2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042888 بازدید | 684276 پست
سلام خانوما من دکتر زرنانی برام طبق وزنم 20واحد سرم آی پی آی جی نوشته .بیمه م نیروهای مسلح کسی میدون ...

کاربر ماهور با بیمه گرفته بود 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آره برا منم اینو نوشته بود. دو روز قبل رفتم شبیه حالت معاینه اسپکلوم گذاشت و تزریق کرد. یادم نیس چند ...

الا جان برای تزریقش جدا هزینه گرفت ؟ اگه آره چقدر گرفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من امروز آزمایش دادم منفی شدم از روز ۶ انتقال هم بی بی هام منفی بود هیچ علائمی نداشتم از ...

😭😭😭الهی به حق باب الحوائج امشب خودشون حاجت دلتو بدن و سال دیگه این موقع طبیعی نی نی بغلت باشه😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الا جان برای تزریقش جدا هزینه گرفت ؟ اگه آره چقدر گرفت

آره عزیزم اگه اشتباه نکنم ۲۰۰  تومان گرفت.

اصرار کنی ب دکتر هم تاثیر نداره؟

اگه قبول نکرد یا با یه دکتر زنان دیگه مشورت کن ک دو روز قبل بری اون تزریق کنه یا هم که روز انتقال خودت زیر جلدی تزریق کن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره عزیزم اگه اشتباه نکنم ۲۰۰ تومان گرفت.اصرار کنی ب دکتر هم تاثیر نداره؟اگه قبول نکرد یا با یه دکت ...

دکتر زنان دیگه ای فکر نکنم گردن بگیره 

خود آمپول رو قبول کرد که اجازه داد منشی وارد سیستم کنه ،این داخل رحمی تزریق کردن میگم شاید قبول نکنه آخه فکر می‌کنه خیلی میدونه😂

حالا بهش میگم ببینم چیکار میکنه 

این تا حالا هر چی گفتم انجام نداده یا همون کارو دو ماه دیگه خودش انجام داده فقط کار منو به تاخیر انداخته ،یا زور کردم انجام داده و وقتی نتیجه داده رو همه اعمال کرده انگار همه شرایطشون یکیه😮‍💨

آدم خاصیه ،فکر کن زرنانی رو نمی‌شناسه دیگه ببین من کجای کارم

شرط کرده بودم با خودم تستو بزنم ولی ناامید نشم ولی الان نه دیگه دلم میخواد مراعات کنم و نه داروهامو ...

آخه چی بگم بهت این چه کاریه؟

دختر الان نیاز به آرامش داری.. چرا به خودت استرس می دی

لااقل میذاشتی برای روز دهم

هم بی بی هم آزمایش نشون میده..

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

آخه چی بگم بهت این چه کاریه؟دختر الان نیاز به آرامش داری.. چرا به خودت استرس می دیلااقل میذاشتی برای ...

واقعا خراب کردم،حالم خیلی بد شد ولی خب به هرحال چه فرقی میکنه، دیریا زود میفهمم

سلام دوستان کسی می دونه هزینه آزمایش ژنتیک چنده؟

دو سال پیش ۶۰۰ و خورده ای بود البته آزمایش ژنتیک کاریوتایپ بود ،۴۵ روز هم طول کشید جوابش بیاد 

والا من ناشتا رفته بودم شرایط خاص دیگه ای یا م نمیاد چون دو سال پیش بود

واقعا خراب کردم،حالم خیلی بد شد ولی خب به هرحال چه فرقی میکنه، دیریا زود میفهمم

درسته عزیزم ولی باید سعی کنی این روزا رو با آرامش بگذرونی...

لطفا دیکه به چیزی فکر نکن. ان شاالله با بتای مثبت و عالی سورپرایز بشی.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام بچه ها من امروز آزمایش دادم منفی شدم از روز ۶ انتقال هم بی بی هام منفی بود هیچ علائمی نداشتم از ...

ای وای💔 

خیلی متاسفم... منی ‌که تمام راه ها رو رفتم و گزینه آخرم جنین اهدایی بود امروز داشتم بهش فکر می کردم.. 

اگر شرایطشو داری بازم اقدام کن.

می دونم وقت مناسبی نیست ولی اگر حوصله داشتی برام بگو پروسه اش چطوریه و چقدر زمان انتظارشه و هزینه هاش... ممنونم. 🙏

2810