2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042775 بازدید | 684270 پست
ویتامین میدم عزیزم.....بعدش دارو برا رفلاکس اس امپرازول بافاموتیدین دادن...بعدش آزمایش حساسیت گاوی د ...

الهی عزیزمم شما هم همه کارای لازم رو انجام دادین حالا بازم میپرسم .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام به سلامتی ان شاالله که مامان بشین ..طبیعی به خاطر اسپوکولم ایناست

ممنون عزیزم

تا کی طول بکشه لک بینی طبیعیه؟

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته عزیزم موافقم باهاتمنم تا الان خیلی حرف شنیدم اصلا برام مهم نبود چقدر گیر میدادن هر دفعه بچه بی ...

عزیزم میفهمم چقدر ناراحت شدی، منم از حرف مردم خیلی ناراحت میشدم

بعدا فهمیدم خیلیا اصلا فکر نمیکنن و یه چیزی میگن

حتی به ذهنشون نمیرسه که تو ممکنه ناراحت بشی، اینهم از شعور پایینشونه البته

حرفی که به بچه زده خیلی بد نبوده. منم خیلی از دوستام بچه ندارن، نمیدونم نمیخوان یا نمیشن، اما ممکنه اگر بچه ام خیلی اذیت کنه یه جایی بگم اینها بچه ندارن اسباب بازی نیست تو بازی کنی

آخه بچه ها به دو تا عروسک راضی نمیشن که. ایشالا بچه های خودت به سلامتی بدنیا میان میبینی با اعصاب مامان بابا چیکار میکنن بچه ها.

ولی حرفش در مورد شوهرت خیلی خیلی بد بوده…

من بعد از چهاربار پانکچر و پنج بار انتقال و سه تا سقط بچه دار شدم

خیلی هم حساس بودم ، هرکس هرچی میگفت چند روز حالم بد بود

ولی مطمئن باش این روزها تموم میشه و نی نیتو بغل میکنی❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اخه میگم ممکنه بخاطر همون دو موردی ک اتفاق افتاد لانه گزینی نکرده...وگرنه من تو دو انتقال اخرم اون ق ...

توکل بخدا انشاءالله این دفه مامان بشی. میدونی من سرچی میگم آز بده توگفتی بی‌بی یکیش هاله انداخت بعدمنفی نشون داد میگم شایداولش میگیره بعدیه چیزی مانعش میشه. این دفه خیلی خودتوتقویت کن روزی 2.3تاخرماحتمابخورخیلی قوت میده عسل طبیعی حتمابخور ازهرمغزروزی چن تادونه بخور. سبزیجات.... خودت بهترازمن میدونی چیاخوبه برات. ب خودت برس ان‌شاءالله با نینیا میای خونه و برات میمونن

ممنون عزیزمتا کی طول بکشه لک بینی طبیعیه؟

فکر کنم تا یکی دو روز طبیعی باشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم..اینارو پوره میکنی یا چی؟آخه شیرم نمیخوره شده زرد انگار اصلا خونی توبدنش نیست

اره غذا رو کامل میکس میکنم و خدا رو شکر دخترم میخوره. مثلا امشب براش سیب زمینی شیرین، هویج و کدو تنبل با گوشت بوقلمون پختم. همه رو ریز کردم ریختم توی قابلمه با اب گذاشتم نیم ساعت با قل های کوچیک بپزه. بعدش آبش رو ریختم دور که غذا ابکی نشه و بعدش غذا رو میکس کردم و در آخر یه قاشق غذاخوری توش روغن ریختم و هم زدم و دادم خورد. ببین الان بچه ات که ۹ ماهش شده مجازه ۴ روز در هفته به بچه ات انواع گوشت بدی، یه روز ماهی و یه روز هم سبزیجات. دختر من اگه یه تیکه کوچیک میکس نشده از غذا بره توی دهنش زود عق میزنه و میارتش بیرون و دیگه نمیخوره. شیر هم از همون ۷ ماهگی دیگه توی طول روز نخورد فقط شبها! قبلا دو تا سه بار، الان که بزرگتر شده یک تا نهایت دو بار طول شب

سلام عزیزم..اینارو پوره میکنی یا چی؟آخه شیرم نمیخوره شده زرد انگار اصلا خونی توبدنش نیست

آها یه چیز دیگه یادم امد، همیشه موقع غذا خوردن یه چیزی باید توی دستش باشه تا خوب غذا بخوره. مثلا یه جعبه کرم، اون رو باز و بسته میکنه و در حین این کار غذاش رو میخوره

سلام عزیزم شرایطش نمیدونی چیه؟منظورم شرایط خانمی ک رحم جایگزین میشه..!

سنش ۲۰تا۳۲   سال باشه با قد و وزن مناسب  

گروه خونی مثبت

یک فرزند سالم داشته باشه و سابقه سقط نداشته باشه  

هیچ گونه بیماری زمینه ای (فشار ،دیابت ،بیماری قلبی و ...)و یا مشکلی در بارداری قبلی نداشته باشه

اهل دود و مشروب نباشه .(مثل قلیان و سیگار و

آها یه چیز دیگه یادم امد، همیشه موقع غذا خوردن یه چیزی باید توی دستش باشه تا خوب غذا بخوره. مثلا یه ...

و از همه مهمتر آب هست. باید بهش آب بدی و تشویق کنی که بخوره. دختر من اولش اصلا آب نمیخورد. ۶ ماه اول فقط بهش آب میوه دادم. البته آب میوه که میگم، آب سیب مخصوص بچه ها بود و اینکه همیشه یک به ۵ رقیق میکردم که فقط آب طمع دار بشه. الان دیگه راحت آب میخوره و این خیلی مهمه که به قدر کافی آب بخورند بخصوص الان که هوا گرم شده.

۱۹۰۰ بود وزنش...الان ۱۰ماهشه باید چندباشه؟الان ۶کیلوهست دکترام میگن کمه...

نسبت به وزن تولدش کم نیست. چون بچه ات زیر دو کیلو بوده. دکترا بر اساس نمودار رشد میگن کمه ولی در نظر ندارند که این بچه از اول وزنش کم بوده. شما دقت کن که بچه ات غذای کامل و خوب  میخوره و شیر هم سعی کن شبها بهش بدی. 

خوب نمیخوره دیگه مشکل همینجاست تو۲۴ساعت ۳۰۰سی سی بزوراون بخوره

دختر من هم بعد اینکه تمام وعده ها غذا خور شد دیگه شیر نمیخورد، اینجا دوستان گفتند بهش میان وعده ها شیر بدم. ولی اون اصلا یا نمی خورد یا اگه میخورد بالا می آورد من هم دیگه ندادم و فقط شبها میدادم‌ در کل از ۳۰۰ تا ۴۰۰ میل بیشتر نمیخورد اون هم شبها

سلام دوستان میدونید کسانی که بچه هاشون دنیا اومدن کجان؟برای کم وزنی بچم کارشون دارم

سلام گلم نی نی خوبه.بهش کمکی میدی میخوره؟شربت

نئو زینک بده بهش اشتهاش بیشترمیکنه.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
2810