2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042749 بازدید | 684270 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم من چون خودم اعتماد به نفس خیلی کمی دارم و روحیه م ضعیفه، اوایلش سخته برام که باهاش تو جمع ...

راست میگی منم بااینکه خیلی ب فاین کاررغبت دارم ولی حس میکنم مثل توام خجالت میکشم چون هزاران فکرمیادسرم نکنه فلانی تودلش بگ نتونست حامله بشه نکنه فلان بگن.....پس اگ ب روحیه ربط داره منم ضعیفم تاالان فک میکردم روحیه قوی دارم🤔البته اینم بگم جاریم آدم بدجنسیه بیشتراون ومادرجاریم جلوچشم میان چون قبلا ب دروغ ب مادرشوهرم گفته بود من بردمش دکترنازایی درحالیکه من نازایی نداشتم سال‌های اول عروسی بچه نمی‌خواستیم منم بخاطربیماریهام جنین تشکیل دادم ذخیرم کم نشه غافل ازاینکه رحمم میخاد بازی دربیاره

انشالله که جور میشه عزیزم ،خدا بزرگه ،اینقدر آدمای زیادی رو بعد از اینکه ناامید کردن طبیعی باردار شد ...

قربونت برم صد در صد همینطوره من همیشه میگم فقط اون بالاییبایدبخاد اولین باررفتم دکترم گف چ رحم تمیزی داری ولی ضخامت کمه بادارودرست میشه بعداسترادیول  اینطوری شدم ک دیگ مایع ماندگارشد خیلی راحت میتونستم با داربشم ولی خداخاست سنگ انداخت معلوم نیست کی نوبتم میشه شایدطب سنتیم برم

اتفاقا یکی همزمان بامن انتقال داد و رحم اجاره بودازش پرسیدم گفت تا ۳تا انتقال میدن اگر مثبت شد پول م ...

ممنونم ازت عزیزم ممنون ازراهنماییت نمیدونستم ک اگ مثبت بشه پول میگیره فک کردم منفی بشه هم بایدپول بدیم

سلام عزیزم دوباره آزمایش بتا دادم شده ۴۹۷بنظرتون برای ۵ هفته و چهار روز این بتا کم نیست؟ممکنه باردار ...

ببین فقط رشدش مهمه، اصلا فکر نکن که برای هفته چندم باید چی باشه

میگه چه روزهایی چند بوده؟ 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
2810