2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042896 بازدید | 684276 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برمفقط توکل کن به خدا و با تمام وجودت ازش بخواه .بی جواب نمیذارهمن اصلا باورم نمیشد باردار بش ...

🥹❤️

من خیلی وقته میگم فقط باید خدا بخواد...

ولی خیلی ناراحتم از دستش🥲

انشالله شما بارداری سالمی داری و بسلامتی فارغ بشی قشنگم 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ان شاالله دیگه سری بعدی جواب بگیری این مدت تغدیه ات رو ببر سمت سالم خواری پیاده روی بکن و تونستی آزم ...

ممنون قشنگم ♥️ 

رادیس جونم دوباره مریض شدم🥲 خسته شدم دیگه از دست خودم تازه ابله ام خوب شده هنوز لکاش هست 

نمیدونم چرا سرماخوردم😤 

خوراکم خوبه ، تمیزی رو هم تا بتونم رعایت میکنم ...

هله حوله خور نیستم ، تاحدودی سالم خوری دارم طبق مزاجم ...

اما همیشه مریضم 

شرمنده ی سعیدم ، همه پولاشو خرج دکتر میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربونت گلم😘😘بخدا موقع زایمان دعات کردم

ای جونم🥹❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند سالشون ؟چند تا سزارین داشتن؟

مطمئن نیستم حدودی میگم 40 سالشه 

سنش برای این کار زیاده...

گمونم دوتا سزارین داشته..

3 تا بارداریشم اینطوری بوده 

پسر اولش 12 ساله میشه دوباره باردار میشه

دختر دومش رو. با سومی شیر ب شیر میاره 

میگه 5 ماهه بودم خبر نداشتم ، دیدم شکمم توش حرکت حس میکنم ، رفتم سونو دیدم دختر دارم 🙃

هعی بزرگی خدارو شکر... این خانمه این بچه اخری رو هم نمیخواسته ، باخودش گفته اگ قلب نداشته باشه بندازمش ...

اونوقت ماها میخوایم نمیده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشاءالله این دفه مثبتی دیگ نیازی ب آزمایش دادن نداری 😍😍😍

ممنون قشنگم ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون عزیزدلم انشالله قسمت خودت بسلامتی و دل خوش

تیترت بر اساس چند هفته هست🥹❤️

وییی خدا 🤤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تقریبا نزدیک دو هفته نبودم برا همین خیلی از تاپیک عقب افتادم. الهی روزی همتون کربلا بودم😭. و خدا ...

سلام خاله ی مهربونم خوبی جانِ دلم 

زیارتت قبول قشنگم 

اگه خدا توفیق بده میخوام منم اربعین برم🥺 اگ شرایطم اوکی باشه...

تاحالا نرفتم 🥲 یکی از ازروهامه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها با خارش و سوزش ناشی از شیاف پروژسترون چه کنیم؟!

من ژل شستشوی بانوان فیروز مخصوص دوران بارداری و شیردهی گرفته بودم بعدش میشستم خوب بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خاله ی مهربونم خوبی جانِ دلم زیارتت قبول قشنگم اگه خدا توفیق بده میخوام منم اربعین برم🥺 اگ شرا ...

ااای جاااااان دلم. چقددددد خووووووب.

حتما برو ، ان شاالله حاجت روا برگردی😍

امسال خییییلی ناراحت بودم چون احتمال زیاد نمی‌تونستم اربعینو برم که امام حسین روزی کرد😭 زودتر برم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
موسی پور برای سزارین چقدر میخواد ؟ شنیدم زیاد میخواد ،بیمارستان بین الملل عمل می‌کنه ؟

بین المللیه از خودش نپرسیدم ولی تو مرکز میگفتن ۱۵ میگیره بستگی به وزن مادر و نوع جفتم داره درسته دکتر خیلی خوبیه ولی همه مریضاش میگن تازگی خیلی پولکی شده

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
دقیقا منم مشابه این مورد داشتم، طرف خودش دو س تا سقط داشت دو س بار ای یو ای کرده بود و تا شکر خدا بچ ...

زیارت قبول عزیزم😍😍

هممون این حرفا برامون اشناس یبار یکی از فامیلا اونم سر دیگ آش نذری بهم گفت حتما بلد نیستین که بچتون نمیشه😭😭😭 

چشام پر شد ولی من جلو جمع بهش گفتی یبار صدات میکنم بیای یادمون بدی واقعا خیلیا جای حرف زدن می..ری..نن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ممنون عزیزم لطف میکنی

قربونت ببخشید دیرشد تاپیک وازاول خوندم تاپیداکنم شربت پرومتازین اسمشه ولی چون توگروه سی هست اول ب دکترت بگوبعد استفاده کن بچه ها گفته بودن با خوردن ی قاشق خوب شدن واسه خارش و ورم والتهابه ی نوع آنتی هیستامینه.حتی واسه بی خوابی ناشی ازبارداری دکترا تجویز میکنن ببین دکترت چی میگه گلم 

2810