دادم منفی شدم از روز ۶ انتقال هم بی بی هام منفی بود هیچ علائمی نداشتم از ...

سلام عزیزم خوبی؟ 

خیلی ناراحت شدم اومدم سراغ بچه ها رو بگیرم پیام شما رو دیدم ان شالله خدا بهت آرامش بده 😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم روز شش بیبی زدی ببخشیدا واقعن کارت خنده دار بوده جنین ۵ روز تو رحم معلقه اینو دکترم گفتمن خودم ...

عزیزم من سر پسرم روز ۵ بی بی چک مثبت شد، هاله اش کاملا مشخص بود. حتما بی بی چکهای اینجا حساستر هستند ولی جنین ۵ روزه از روز ۴و ۵ لانه گزینی رو شروع میکنه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
چقدر امید به دلم نشست عزیزدلم چشم و دلتون روشن بشه مو به تنم سیخ شد بقران ما هم داروی گیاهی استفاده ...

این مربای زنجبیل رو حتما امتحان کن من خودم معجزه اش رو دیدم منم هشت سال درجیر این راه ها بودم زنجبیل تازه میخواد 

رنده ریز کنی اول بجوشونی آبش رو دو بار بریزی بره بعدش بذاری بپزه پنج ساعت زمان میبره اخر سر هم به ازای هر پیمانه زنجبیل رنده شده شکر بریزی تو یه قابلمه هل کوبیده و زعفران اب بریزی تا غلیظ بشه بریزی رو مربا بذاری جابیوفته چندتا ابلیموهم اخر سر بریز که شکرک نزنه هر روز صبحانه دو تا لقمه کوچیک بخورید فقط زیاده رویش فشار رو میبره بالا 

ان شالله نتیجه بگیری عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من جنین دارم،2تا بلاست،۴تا۳روزه برای انتقال رفته بودم،اصلا موندم چرا در عرض یکماه اینقدر کم شده،البت ...

چرا خیلی کارا کردم ،خیلی ویتامین مصرف کردم ،طب سوزنی رفتم و.... 

برای من تنها چیزی که تأثیر داشت همین قرص dhea بود و اینکه آخر سر داروهای پانکچر رو تغییر دادن 

همیشه با سینال و هاش ام جی پانکچر میشدم تخمکام پوچ بودن 

آخر سر با پرگورییس پانکچر شدم که هم تعداد تخمکام بیشتر شد هم دیگه پوچ‌ نبودن ،حداقلش این بود که وقتی از تخمکام ناامید شده بودم فهمیدم به خاطر اشتباه دکترا پوچ میشده 

ببین اگه ذخیره ات کم شده باشه باید سایز تخمدانات توی سونو کوچیک دیده بشن 

برای تو شاید تعداد فولیکول آنترال کم بوده این ماه ،که اونم بعضی ماهها تعداد فولیکول زیاده بعضی ماهها کمه 

باید آزمایش ذخیره بدی اگه زیر ۱ بود کمه ،و اینکه سایز تخمدانات کوچیک شده باشه وگرنه با تعداد فولیکول نمیشه گفت ذخیره کمه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴چله زیارت عاشورا هدیه به شهداشب نهم🖤به نیت حاجت روایی @ @داداشمممم ۱_ فر ...

مهتاب عزیزم سلام چه روزی هم افتاده برای من خدا خیرت بده. خدا دختر نازتو برات حفظ کنه انشالله سلامت باشی. 

خیلی محتاج دعام ❤🖤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

امروز فهمیدم بچه دار نشدنم فقط درد من نبود دسته جلو درمون بود پدر شوهرم گوسفند قربونی کرد برام خیلیا پول بستن کلی نذری دادن اشکم بند نمیاد انشاالله تا سال بعد هممون بچه بغل یا نی نی تو دلمون بریم دسته😭😭😭

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
امروز فهمیدم بچه دار نشدنم فقط درد من نبود دسته جلو درمون بود پدر شوهرم گوسفند قربونی کرد برام خیلیا ...

خداروشکر🥹خدا نی نیت رو براتون حفظ کنه عزیزم خداروشکر که نتیجه گرفتین 😍😍

برای پدر مادرا واقعا سخت تره حتی بنظرم اونا بیشتر از ما عذاب میکشن وقتی ناراحتی بچشون میبینن

توروخدا؟چقدر امیدوارم کردین خدا حاجتتونو بده به حق امام حسین بخدد شب و روزم شده گریه و زاری دکترا جو ...

عزیزم برو صفحه یک قسمت 4درموردآزواسپرمی هانوشته ارغوان همسرش ازو اسپرم بودبادارو ب 6ملیون فک کنم رسیده و2تاانتقال دادن ولی 3قولوشده یکی ازجنیا تکثیرسلولی شده ک یکیشوریداکت کرده 2تاش بدنیااورده ناامیدنشوبروبخون ببین چ داروهایی مصرف کردن انشاءالله توام مثل این خانوم 2قلو قسمتت بشه فقط بخدا امید داشته باش دکترا وسیله ان اون بخواد هیچ علمی مانعش نمیشه

قربون دل شکسته ات بشم درکت میکنم خیلی سخته میفهمم این غم رو...ولی خجالت نداره عزیزم این قسمت و تقدیر ...

فدات بشم🥰❤️‍🔥میدونی چیه من ازهمسرم خجالت نمیکشم چون ترحم نمیکنه اصلا ازبچه حرف نمیزنه بخاطراین ازمردم خجالت میکشم تای دیقه میری پیششون میگن انشاءالله توام بچه میاری بروفلان دکترخوبه ازاین حرفا انگارحرف دیگ ای ندارن تامنو میبینن ازاین حرفامیزنن🤣  میدونم نیت بدی ندارن من ی حسی میشم انشالله پایان قصه هممون خوش باشه

پس کی 🥲 دیگه توان ندارم این از ضعیف بودنمه ولی میگم خودمو بکشم راحت شممنو نه حرف مردم نه ترحمشون هی ...

فاطمه جون من دیدم کسایی ک تواین راه بودن بچه گرفتن بعدخانومه خودش باردار شده خواست خدااینطوربوده براش بعضامیگم نکنه قسمت منم اینطوریه ی بچه بیارم ازپاقدمش خودمم راحت بارداربشم انقد فکرامیادسرم

2810