2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042867 بازدید | 684276 پست
سپیدار جون آخه خیلی تا حالا دکتر و مرکز عوض کردم ،همشون تو بعضی کارا خوبن ،تو بعضی کارای دیگه عقبن ک ...

بله درست میگی. بیشتربایدخودمون تلاش کنیم انشاءالله خدا این دکترتو واست سبب میکنه. واقعارز منم میگم خدابایدبخواد چون من اولین بارویزیت شدم دکترم گف رحمت تمیزه بعدا ب خاست خداگره افتادتوکارم ک هنوزنوبتم نیست

بچه ها اگه تستهامون با مارکهای مختلف منفی بشه دیگه نیازی نیست آزمایش بدیم،نه؟ روز شش منفی شد،میدونم ...

آتی چ دلی داری ازالان شروع کردی ب بی بی چک دختر خودتم میگی زوده. تاپیک بغلی روز11بی بی زده اولش منفی ی ربع بعدش هاله انداخته توک روز ششی توکل به خدا انشالله دوخط شدن بی‌بی رومیبینی عزیزم. جنینت چن روز؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزمعزاداریهاتون قبول باشه و در پناه امام حسین باشین انشاللهمن دوباره داروهای پانکچر رو ...

سلام عزیزم عزاداری توام قبول باشه ان‌شاءالله همه کارات بسلامتیوسهولت طی میشه وب زودی مامان میشی

درسته لازم نیست بدونه برام نوشته G_csf رحمی دو روز قبل انتقال ،منظورش از رحمی چیه ؟ این آمپول زیر جل ...

عزیزم این آمپول  ی نوع فاکتور رشده. برای کسایی ک اندمترنازک دارن یاای وی اف های منفی ب داخل رحم تزریق میشه یابصورت زیرجلدی ب لانه گزینه خیلی کمک میکنه دکترم میگف اگ توسیکل برم شایدبرام تجویزبشه

نه عزیزم ناراحت نشدم، امثال ماها هرکاری ازشون برمیاد،حتما درک میکنی، انشاالله به زودی صدای قلبشو میش ...

درست میگی عزیزم انشاالله که باب الحوائج امام حسین کمکت کنه عزیزم حلالم کن دوست نداشتم به خودت استرس بدی

بله درست میگی. بیشتربایدخودمون تلاش کنیم انشاءالله خدا این دکترتو واست سبب میکنه. واقعارز منم میگم خ ...

انشالله به این زودی نتیجه میگیری عزیزم ،ما که امیدمون به خداست ،امیدوارم خدا هم از درگاهش دست خالی برنگردونه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم این آمپول ی نوع فاکتور رشده. برای کسایی ک اندمترنازک دارن یاای وی اف های منفی ب داخل رحم تزری ...

منم همیشه ضخامتم پایینه به خاطر همین داده ولی باید داخل رحم تزریق بشه که اینجوری نوشته؟ 

دکتر تزریق میکنه؟ تزریقش سخته؟تو مطب تزریق میکنن؟

نه عزیزم تو موقع انتقال من تاکرولیموس نایاب شد تبریزو گشتم نبود به دکتر گفتم گفت پرد نیزولون رو روزی ...

پردنیزولون ۵ بود برای توام ؟

عزیزم روز شش بیبی زدی ببخشیدا واقعن کارت خنده دار بوده جنین ۵ روز تو رحم معلقه اینو دکترم گفتمن خودم ...

وای عزیزم چی میخونم

خداروهزاران مرتبه شکر

انشاالله میری جنین رو هم میبینی و خیالت راحت میشه

همش تو فکرت بودم ولی میترسیدم سراغت رو بگیرم 

چند هفته ای دختر؟ 

منم همیشه ضخامتم پایینه به خاطر همین داده ولی باید داخل رحم تزریق بشه که اینجوری نوشته؟ دکتر تزریق م ...

آره داخل رحمه خودشون تزریق میکنن واسه دوستم ک همین طوری بوده تاثیرم داره روی ضخامت. والاسختیشونمیدونم ولی فک نکنم سخت باشه 

2810