2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042831 بازدید | 684273 پست

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

چله زیارت عاشورا هدیه به شهدا

شب نهم🖤

به نیت حاجت روایی @   

@داداشمممم    

۱_ فردایی روشن🏴

۲_🏴 رادیس۱۲

۳_ rose_710🏴

۴_ ‍alaae🏴

۵_ سپیدارجوجو🏴

🏴۶_رکسانا۱۴۰۰

۷_houra1400🏴

🏴۸_پروانه۲۲

۹_داداشممم🏴

۱۰_زین

۱۱_happygirls

12_نگار80

13_عبدالواحد

۱۴_یامنان

۱۵_پونه۰۰

۱۶_فطررس

۱۷_tamana366

18_favali

19_اهسته

۲۰_Artin_arsen_artina

21_poweroflove

22_آسمانیترینم

۲۳_نیاز6973

24_هدیه۹۹

۲۵_zohrehjafari

۲۶_ssseffat

۲۷_سمی64

۲۸_5golnarges

29_نهال6467

30_ونوشه۶۶ _زهرا

۳۱_زلیخاه۱۴۰۲

۳۲_marshmaloo

۳۳_پروانه۲۱

۳۴_شیلا۲۸

۳۵_آوا66آریا

۳۶_الا11543

۳۷_هیوا666

۳۸_nesa66

۳۹_atefeh88

۴۰_ atitalebi

۴۱_ shervin68

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه هاازته دلم میگم ندیده خیلی دوستون دارم حرفاتون دعاهاتون انقدحالمو خوب میکنه ک حدنداره خداروشکر میکنم بابت داشتن خواهرای نازنینی مثل شماوتاپیک بغلی❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🥰🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍😍ازخدابهتریناروبراتون میخوام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد هممون شبیه همیم😢خدایانزارناامیدبشیم من خودم ب زبون میگم هرچی پیش ایدخوش اید هرچی خدابخواد ولی م ...

من تازگیا یه عادتی پیدا کردم ،تو خیابون بچه کوچولو بغل مامانش ببینم برمی‌گردم نگا میکنم تا برن کلا دور بشن 😂😂😂

انگار یه موجود عجیب میبینم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
واقعا خراب کردم،حالم خیلی بد شد ولی خب به هرحال چه فرقی میکنه، دیریا زود میفهمم

آخه از کجا میدونی نتیجه همینیه که با بیبی چک دیدی

دکتر من گفت چند روز تو رحم معلق هست تا بتونه لانه گزینی کنه.بعد که لانه گزینی کنه شروع میکنه به تولید هورمون بارداری بعد این هورمون اول وارد خون میشه بعد ادرار

لابد توقع کردی که جنینت مثل فرفره اینکارو انجام بده

من یواشکی شوهرم  دو روز به آزمایشم بی بی چک زدم با اینکه لک لانه گزینی دیده بودم چیزی نشون نداد ولی آزمایشم مثبت شد

خوشت میاد مصیبت قبل از عزا شروع کنی؟ 

دکترا حالیشون نیست که میگن فلان روز برو آزمایش بده؟

من شنیدم طرف آزمایش اول منفی شده دارو قطع کرده و دومی رو نرفته بعداز چند روز به زور اطرافیان میره آزمایش میبینه بله خانم باردار بوده و به خونریزی هم افتاده و دوباره شروع کرده به دارو و... و الان یه دختر ۵ساله داره

یعنی به آزمایش اول هم اعتباری نیست

بعدروز ۶ بی بی زدی منفی شده عزا گرفتی!!!

عزیزم بسلامتی کی انتقال داری؟

والا هنوز معلوم نیست ،فعلا که ایمونولوژیست گفته سه ماه باید دارو مصرف کنم بعد برم برای انتقال ،حالا اگه بعد سه ماه یه بامبول دیگه در نیاد،آخه من ضخامتم همیشه کمه

فدای قلب مهربونت بشم فکر کردم بهت گفتم هفته پیش دوشنبه ۵ هفته و چهار روز اندازه ساک جنین ۹ میلی متر ...

سلامت باشی عزیزم

واقعا لانه گزینی دیر شما امیدی میشه برای بچه ها که به بی بی چک توجه نکنن

انشاالله میری صدای تالاپ وتلوپ قلبش هم میشنوی و خیالت راحت میشه

آخه از کجا میدونی نتیجه همینیه که با بیبی چک دیدیدکتر من گفت چند روز تو رحم معلق هست تا بتونه لانه گ ...

همه حرفاتونو قبول دارم وای میخواستم آروم آروم در جریان قرار بگیرم  

بچه هاازته دلم میگم ندیده خیلی دوستون دارم حرفاتون دعاهاتون انقدحالمو خوب میکنه ک حدنداره خداروشکر م ...

منم خیلی خوشحالم این تاپیک پیدا کردم ،الهی استارتر خیر ببینه و همچنین همه دوستان 

اینجا نبود حالم زار بود 

تاپیک بغلی کجاست ؟ منو اونجا صدا کن 🤭

من تازگیا یه عادتی پیدا کردم ،تو خیابون بچه کوچولو بغل مامانش ببینم برمی‌گردم نگا میکنم تا برن کلا د ...

انشاالله به حق ۶ماه امام حسین به حاجت دلت میرسی و خدا چندتا سالم و صالحش و بهت میده که وقت سرخاروندن نداشته باشی

همه حرفاتونو قبول دارم وای میخواستم آروم آروم در جریان قرار بگیرم

لطفا آروم آروم در جریان های خوب قرار بگیر

انشاالله با یه بتای تپل میای اینجا و همه مون میریزیم روسرت که دیدی بی بی چک ت چرت بود

من تازگیا یه عادتی پیدا کردم ،تو خیابون بچه کوچولو بغل مامانش ببینم برمی‌گردم نگا میکنم تا برن کلا د ...

منم وقتی بقیه رو میبینم که به راحتی و با برنامه ریزی باردار میشن،حتی همون تاریخی که میخوان میشه یا فاصله سنی بچه هاشونو کاملا تنظیم میکنن، میگم اینا از یه سیاره ی دیگه ن احتمالا! باردار شدن برام عجیب ترین اتفاق دنیاست

انشاالله به حق ۶ماه امام حسین به حاجت دلت میرسی و خدا چندتا سالم و صالحش و بهت میده که وقت سرخاروندن ...

مرسی فدات شم ،انشالله خدا به همه ی بچه های تاپیک بچه‌های سالم و صالح بده ،نی‌نی خودتم به سلامتی به دنیا بیاد♥️

من سری قبل روز چهار لک دیدم ولی منفی شدم

سری قبل رو ولش کن تمام شده رفته. 

. الانم دنبال علائم نباش  و فقط خدارو صدا بزن و از صاحبان این روزا بخواه که برات دعاکنن و شفیعت بشن پیش خدا

2810