2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042730 بازدید | 684270 پست
ممنون قشنگم ♥️ رادیس جونم دوباره مریض شدم🥲 خسته شدم دیگه از دست خودم تازه ابله ام خوب شده هنوز لکاش ...

فاطمه الان ی چیزی یادم افتاد من قبلا مثل توبودم مدام مریض میشدم ی آزمایشی بود ب اسم As0ک بالابودن نمیدونم ربط داره یان اونوبده ببین

من تقریبا نزدیک دو هفته نبودم برا همین خیلی از تاپیک عقب افتادم. الهی روزی همتون کربلا بودم😭. و خدا ...

من چرا پیام توروجاانداختم عزیزدل دورت بگردم زیارتت قبول باشه ان‌شاءالله خودامام حسین شفاعتت کنه. ازدعات واسمون خیلی خیلی ممنونم مهربونم بهترینانصیب قلب پاکت بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خاله ی مهربونم خوبی جانِ دلم زیارتت قبول قشنگم اگه خدا توفیق بده میخوام منم اربعین برم🥺 اگ شرا ...

عزیزم انشاءالله قسمتته😍😍😍 انشاءالله دست پربرمیگردی التماس دعاواسه هممون فاطمه عزیزم

بین المللیه از خودش نپرسیدم ولی تو مرکز میگفتن ۱۵ میگیره بستگی به وزن مادر و نوع جفتم داره درسته دکت ...

آره اوایل اینقدر با انصاف بود الان ۱۸۰ درجه فرق کرده ،خیلی پولکی شده 

دکتری که فکرشو بده پیش پول دیگه کارش هم کم کم خراب میشه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنون قشنگم ♥️ رادیس جونم دوباره مریض شدم🥲 خسته شدم دیگه از دست خودم تازه ابله ام خوب شده هنوز لکاش ...

ای وای الهی  مگه آبله گرفته بودی 😱😔😔😔 من چراا متوجه نشده بودممم پس .ای بابا😟😟 تو سیستم ایمنیت خیلی ضعیف شده تو این مدت ..خودت رو تقویت کن برو دکتر بهش بگو چند رقم تقویتی که مناسب باشن برات مینویسن ..نه بابا این چه حرفیه زن و شوهر شریک همه لحظات هم هستن تو سختی و شادی شرمندگی نداره که .توام ان شاالله تو شادی جبران میکنی براشون 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من تقریبا نزدیک دو هفته نبودم برا همین خیلی از تاپیک عقب افتادم. الهی روزی همتون کربلا بودم😭. و خدا ...

عزیزم زیارتت قبول باشه ان شاالله مکه و کربلا رفتنت با نی نی سال دیگه ❤️🤲🤲🤲 اتفاقا به فکرت بودم که نبودی و ممنون بابت اینکه به یادمون بودی و مارو هم دعا کردی ❤️🌻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دقیقا منم مشابه این مورد داشتم، طرف خودش دو س تا سقط داشت دو س بار ای یو ای کرده بود و تا شکر خدا بچ ...

🥹😔

بچه ها با خارش و سوزش ناشی از شیاف پروژسترون چه کنیم؟!

منم خارش و سوزش دارم

علتشو نمیدون از کدومه؟

شیاف آنتی همورایید

کاندوم 

یا ژل روان کننده

یا نه عفونت 

خارش من از بیرونه 

داخل نیس

😉

منم خارش و سوزش دارمعلتشو نمیدون از کدومه؟شیاف آنتی هموراییدکاندوم یا ژل روان کنندهیا نه عفونت خارش ...

گزینه عرق سوز شدن هم هست عفونت برین دکتر برطف بشه تا زمان انتقال خوب بشید برای خارش سطحی من  پماد تریامسینولون ان ان استفاده میکنم 

🥹❤️من خیلی وقته میگم فقط باید خدا بخواد...ولی خیلی ناراحتم از دستش🥲انشالله شما بارداری سالمی داری ...

صبر کن قشنگم

اینا همه امتحانات زندگیمون هست

انشالله که سربلند بیرون بیایم

انشاالله خدا بهت فرزندانی صالح میده که تمام این سختی ها جبران میشه.خدا مدیون بنده ش نمیمونه مطمئن باش

کاش یه فکر اساسی برای ایمنی بدنت بکنی

سیاه دانه و عسل ناشتا بخور ۴۰ روز خیلی خوبه

دم کرده عناب بخور .برای افزایش ایمنی خوبه

سلام عزیزم زیارتت قبول

خوش به حالت. منم خیلی دلم کربلا میخواد. انشاالله روزی هرساله ت باشه

2810