2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042896 بازدید | 684276 پست
خودم خواستم وقت گرفتم از احمدی ازمایش نوشت ایمنیم از رنج دو هشت دهم بود دارو پردنیزولون و تاکریلیموس ...

عفت جان پردنیزولون و تاکرولیموس رو با هم استفاده میکردی؟ روزی چند تا؟

دکتر زرنانی برا من پردنیزولون تجویز کرد . ولی دکتر احمدیان ک اینجا رفت ی آزمایش دیگه هم نوشت و بر اساس اون گفت پردنی رو نخورم و تاکرولیموس بخورم. انتقال قبلی بدون اطلاع دکتر خودم همین کارو کردم. این دفعه موندم چیکار کنم.

دکتر احمدیان گف هم زمان هر دو رو نخورم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها اگه تستهامون با مارکهای مختلف منفی بشه دیگه نیازی نیست آزمایش بدیم،نه؟ روز شش منفی شد،میدونم ...

نه عزیزم در هر صورت آزمایش بده. اونی که معتبره آزمایشه نه بی بی چک. و واقعا خییییلی زود ردی اذیت نکن خودتو اینجوری.

چند مورد از دوستان و البته زن داداشم خودم بودن ک بی بی منفی بود در حالیکه باردار بودن.  هر چند برا من هر وقت بی بی منفی بود آز هم منفی میشد 

ان شالله همه چی عالی پیش می‌ره عزیزم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم در هر صورت آزمایش بده. اونی که معتبره آزمایشه نه بی بی چک. و واقعا خییییلی زود ردی اذیت نکن ...

ممنون عزیزم ولی روبه رو شدن با جواب منفی بعد از دو هفته انتظار خیلی برام سخته،اوندفعه خیلی اذیت شدم،این سری گفتم بذار زودتر بفهمم، ولی به نظرم اگه گرفته بود باید هاله مینداخت هرچند خیلی کمرنگ

ممنون عزیزم ولی روبه رو شدن با جواب منفی بعد از دو هفته انتظار خیلی برام سخته،اوندفعه خیلی اذیت شدم، ...

نه دختر خیلی برا هاله زوده. ناامید نشو از الان

ببین زرنانی خیلی باسواد هست، به حرفش گوش کنلازم نیست دکترت بدونه

درسته لازم نیست بدونه 

برام نوشته G_csf رحمی دو روز قبل انتقال ،منظورش از رحمی چیه ؟ 

این آمپول زیر جلدی دیگه یا باید جور دیگه ای تزریق بشه؟ 

تا حالا استفاده نکردم نمی‌دونم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام دوستای عزیزم

عزاداریهاتون قبول باشه و در پناه امام حسین باشین انشالله

من دوباره داروهای پانکچر رو شروع کردم تا یه هفته دیگه پانکچر میشم

روزای سختی رو گذروندم خیلی خسته شدم فقط امیدم به خدا و دعاست

به حق حال پریشون این روزای امام حسین ، خداوند هیچکی رو پریشون حال و سرگردون نکنه

این شبا خیلیییی خیلیییی التماس دعا دارم 

الهی که خدا برای همتون بخواد خیلی زود مادر بشین 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
ممنون عزیزم ولی روبه رو شدن با جواب منفی بعد از دو هفته انتظار خیلی برام سخته،اوندفعه خیلی اذیت شدم، ...

عزیزم روز شش بیبی زدی ببخشیدا واقعن کارت خنده دار بوده جنین ۵ روز تو رحم معلقه اینو دکترم گفت

من خودم روز ۱۲ بیبی چک زدم منفی شد اما روز ۱۴ آزمایش دادم برام ۵۲ بوده البته خیلی سختی کشیدم تا بتام بالا رفت الان خدا روشکر ساک رو هم دیدم انشاالله شنبه خدا کمکم کنه قلبش رو هم ببینم

بنظرم اصلن بیبی نزن و برو آزمایش بده امام حسین و حضرت علی اصغر شفاعتت رو بکنن و مثبت بشی

لطفن از طرز حرف زدن من ناراحت نشو اما روز ششم خیلی برام عجیب بود

عزیزم روز شش بیبی زدی ببخشیدا واقعن کارت خنده دار بوده جنین ۵ روز تو رحم معلقه اینو دکترم گفتمن خودم ...

نه عزیزم ناراحت نشدم، امثال ماها هرکاری ازشون برمیاد،حتما درک میکنی، انشاالله به زودی صدای قلبشو میشنوی و به سلامتی بغل میگیریش

نه خوردنیه. آهان دستت درد نکنه❤️😘

بله در اصل خوردنیه

ولی خودمم موقع انتقال واژنی میذاشتم 

فکر میکنم برای شمام اینطور باشه حتما از دکتر بپرس

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
نه عزیزم ناراحت نشدم، امثال ماها هرکاری ازشون برمیاد،حتما درک میکنی، انشاالله به زودی صدای قلبشو میش ...

آتی جون خیلی زود بیبی زدی 

توکلت بخدا باشه ان شا الله دلت شاد میشه🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عفت جان پردنیزولون و تاکرولیموس رو با هم استفاده میکردی؟ روزی چند تا؟دکتر زرنانی برا من پردنیزولون ت ...

نه عزیزم تو موقع انتقال من تاکرولیموس نایاب شد تبریزو گشتم نبود به دکتر گفتم گفت پرد نیزولون رو روزی دوتا بخور یکی صبح یکی ظهر

ولی دکتر احمدی به تاکرولیموس خیلی معتقده دکترت خوبیه  جزو دانشمندان برتره

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
2810