2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042811 بازدید | 684273 پست
سلام دوستان من امروز روز دومه پریودمه اون همه امیدم ناامید شدامروز رفتم سونو شدم دکتر تا سونو کرد گف ...

عزیز دلم بابت اتفاق پیش اومده متاسفم انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینی و مادر بشی♥️

من اطلاعاتم خیلی کمه .. ولی شنیدم ک یه سری از ادما تو بارداری سر موعد پریود میشن

حالا شاید بارداری پوچ یا لار  بوده ؟؟

به هرحال انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ♥️ 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیز دلم بابت اتفاق پیش اومده متاسفم انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینی و مادر بشی♥️من اطلاعاتم خ ...

ممنون عزیزم

نمیدونم چ اتفاقی داره می اوفته فقط خدا کنه ازمایشم منفی شه😭

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زر قشنگم ، نظرت اینه یه بار برم پیش زرنانی؟میدونی مدل منو سعید چطوریه ، یکی باید منو هول بده سمتش..‌ ...

فاطمه جون آزمایشای ایمنی رو کلا بیمه ساپورت نمیکنه ،یعنی حتی اگه تکمیلی داشته باشی برای مثلا ۱۰ میلیون که ازت میگیرن فقط ۳۰۰ تومن برمیگردونن که اینم اصلا نمیارزه بری بگیری از بیمه 

من میگم اگه قراره بری پیش دکتر زنان آزمایشهای ایمنی رو برات بنویسه یه باره برو پیش متخصصش که برات بنویسه ،چون تو قراره این همه هزینه برای آزمایش ایمنی بکنی پس برو پیش متخصص چون تشخیصش در مورد ایمنی صد در صد بهتر از دکتر زنان هست 

نه آزمایش ایمنی مثل آزمایشای معمولی نیست فقط دکتر می‌تونه از رنجش سر در بیاره حتما باید دکتر ببینه ،هم اینکه هزینه زیاده به خاطر اینم شده جواب پیش دکتر ببر 

تو تهرانی برات راحتره بری پیشش البته آنلاین هم ویزیت میکنه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اینکه برای دو سه سال پیشهولی سپیدار جون وضعیت من همیشه همینطوره چون همیشه درگیر سرماخوردگی یا یه ویر ...

فاطمه جون تو ایمنی بدنت پایینه که سرما میخوری 

این آزمایشایی که همه میدن می‌خوان ایمنی بالا نباشه اگه بالا بود با دارو میارن پایین که بدن جنین رو قبول کنه ،پس نزنه 

سلام دوستان من امروز روز دومه پریودمه اون همه امیدم ناامید شدامروز رفتم سونو شدم دکتر تا سونو کرد گف ...

خارج رحمی گاهی خونریزی هم داره ،نگران نباش اگه خدایی نکرده خارج رحمی باشی با دارو رفع میشه 

ولی انشالله که چیزی نیست

این بنده خدا بهش پیشنهاد یه واحد آپارتمان تو تهران دادن گفت بچه م رو نمیدمبهترین راه اهدایی هست که ...

برای من دو‌مورد پیش اومد که نمیخواستن فرزندشون رو ولی اون موقع هنوز ای وی اف نکرده بودم،امیدم به انتقال خودم بود، آخه اهدایی هم هیچ تضمینی نداره مثبت شدنش با این هزینه های سنگینی که داره

ممنون عزیزم پس ممکنه مشکل ایمنی داشته باشم ؟چ جالب ... هرچی فکر میکنم به هیچ نتیجه ای نمیرسم ، چون ی ...

بله ممکنه مشکل ایمنی داشته باشین،این آزمایشات ایمونولوژی که براتون نوشتن در واقع ایمنی بدن شما در مقابل یه سری عفونت ها مثل ایدز،هپاتیت،سرخجه،ابله مرغان و … هستش،برای اکثر کسانی که اقدام به بارداری هستن چک میکنن

منظور از ازمایشات ایمنی چک cd مارکرها هستش

cd56,cd16 و ….

اینا در واقع رفتار بدن رو نسبت به جنین که عضو خارجی هستش پیش بینی میکنن

هر کدوم بالا باشن براساس اون درمان خاصی بهتون داده میشه

یکم طولانی شد،ولی هر جاش مبهم بود بپرسین توضیح میدم

سلام ممنون فدات نی نی هم خوبه خدارو شکراره عزیزم هفته ۲۵ رفتم انومالی دوم هفته ۲۷ رفتن اکو قلب برا ...

بسلامتی عزیزم.

زنده باشه گل پسر.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
خارج رحمی گاهی خونریزی هم داره ،نگران نباش اگه خدایی نکرده خارج رحمی باشی با دارو رفع میشه ولی انشال ...

منفی بود جواب ازمایشم خداروشکر

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
بچه ها مایع روکشیدبیرون عذرمیخوام مثل ترشح تخم مرغی بود دردش مثل عکس رنگی بود😢

سلام سپیدار جون .عزیزمم چقدر اذیت شدی پس 😔😔 مایع با خوردن انهمه آنتی بیوتیک برطرف نشده بود ؟😔😔 ان شاالله خیلی زود متوجه بشن که این مایع لعنتی از چیه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
راستش نمیدونم چنین آزمایشی دادم یا ن...از کجا در بیارم ؟ فشار انچنانی نیاوردم... ولی رعایت قبلا هم ن ...

تو سوابق پزشکی قدیمیت چک کن ببین فاکتورهای ایمنی و انعقادی مثل cd ۱۶،۵۶ و ...،v leiden ,protein c,s,mthfer ,... از اینا رو دادی یا نه . اگه ندادی به نظرمن بهتر که انجام بدی ،اگر هم عفونت واژن زیاد میشدی بهتر نمونه برداری از اندومتر رحمت برای بررسی فاکتور cd138 هم در کنار اینا انجام بدی .بعضی وقتها وجود التهاب و عفونت توی رحم هم مانع لانه گزینی میشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه هامگه سرمودکترزنان تجویز نمیکنه؟ دکترم گف دکتر روماتولوژیت وقتی گفته پردنیزولون هیدروکسی سرم نیا ...

سپیدار جون من اینسری به دکتر روماتولوژی گفتم میشه بابت انتقال برام سرم بنویسین گفت نیازی نیست و تجویزش جز پروتکل ما نیست .دقیقا بدن با بدن فرق داره بعضی بودن حتی با گرفتن سرم هم مثبت نشدن .خود من اینترا لیپید داشتم تو دوتا انتقالهام ولی تاثیری نداشت و بعدش خیلی اذیت شدم شدبدا ایمنی من رو ضعیف کرده بود و مریضیهای خیلی شدید و طولانی مدت گرفتم 

چیزی ک توضیح دادی مثل تست پاپ اسمیر هست..خب نظرشون چی بود؟

ن مث ای یو ای بود سرنگ یاکاتربودنمیدونم دقیق داخل رحم کردمایع روکشیدبهم نشون داد صدرحمت ب پاپ اسمیرازدردمردم.گفتم بفرستین آزمایشگاه گف من الان باعلت کارندارم باورمبکنی متوجه نشدم چی گف دکترا خوششون نمیادنظربدیم فک میکنن دخالت میکنیم توکارشون حتی بهم ی تیکه انداخت ک عاقل نیستی تواین مایع هاالبته مؤدبانه 😆منم گفتم ن بابامن عقل ندارم ک😜

2810