2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042878 بازدید | 684276 پست
دورت بگردم مامان مهربون واسمون دعامیکنی. ان‌شاءالله خدابچه های گلتوبراتون نگهداره. انشاءالله جوربشه ...

قربونت عزیزدلم.قبل ازانتقال زینک پلاس‌.ویتامین ای و دی.کیوتن قرمز هم بود به اضافه اینایی که الان مینویسم

ویتامین دی۱۰۰۰.ب۶. متفورمین. کوالی فول.پرگناکر.این آخریا فقط وفقط بعداز انتقال بود.

دورت بگردم ممنون ب فکرمی عزیزدل فرداصبح انشاءالله رادیس جونم خیلی دعا کن معجزه بشه

ان شاالله فردا بری و همه چیز اوکی باشه چشم عزیز دلم اگه قابل باشم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم‌ برای شما این قضیه از قبل حل شده بود؟منظورم از نظر روانی هستش، ترسی وجود داره که نکنه نتونیم م ...

اره عزیزم من کلی استرس داشتم که نکنه باهاش ارتباط نگیرم 

چون کلا سخت با بچه ها ارتباط میگیرم 

ولی من توی همون ثانیه اول که گذاشتنش تو بغلم عاشقش شدم همون لحظه حس کردم این بچه منه 

همش به همسرم میگم اگهمیدونستم  اینقدر این حس قشنگ و خوبه هیچ وقت این قدر معطل نمیکردم واسه فرزندخواندگی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
راستی پروژسترون انوکسا آسپرین استرادیول نداشتی؟

استرادیول از سوم پری

آمپول ۵روز به انتقال شروع شد

شیاف از روز انتقال شروع شد

انوکسا هم از۳ روز بعداز انتقال شروع شد

من از چند روز به انتقال روزی یک فنجان آب انار میخوردم تا وقتی که لک لانه گزینی دیدم دیگه نخوردم

ممنون قشنگم. میگم ب6و متفورمین واسه چی داده؟ خداروشکر مشکل ایمنی نداشتی

نه عزیزم مشکل ایمنی نداشتم.و اینکه انتقال دوم پردنیزلون خوردم ولی کفت پس فایده نداشته برات برای همین نداد.

متفورمین هم داد چون یه آمپول سیکل قبل از انتقال زد گفت کورتون داره و قند رو میبره بالا.

کلا به متفورمبن فکرکنم اعتقاد داره .یه خانم گفت ۸تا انتقال منفی داشتم و پیش ایشون اومدم گفت باید متفورمین میدادن که مثبت شده بود.گفت دکتر بهس گفته متفورمین عملکرد کبد رو درست میکنه و کمک کننده هست برای پذیرش جنین

نه عزیزم مشکل ایمنی نداشتم.و اینکه انتقال دوم پردنیزلون خوردم ولی کفت پس فایده نداشته برات برای همین ...

آفرین ب این دکتر. خداروشکر مشکل ایمنی نداشتی. منم متفورمین واسه قندم میخورم😐همه جام دربوداغونه😆

2810