2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042778 بازدید | 684272 پست
قبول باشه سحر جونم🫀دیروز میخواستم پیام بدم حالتو بپرسم ... گفتم مزاحم میشم پیام ندادم🫠🫣خوبی قشنگم ...

قربون محبتت چرا مزاحم تو مراحمی عزیزدل 

فاطمه شب روضه حضرت رقیه انقد دعات کردم انشالله نتیجه بگیری 🌹🌹🌹

پرولاکتینم قبلا نرمال بود واجبه مجدد بدم؟تیروئید رو هر چند وقت از میدم چک میکنمچشم

اخه یادت باشه منم نرمال بود دیگه ازمایش ندادم دکتر هم برام نمی نوشت توی انتقال پنجم ازمایش دادم دیدم واااااای پرولاکتینم بیش از حد بالاس که خودش باعث منفی شدن میشه دکتر غدد گفت داروهای ای وی اف روی پرولاکتین تاثیر داره حتما قبل اقدام برای ای وی اف یا iui حتما چک کن من چند ماه دارو خوردم تا پایین اومد توی انتقال هم خوردم تا مثبت شدم دیگه دکتر غدد قطع کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تیروئید رو سر در نمیارم برای من از ۱.۵ شده ۳.۵ .لین یعنی کم کار یا پرکار؟ امروز برام آزمایش های ت ...

عزیزدلم انشالله خدا کوچولوت برات حفظ کنه و صحیح و سالم بغلش بگیری 🌹🌹 الان توی رنج نرمال هست ولی بارداری باعث بالا رفتن Tsh میشه که قرص لووتیروکسین میدن برای موضوع تیرویید حتما با دکتر غدد هماهنگ شد چون دکتر زنان معمولا تبحر کافی در زمینه غدد ندارن با دکتر غدد مشورت کن من تا اخر بارداری قرص تیرویید مصرف میکردم 

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

چله زیارت عاشورا هدیه به شهدا

شب   ششم🖤

به نیت حاجت روایی @   

@رکسانا1400

@رکسانا1400

۱_ فردایی روشن🏴
۲_🏴 رادیس۱۲
۳_ rose_710🏴
۴_ ‍alaae🏴
۵_ سپیدارجوجو🏴
۶_رکسانا۱۴۰۰🏴
۷_houra1400
۸_پروانه۲۲
۹_داداشممم
۱۰_زین
۱۱_happygirls
12_نگار80
13_عبدالواحد
۱۴_یامنان
۱۵_پونه۰۰
۱۶_فطررس
۱۷_tamana366
18_favali
19_اهسته
۲۰_Artin_arsen_artina
21_poweroflove
22_آسمانیترینم
۲۳_نیاز6973
24_هدیه۹۹
۲۵_zohrehjafari
۲۶_ssseffat
۲۷_سمی64
۲۸_5golnarges
29_نهال6467
30_ونوشه۶۶ _زهرا
۳۱_زلیخاه۱۴۰۲
۳۲_marshmaloo
۳۳_پروانه۲۱
۳۴_شیلا۲۸
۳۵_آوا66آریا
۳۶_الا11543
۳۷_هیوا666
۳۸_nesa66
۳۹_atefeh88
۴۰_ atitalebi

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴چله زیارت عاشورا هدیه به شهداشب ششم🖤به نیت حاجت روایی @ @رکسانا1400@رکس ...

دورت بگردم من عزیزدلم.چ شب قشنگی قسمت من شد ب نیت نیک میگیرمش ازخدامیخوام ب حرمت این شب عزیز هرچی ک میخوای رو بهت بده خانووووم

اره غذا رو کامل میکس میکنم و خدا رو شکر دخترم میخوره. مثلا امشب براش سیب زمینی شیرین، هویج و کدو تنب ...

دست گلت دردنکنه بابت توضیحات قشنگت عزیزم...فقط اینکه معدشون اذیت میشه نمی‌کشه اونو چیکارکنم

سلام گلم نی نی خوبه.بهش کمکی میدی میخوره؟شربتنئو زینک بده بهش اشتهاش بیشترمیکنه.

سلام عزیزم..نی نی پدرمونو درآورده بخدا ۱۰ماهه شدن ولی تواین ۱۰ ماه هرهفته دکتر بودیم...کمکی فقط فرنی اونم ۲قاشق بزور...زینک پلاس داده دکتر..نئوبهتره؟

اخه وقتی دکتر هم میریم متوجه میشن😄روابط ما با فامیل همچنان مثل زمان های قدیمه خیلی رفتو امد داریم ، ...

عزیزدلم🥲❤️

انشالله بزودی نی نی دار بشین همه این سختی‌ها تموم بشه

خدایی سخته خدا خیلی سخت داره امتحانمون میکنه😔 من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم اما این یکی از همشون سخت تره..

من قبلا صبور بودم ولی نمیدونم چرا بعد پانچکر کلا روحیه ام بهم ریخته خیلی حساس شدم و ناامیدم🥺

امشب زندایی شوهرم بهم گفت چقدر تنبلی تو چرا یه بچه نمیاری🫠🫠 چند بار تکرار کرد...

کاش خدا حداقل بهم صبر و بیخیالی بده....

سلام عزیزم سپتوم داری چیز مهمی نیست با عمل هیسترو برمیدارن اونم مثل تخمک کشیه شایدم راحتتر چون درد ب ...

سلام عزیزم ممنونم از توضیحاتت

خداروشکر.. من راضی بودم مثل تخمک کشی باشه چون قابل تحمل بود حالا که میگین از اون راحت تره خیالم راحت شد

بله تو سونوم زده سپتوم

عزیزم میفهمم چقدر ناراحت شدی، منم از حرف مردم خیلی ناراحت میشدمبعدا فهمیدم خیلیا اصلا فکر نمیکنن و ی ...

عزیزم ممنونم از حرفهات و دلداریت.. مرسی که درکم کردی درسته شایدم منظوری نداشته باشن بعضیا ولی چون دفعه قبل اون حرف رو در مورد شوهرم زد انگار دیگه نتونستم خوشبین باشم شاید اگه اون حرف نمیزد از اینکه گفت اینا بچه ندارن و چیزی ندارن تو خونشون ناراحت نمیشدم..

عزیزم🥺🥺🥺 چقدر سختی کشیدی...خداروشکر که الان نی نیت بغلته خدا برات حفظش کنه❤️❤️ انشالله آخر قصه همه منتظرا رسیدن به آرزوشون باشه🙏

لطفا دعام کن که حداقل صبور بشم...بعد پانچکر خیلیی حساس شده روحیه ام😔استرسم بیشتر شده و امیدم کمتر... نمیدونم چمه میترسم هیچوقت مادر نشم...

2810