2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042878 بازدید | 684276 پست
ببین من با اینکه عکس رنگیم نشون میداد لوله هام بازه ولی سر عمل لاپاراسکوپیم دیدن لوله هام آسیب دیده ...

ن عزیزم نداشتم. باورمیکنی من همش ب عکس رنگی شک دارم میگم نکنه کاربلدنبوده هیدرو هستم تشخیص نداده. ب نظرت میشه تشخیص ندن لوله بسته روبازببین ب اشتباه؟ 

ن عزیزم نداشتم. باورمیکنی من همش ب عکس رنگی شک دارم میگم نکنه کاربلدنبوده هیدرو هستم تشخیص نداده. ب ...

ببین نه ولی مال من که اینجور بود گاهی آسیبی که داخل لوله میبینه کمتر از چیزیه که برای کل لوله اتفاق افتاده  ! من قشنگ روی لوله هام ضایعات آندومتریوز بودن و خب اونا ترشح مایع رو توی لوله ها و بااتبعش رحم تحریک میکردن! گوش شیطون کر از بعد عملم دوبار رفتم توی سیکل انتقال ولی حداقل مایع آندومتر ایجاد نشد

البته اگه آندومتریوز نداری که این برای شما صدق نمیکنه 

خودتمنی چیزی نداری؟ من آنتی تی پی اومم بالاست و هر سری میرم توی سیکل برام پردنیزولون و هیدروکسی کلروکین هم میدن 

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین نه ولی مال من که اینجور بود گاهی آسیبی که داخل لوله میبینه کمتر از چیزیه که برای کل لوله اتفاق ...

عزیزم من روماتیسم دارم پردنیزولون هیدروکسی میخورم ولی تی پی اوخبرندارم  رنجشویعنی آنتی تی پی او باعث مایع میشه؟ 

سلام دخترا..من زایمان کردم

سلام گلم مبارکه الان تو فکرت بودم میخواستم بیام تگت کنم

از زایمانت بگو طبیعی بودی چند هفتگی زایمان کردی؟

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
طبیعی زایمان کردم..مردم و زنده شدم

من بچم فعلا بریچه سرش بالاس سزارین میشم حتی اگه بچرخه میترسم از طبیعی 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
اخه وقتی دکتر هم میریم متوجه میشن😄روابط ما با فامیل همچنان مثل زمان های قدیمه خیلی رفتو امد داریم ، ...

انشاالله به حق این وقت عزیز که داره اذان میگه همتون مامان بشیدو دچار حالت تهوع شدید😉

فاطمه جان شما قبل اقدام حتما یه ازمایش تیرویید و پرولاکتین چک کن

من تیروئید رو سر در نمیارم برای من از ۱.۵ شده ۳.۵ .لین یعنی کم کار یا پرکار؟ 

امروز برام آزمایش های تکمیلی تیروئید رو نوشت تا ببینه دارو بده یا نه

تو معاینه گفت مشکلی نداری

خانوما شما کسی میشناسید برای رحم اجاره ؟تاپیک هم زدم

سلام عزیزم شرایطش نمیدونی چیه؟

منظورم شرایط خانمی ک رحم جایگزین میشه..!

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستای گلم من ساعت ۱۱ صبح ای یو ای شدم اومدم خونه دیدم لباس زیرم لک شده طبیعیه ؟

سلام به سلامتی ان شاالله که مامان بشین ..طبیعی به خاطر اسپوکولم ایناست 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خوب فاطمه جون ی درصداحتمال بده ب اینک مشکل ایمنی داری 10بارم ای یو ای یا ای وی اف کنی خو نمیزاره جنی ...

اخه میگم ممکنه بخاطر همون دو موردی ک اتفاق افتاد لانه گزینی نکرده...

وگرنه من تو دو انتقال اخرم اون قرص پروپرانولول ( اسمشو یادم رفته مطمئن نیستم این بود یا ن) همونی که ایمنی رو میاره پایین خوردم جز مریضی هیچی برام نداشت..

اه نمیدونم چ حکمتیه تو پانچرام و انتقلام مریض میشم😤 اینم ک از iui ام تمام اون بدن درد و تب واسه ابله بود نمیدونستم

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2810