2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042888 بازدید | 684276 پست
چی بگم آخه دکترا خودشون اختلاف نظردارن آدم میمونه حرف کدوم راسته یکیشون میگه بیشترانتقال بدین ک یکیش ...

یکی از کاربرا هم قبلا اینجا بود اگه اشتباه نکنم دانمارک زندگی میکرد 

اونم می‌گفت اونجا یکدونه یکدونه انتقال میدن‌ چون میگن توی هر بار شرایط رحم فرق می‌کنه و ممکنه یه بار خوب باشه یه بار بد ،پس جنینا هدر نشن 

حالا برای کسی که زیاد جنین داره چندتا چندتا انتقال دادن مشکلی نداره ‌‌ولی کسی که جنینش کمه شاید هدر دادن باشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم پس ممکنه مشکل ایمنی داشته باشم ؟چ جالب ... هرچی فکر میکنم به هیچ نتیجه ای نمیرسم ، چون ی ...

فاطمه اون قسمت ک نوشته ایمونولوژی ایمنیته ولی گفتم تکمیلی نیس. ای جی هات بالاست فک کنم میکروبی واردبدنت شده بودانتی بادی هات فعال بودن واسه منم بالاست میکروب معده داشتم ی دوره آنتی بیوتیک خوردم 

ممنون عزیزم پس ممکنه مشکل ایمنی داشته باشم ؟چ جالب ... هرچی فکر میکنم به هیچ نتیجه ای نمیرسم ، چون ی ...

اگه آزمایشهای ایمنی رو دکتر زنان بنویسه یه چندتا فاکتور بیشتر نمی‌نویسه ،مطمئن باش دور نریختی اگرم این آزمایشات و داده باشی کامل ندادی 

اگه تهرانی چرا نمیری پیش زرنانی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه هامگه سرمودکترزنان تجویز نمیکنه؟ دکترم گف دکتر روماتولوژیت وقتی گفته پردنیزولون هیدروکسی سرم نیازنداری سرم خیلی خطرناکه. میخاستم بگم این همه آدم زدن هرچندمیدونم بدن بابدن فرق میکنه دیگ نگفتم باهاش فعلاواردبحث جدی نشدم چون تکلیفم نامشخصه اگ خداخاست بارحم خودم انتقال بدم سعی میکنم بگیرم

بچه ها مایع روکشیدبیرون عذرمیخوام مثل ترشح تخم مرغی بود دردش مثل عکس رنگی بود😢

چیزی ک توضیح دادی مثل تست پاپ اسمیر هست..

خب نظرشون چی بود؟

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها مایع روکشیدبیرون عذرمیخوام مثل ترشح تخم مرغی بود دردش مثل عکس رنگی بود😢

عزیزم  

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
فاطمه اون قسمت ک نوشته ایمونولوژی ایمنیته ولی گفتم تکمیلی نیس. ای جی هات بالاست فک کنم میکروبی واردب ...

اینکه برای دو سه سال پیشه

ولی سپیدار جون وضعیت من همیشه همینطوره چون همیشه درگیر سرماخوردگی یا یه ویروسی هستم

راستش از بچگی همینطوری بودم... مامانم میگه وقتی به دنیا اومدی تو بیمارستان سرما خوردی سرما همینطور موند روت😐

زمستون هم دنیا اومدم ، بعد فرض کن منو با موتور میبرد اینور اونور یه نوزاد تازه متولد شده رو 😐 مثلا میبرد بهداشت واسه چکاب 

میدونم اینا ربطی به موضوع آزمایش هام و ایمنیم نداره خواستم فضا عوض شه😁🫣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دختربدن روز بروزتغییرمیکنه دوباره بده انشاءالله بهترشده باشی من هر وماه ازمیدم تیروئیدم هردفه یکم با ...

تیروید رو ک میدم همیشه ازاد چک میکنم

بقیه. فاکتور ها یکم برام سخته دقیقا نمیفهمم باید چیکار کنم 

گیج شدم...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان من امروز روز دومه پریودمه اون همه امیدم ناامید شد

امروز رفتم سونو شدم دکتر تا سونو کرد گفت یچیزی هست شبیع بارداری خارج رحمی برام بتا نوشت ساعت چهار اماده میشه بنظرتون میشه هم خارج رحمی حامله باشی هم اینکه پریود باشی😭😭😭

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
اگه آزمایشهای ایمنی رو دکتر زنان بنویسه یه چندتا فاکتور بیشتر نمی‌نویسه ،مطمئن باش دور نریختی اگرم ا ...

زر قشنگم ، نظرت اینه یه بار برم پیش زرنانی؟

میدونی مدل منو سعید چطوریه ، یکی باید منو هول بده سمتش..‌ سعید که از هرچی دکتره فراریه ...

یه دکتر زنان هست ک عمم از وقتی باردار شده تحت نظرشه .. نزدیکه بهم بنظرت برم پیش اون بگم آزمایش های ایمنی رو بنویسه واسم؟ 

بعد ماشاالله شماها همه یه پا دکترید جواب رو براتون بزارم اگ موردی بود مجدد برم دکتر؟

راستش الان خیلی گیج شدم

از طرفی بحث هزینه ام هست بیمه سلامت دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810