2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042857 بازدید | 684276 پست
منم ازین حرفها خیلی شنیدم،شاید بعضیش با منظور نبوده ولی ماها اینقدر دردکشیده ایم که زود میشکنیم. من ...

عزیزدلم😔😔 درکت میکنم منم هر چی به روز حضرت علی اصغر نزدیک میشیم بیتابیم هم بیشتر میشه چون پارسال فکر میکردم امسال دیگه بچم بغلمه...انشالله شما  سال دیگه لباس حضرت علی اصغر میگیری برای نی نیت با نی نیت بری مراسم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت عزیزم. 🥰 ممنونم خیلی حس خوبی گرفتم دعای دیگران در حق آدم بیشتر شنیده و مستجاب میشه‌ 🫶

فدات عزیزم😘 دقیقا برای همین منم خیلی خوشحال میشم دعام میکنن شما هم منو دعا کن❤️

قربونت عزیزم❤️❤️ خداروشکر که هستین واقعا آروم شدم حرف زدم باهاتون دیشب تا صبح خوابم نبرد اما الان به ...

مرسی عزیزم .ان شاالله برای شما هم همینطور ❤️❤️ یک دنیا ممنونم  🤲🤲 منم همینطور

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
لطفا دعام کنین خیلی دلم شکسته و حالم بده.. مهمون داشتم به بچش گفت مامان اینا بچه ندارن برا همین هیچی ...

عزیزم انشالله به حق همین شبهای عزیز همه ی منتظرا مخصوصا بچه های این تایپک شیرینی مادر شدن و بچشن 

منم طول ۱۳ سال نازاییم انقدر حرف شنیدم که حساب کنم از موهای سرمم بیشتره هم آشنا هم غریبه دلمو خیلی شکستن انشاالله شمام روز مثبتی آزمایشتون انقدر خوشحال میشین که همه رو میبخشین

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

امشب نذر میکنم برا همه خانمای تایپک انشاالله تا محرم سال بعد هر کی مثبت شد منو تگ کنه اسمشو بنویسم به تعداد مثبتیامون جوراب نوزادی پخش کنم 🤲🤲

نی نی منم به دعای همه خاله هاش نیاز داره سالم و سروقت به دنیا بیاد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
مبارکه عزیزم بسلامتی انشاءالله. فک کنم صبحانه میشه خورد ناهارم بچه هاسوپ پای مرغ میگفتن توتاپیکای مخ ...

ممنون عزیزم 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
خوب کاری میکنین هر چیزی که فکر میکنین کمک کننده است انجام بدین .ان شاالله نتیجه بگیرین ...الهی آمین ...

قربونت بشم ممنون انشالله ب حق این ماه عزیز تموم چشم انتظارا دامنشون سبز بشه🤲

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
چقدر شماها مهربونید، ان شااله که صدبرابر دعاهاتون به زندگی تون برگرده❤

قربونت برم الهی آمین

شما رو هیچ وقت فراموش نمیکنم

چون همیشه براتون دعا میکردم و میکنم❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام دوستان میدونید کسانی که بچه هاشون دنیا اومدن کجان؟برای کم وزنی بچم کارشون دارم

مکه چقدر وزن بچه ات کمه؟

دختر من روز تولد ۲.۶۰۰ بود یک روز بعد ۲.۵۰۰. الان ۱۵ ماه و ۳ روزش هست ۸.۲۰۰

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

چله زیارت عاشورا هدیه به شهدا

شب پنجم🖤

به نیت حاجت روایی @   

@سپیدارجوجو    

۱_ فردایی روشن🏴

۲_🏴 رادیس۱۲

۳_ rose_710🏴

۴_ ‍alaae🏴

۵_ سپیدارجوجو🏴

۶_رکسانا۱۴۰۰

۷_houra1400

۸_پروانه۲۲

۹_داداشممم

۱۰_زین

۱۱_happygirls

12_نگار80

13_عبدالواحد

۱۴_یامنان

۱۵_پونه۰۰

۱۶_فطررس

۱۷_tamana366

18_favali

19_اهسته

۲۰_Artin_arsen_artina

21_poweroflove

22_آسمانیترینم

۲۳_نیاز6973

24_هدیه۹۹

۲۵_zohrehjafari

۲۶_ssseffat

۲۷_سمی64

۲۸_5golnarges

29_نهال6467

30_ونوشه۶۶ _زهرا

۳۱_زلیخاه۱۴۰۲

۳۲_marshmaloo

۳۳_پروانه۲۱

۳۴_شیلا۲۸

۳۵_آوا66آریا

۳۶_الا11543

۳۷_هیوا666

۳۸_nesa66

۳۹_atefeh88

۴۰_ atitalebi

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
قوربان دستتون...نه زیرنموداره...نارس بدنیا اومده ۳۳هفته..ولی الان ۱۰ماهس بایدحداقل ۸کیلو میشد ولی ۶ه ...

خوب عزیزم بچه ات نارس به دنیا آمد. وزنش احتمالا زیر دو کیلو بوده، درسته؟ یهو که نمیتونه بره بالا. ببین اون نمودارهای رشد برای نوزادهایی هست که کامل به دنیا میان. همین قدر که بچه ات خوب میخوره، دفع خوب میکنه و خوابش هم خوبه یعنی مشکلی نداره. دختر من ۸ روز بعد تولد یکسالگی ۷ کیلو و نیم بود.

برای بار سوم انتقالم کنسل شد و هر بار ی مشکل جدید 

ای کاش میدونستم کی باید تلاش کنم کی باید راضی باشم به رضای خدا 

انقدر این سه روزه گذشته سعی کردم بچه رو از ذهنم بیرون کنم از دیدن بچه های معصوم هم حتی حس بد میگیرم ( گربه دستش به گوشت نمی رسید از دور میگفت پیف پیف)

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️
عزيزم رفلاکس پنهان داره یکم فرنی میدم معده درد میگیره نمیخوره موندم چیکارکنم..ان شاالله قسمت همه منت ...

خوب فرنی نده. من اگه به دخترم فرنی یا پوره غلات و شیر میدادم بلافاصله بعدش میاورد بالا. کلا غذای کامل بده.

من اینطوری غذا درست میکنم: گوشت قرمز یا مرغ بین ۴۰ تا ۵۰ گرم، سبزیجات ۱۰۰ گرم (مثل هویج، یا کدوتنبل، کدو سبز، یا بقیه سبزیجات)، کربوهیدرات هم ۵۰ گرم (مثل سیب زمینی، یا برنج یا پاستا ) در اخر هم یک قاشق کوچیک روغن کلزا می ریزم توش. این دستور غذایی رو هم از سایت بهداشت آلمان گرفتم

2810