2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042784 بازدید | 684272 پست
عشقم این سری ام آزمایش نمیدم ..یه بار دیگه iui میکنم ( من تا ۶ بار دیگه میتونم رایگان انجام بدم چون ...

ان شاالله که سری بعدی نتیجه بگیری❤️ ااا جز قراردادشم اینجوری بوده .چقدر گرفتن بابت ۷ بار 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خوب فرنی نده. من اگه به دخترم فرنی یا پوره غلات و شیر میدادم بلافاصله بعدش میاورد بالا. کلا غذای کام ...

سلام عزیزم..اینارو پوره میکنی یا چی؟آخه شیرم نمیخوره شده زرد انگار اصلا خونی توبدنش نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب عزیزم بچه ات نارس به دنیا آمد. وزنش احتمالا زیر دو کیلو بوده، درسته؟ یهو که نمیتونه بره بالا. بب ...

۱۹۰۰ بود وزنش...الان ۱۰ماهشه باید چندباشه؟الان ۶کیلوهست دکترام میگن کمه...

عشقم این سری ام آزمایش نمیدم ..یه بار دیگه iui میکنم ( من تا ۶ بار دیگه میتونم رایگان انجام بدم چون ...

آره احتمال اینکه باعث شده باشه جنین رو پس بزنه هست 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ان شاالله که سری بعدی نتیجه بگیری❤️ ااا جز قراردادشم اینجوری بوده .چقدر گرفتن بابت ۷ بار

دورت بگردم 

۱۷ تومان گرفتن برای ۷ بار

تازمانی که بچه دنیا نیاری این ۷ بارت اوکیه

ولی برای بچه دوم بخوای اقدام کنی مجدد باید هزینه بدیم 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آره احتمال اینکه باعث شده باشه جنین رو پس بزنه هست

🥹🥲

یعنی میگی فکرام میتونه درست باشه؟!

ممکنه سری دوم مثبت بشم🥹

دیشب یه خواب خیلی بدی دیدم 😭 اصلا به این موضوع فکر نمیکنم نمیدونم چرا خوابشو دیدم..

خواب دیدم باردارم موقع زایمانمه میرم دکتر برای زایمان 

نمیدونم چی میشه یهو شکمم بادش میخوابه دکتر میگه بارداریت پوچه چرا اومدی واسه زایمان 🥲

خیلی حس بدی بود... خلاصه تعریف کردم چون فقط همین یادمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

[QUOTE=345743994] دکتر که خیلی بردم ولی آزمایش نبردم ببینم چی کم داره..بهش ویتامین خارجی آزمایش ببر ...

ویتامین میدم عزیزم.....بعدش دارو برا رفلاکس اس امپرازول بافاموتیدین دادن...بعدش آزمایش حساسیت گاوی دادیم نداشت..دیگه آلرژی چیه؟دفع خیلی داره نمیدونم چیکارکنم نره...شیرخشک ال اف میدم نره اونم میره

انشاالله به حق این وقت عزیز که داره اذان میگه همتون مامان بشیدو دچار حالت تهوع شدید😉

عزیز دلمی 🥹🫂

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره مهربونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پرولاکتینم قبلا نرمال بود واجبه مجدد بدم؟تیروئید رو هر چند وقت از میدم چک میکنمچشم

فاطمه جان دکتر هر سری قبل انتقال برای من چکشون میکنه توام بده ضرر نداره 

قربونت بشم ممنون انشالله ب حق این ماه عزیز تموم چشم انتظارا دامنشون سبز بشه🤲

الهی آمین 🤲🤲🤲

دورت بگردم ۱۷ تومان گرفتن برای ۷ بارتازمانی که بچه دنیا نیاری این ۷ بارت اوکیهولی برای بچه دوم بخوای ...

چه جالب .ان شاالله که سری بعدی حتما نتیجه بگیری و راحت بشی از این درمانها .حالا کی به سلامتی میخوای بری برای iui

🥹🥲یعنی میگی فکرام میتونه درست باشه؟!ممکنه سری دوم مثبت بشم🥹دیشب یه خواب خیلی بدی دیدم 😭 اصلا به ...

آره ان شاالله ان شاالله .😍😍الهی عزیزم انقدر که تو فکر هستی خواب میبینی ان شاالله که خیر

2810