2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042954 بازدید | 684276 پست
آره عزیزم دیگه همینکارو میکنم،توام خودتو سرزنش نکن کوتاهی از تو نبوده...میخواستم به دکتر بگم هرسه تا ...

سلام عزیزم منم مثل شما بودم الان ۱۵ ساله که نابارورم و دو ساله با گرفتن تخمک اهدایی جنگیدم  هر کاریو بگی کردم تا خودم حامله بشم اما نشد که نشد ... دیگه تسلیم آخرین دکترم شدم و واسطه تخمک خیلی برام وقت گذاشت و دلسوزوند تا تونستم قبول کنم با تخمک یکی دیگه مادر بشم الان ۲۳ تا جنین دارم اینماه انتقال دارم ... خیلی امید پیدا کردم خوشحالم میگم خب اگر زودتر تخمک اهدایی رو قبول کرده بودم چقدر از هر نظر برام بهتر بود ... هر کس واقعا از لحاظ روحی روانی نمیتونه تخمک اهدایی قبول کنه من کمکش میکنم چون خودم تجربشو داشتم میدونم چقدر سخته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خودتو اذیت نکنمن ۱۰ صبح و ۱۰ شب شیاف دارم۶غروب هم آمپولاگر این ۳تا باید ۸ساعت بینشون رعایت میش ...

ممنون عزیزم من یک ونیم ظهرشروع کردم چون حالم بدبود حوصله نداشتم صب بزارم. ولی همه میگن بایداولیش ازصب شروع بشه بهتره

ممنون عزیزم من یک ونیم ظهرشروع کردم چون حالم بدبود حوصله نداشتم صب بزارم. ولی همه میگن بایداولیش ازص ...

فکر نکنم اشکال داشته باشه مهم اینه که حدود ساعتی رو که از اول شروع کردی رعایت کنی

الان چند روز به انتقال مونده؟ 

سلام عزیزم منم مثل شما بودم الان ۱۵ ساله که نابارورم و دو ساله با گرفتن تخمک اهدایی جنگیدم هر کاریو ...

بله عزیزم منم هرکاری بگین تو این هفت سال کردم ولی نشد چون واقعا مشکل حادی نداشتیم، نمیدونم فعلا خیلی پذیرشش برام سخته، باید ببینم در آینده چه تصمیمی میگیرم، ان شاالله شما هم نتیجه بگیرین عزیزم

فردابازبایدسونوبشم رحمم خوب بودانشاالله یکشنبه

فردا که میری دکتر ازش بپرس که میتونم ساعتش رو تغییر بدم.البته اگر میخوای تغییر بدی

احتمالا میگه آره تغیید بده ولی دیگه رو همون ساعت بمون

انشاالله به سلامت انتقال بدی و مثبت بشی

دیشب به نیت همتون دعای توسل خوندم

بچه ها من با علایم زایمان زودرس بستری شدمسی و یک هفته هستمخیلی دعام کنین انقباض هام متوقف بشه

عزیزمم ان شاالله که دردها کنترل میشه و خیلی زود مرخص میشین و سرتایم و به موقع زایمان میکنین .🤲🤲 ما رو از حال خودتون بیخبر نزارین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
فردا که میری دکتر ازش بپرس که میتونم ساعتش رو تغییر بدم.البته اگر میخوای تغییر بدیاحتمالا میگه آره ت ...

دورت بگردم مامان مهربون واسمون دعامیکنی. ان‌شاءالله خدابچه های گلتوبراتون نگهداره. انشاءالله جوربشه میپرسم عزیزم توداروهات توانتقال چی بود

فردا که میری دکتر ازش بپرس که میتونم ساعتش رو تغییر بدم.البته اگر میخوای تغییر بدیاحتمالا میگه آره ت ...

دورت بگردم مامان مهربون واسمون دعامیکنی. ان‌شاءالله خدابچه های گلتوبراتون نگهداره. انشاءالله جوربشه میپرسم عزیزم توداروهات توانتقال چی بود

فردابازبایدسونوبشم رحمم خوب بودانشاالله یکشنبه

سپیدار جون رفتی دکتر به سلامتی ؟ نتیجه چطور بود ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
2810