2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042906 بازدید | 684276 پست
وقتی کسی خبر نداشته باشه به جز خودتون دوتا که اشکالی ندارهبعدش یه وقتایی آدم مجبور میشه بین بد و بدت ...

👌👌

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله که مشکلت رو ریشه ای حل میکنی و به زودی باردار میشی و نیاز به رحم اجاره نداری.قربون خدا برم ...

کاش این خونواده هارو پیدا میکردیم با رضایت خودشون ازشون میگرفتیم،دیگه دردسر و معطلی بهزیستی رو هم نداشتیم

می گم که ال دی بخور تخمدان هات استراحت کنن چون ماه قبل هجومی دارو گرفتن. بعدش به جای لتروزول بگو سین ...

ممنون عزیزم دلم♥️

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

[QUOTE=344734740]اها... ممنون عزیزم فعلا منتظرم کاملا این ویروس از بدنم بره بیرون خیلی اذیتم باهاش ...

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

کاش این خونواده هارو پیدا میکردیم با رضایت خودشون ازشون میگرفتیم،دیگه دردسر و معطلی بهزیستی رو هم ند ...

این بنده خدا بهش پیشنهاد یه واحد آپارتمان تو تهران دادن گفت بچه م رو نمیدم

بهترین راه  اهدایی  هست که هیچ کس به جز خودت و همسرت و خدای بالاسر نمیدونه

سلام عزیزماینا آزمایشات عفونی و هورمونی و... هستنایمنی چک CD مارکها و Ig ها هستشطبق این آزمایشات قبل ...

ممنون عزیزم 

پس ممکنه مشکل ایمنی داشته باشم ؟

چ جالب ... هرچی فکر میکنم به هیچ نتیجه ای نمیرسم ، چون یه جورایی مطمئنم بچه بودم این ویروس رو گرفتم ولی حتی پادتنشم تو بدنم نیست...

الان ک مهم نیست خدارو شکر مجدد گرفتم ک تو بارداری سراغم نیاد..

اشتباه کردم آزمایش هامو ریختم دور ، الان نمیدونم آزمایش ایمنی دادم یا ن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان این آزمایش ها ربطی به ایمنی داره؟

ذخیرم مشخصه؟

هرچند ک این آزمایش ها برای دو ۳ سال پیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان این آزمایش ها ربطی به ایمنی داره؟

تیروئیدت بالا بوده اون زمان.

دیگه چک نکردی؟ باید کنترلش کنی ها.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

تیروئیدت بالا بوده اون زمان.دیگه چک نکردی؟ باید کنترلش کنی ها.

چرا عزیزم چک میکنم اینو ۱۸ اردیبهشت دادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ذخیرم مشخصه؟هرچند ک این آزمایش ها برای دو ۳ سال پیشه

ذخیره همون آنتی مولرینه صفحه ۳ رو ببین

اختصارا amh می گن نسبتا بالاست 5.5 

بالای ۴برای کساییه که پلی کیستیکن.  معنی ساده اش اینه که هر ماه تخمک آزاد نمی کنی. 

بهترین چیز برات اصلاح سبکه. 

الهی عزیزم خیلی متاسفم انشاالله خداوند معجزه رو شامل حالت کنه و طبیعی باردار بشی ممنون عزیزم البته ا ...

ممنونم🥺

ان شاءالله که هست و برات بمونه

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

ذخیره همون آنتی مولرینه صفحه ۳ رو ببیناختصارا amh می گن نسبتا بالاست 5.5 بالای ۴برای کساییه که پلی ک ...

اره من قبلا پی سی یو بودم ...

خودم ک حس میکنم این pco بودنم رفع شده ..

ولی مطمئن نیستم..

ممنون عزیزم ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810