2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042888 بازدید | 684276 پست
رفتم دکتر و برطرف نشد نمیدونم دکترمو عوض کنمحالا یه سوالمن باید وزن کم کنم؟خیلی چاق شدم و رعایت غذای ...

منم درگیرم و هنوز برطرف نشده 🫤🫤 

آره  دکتر من که بهم گفت وزنت رو برای انتقال باید کم کنی ولی من نمی تونم کم کنم شما هم کم کنین برای سلامتتون و اصافه وزنی که تو بارداری پیدا میکنین خوبتر باشه چون خدا رو شکر بابت بارداری رحم آماده پذیرش جنین هست 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
رفتم دکتر و برطرف نشد نمیدونم دکترمو عوض کنمحالا یه سوالمن باید وزن کم کنم؟خیلی چاق شدم و رعایت غذای ...

منم درگیرم و هنوز برطرف نشده 🫤🫤 

آره  دکتر من که بهم گفت وزنت رو برای انتقال باید کم کنی ولی من نمی تونم کم کنم شما هم کم کنین برای سلامتتون و اصافه وزنی که تو بارداری پیدا میکنین خوبتر باشه چون خدا رو شکر بابت بارداری رحم آماده پذیرش جنین هست 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

چله زیارت عاشورا هدیه به شهدا

شب هشتم🖤

به نیت حاجت روایی @   

@پروانه22    

۱_ فردایی روشن🏴
۲_🏴 رادیس۱۲🏴
۳_ rose_710🏴
۴_ ‍alaae🏴
۵_ سپیدارجوجو🏴
🏴۶_رکسانا۱۴۰۰🏴
۷_houra1400🏴
۸_پروانه۲۲🏴
۹_داداشممم
۱۰_زین
۱۱_happygirls
12_نگار80
13_عبدالواحد
۱۴_یامنان
۱۵_پونه۰۰
۱۶_فطررس
۱۷_tamana366
18_favali
19_اهسته
۲۰_Artin_arsen_artina
21_poweroflove
22_آسمانیترینم
۲۳_نیاز6973
24_هدیه۹۹
۲۵_zohrehjafari
۲۶_ssseffat
۲۷_سمی64
۲۸_5golnarges
29_نهال6467
30_ونوشه۶۶ _زهرا
۳۱_زلیخاه۱۴۰۲
۳۲_marshmaloo
۳۳_پروانه۲۱
۳۴_شیلا۲۸
۳۵_آوا66آریا
۳۶_الا11543
۳۷_هیوا666
۳۸_nesa66
۳۹_atefeh88
۴۰_ atitalebi

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
به به مامان مهدیه عزیز❤️ خودت و گل پسری خوبین ؟❤️

سلام سمیه جون🥰

الهی صد هزار بار شکر ما خوبیم

تو چطوری عزیزدلم؟

قبول باشه بانو

مقدمات و تونستی فراهم کنی برای انتقال ان شاءالله؟ 

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
آها پس برای توام نوشته ؟ خدا خیرت بده که جواب دادی پس دکتر تو میگه باید بخوری ؟ برای من یه ننه من غر ...

آره گف بخورم. و دقیقا چون نخورده بودم دو ماه سیکلمو عقب انداخت. دکترم خیلی زرنانی رو قبول داره اخه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
برای توام ۱۰۰ mg هستش ؟ پس منم روزی یکی بخورم تا چهارشنبه زنگ بزنم ببینم چی میگه به نظرت زنگ بزنم را ...

آره همینه. آره فعلا با یکی شروع کن و بعد زنگ بزن بپرس. ان شالله ک جواب میدن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله همونطور که الاجون گفت فقط برای قند نیستو غیر مستقیم روی هورمونها تاثیر میذاره

مهتاب جون شما میدونین پنتافیل برا چیه؟ این دفعه دکتر اینم اضافه کرد تو نت ی چیزایی زده ها ولی نمی‌فهمم و ربطی ب انتقال جنین داره

مهتاب جون شما میدونین پنتافیل برا چیه؟ این دفعه دکتر اینم اضافه کرد تو نت ی چیزایی زده ها ولی نمی‌فه ...

احتمالا قرص رو باید مثل شیاف واژنی استفاده کنی

مثل سیلدنافیل هست خونرسانی عروق به رحم رو بهتر میکنه (برای لانه گزینی )

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام سمیه جون🥰الهی صد هزار بار شکر ما خوبیمتو چطوری عزیزدلم؟قبول باشه بانومقدمات و تونستی فراهم کنی ...

خداروشکر که خوبین ❤️ مرسی عزیزم نه هنوز هر سری یک گره ای وجود داره که فعلا نتونستم برم برای انتقال تا ببینیم خدا چی میخواد 

عزیزم خوب چرا دکترتوعوض نمیکنی

سپیدار جون آخه خیلی تا حالا دکتر و مرکز عوض کردم ،همشون تو بعضی کارا خوبن ،تو بعضی کارای دیگه عقبن 

کلا تو این چند سال با این همه دکتر عوض کردن به این نتیجه رسیدم باید خیلی از کارا رو خودمون انجام بدیم وگرنه هر دکتری فقط روش خودشو داره و برای همه همون کارو انجام میدن 

قبلا پیش بهترین دکتر شهرمون رفتم 

تهران مرکز رویان اومدم ،رویان‌خودش برای همه سبب سازه ولی برای من پایین تر از معمولی بود ،باید‌ خدا هم بخواد وگرنه همش الکی بوده از این دکتر به اون دکتر رفتنا

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دارو چی داده بود برات ؟ مشکل ایمنی انعقادی داشتی ؟ موسی پور بهت گفت برو یا خودت رفتی ؟

خودم خواستم وقت گرفتم از احمدی ازمایش نوشت ایمنیم از رنج دو هشت دهم بود 

دارو پردنیزولون و تاکریلیموس داد ۴ جلسه هم لنفوسیت کرد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه ها اگه تستهامون با مارکهای مختلف منفی بشه دیگه نیازی نیست آزمایش بدیم،نه؟ روز شش منفی شد،میدونم زوده ولی میگم اگه چندتا دیگه تا روز آزمایش بزنمو منفی بشه دیگه نتیجه مشخصه،نمیشه که اینهمه تست خطا داشته باشه 

احتمالا قرص رو باید مثل شیاف واژنی استفاده کنیمثل سیلدنافیل هست خونرسانی عروق به رحم رو بهتر میکنه ( ...

نه خوردنیه. آهان دستت درد نکنه❤️😘

2810