2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042879 بازدید | 684276 پست
عزیزم منظورت از ۳ روزه پر سلولی همون کامپکته؟ من یه بار با جنین کامپکت مثبت شدم ولی با هیچ کدوم از ...

آره عزیزدل نساجون جنینای2تا4روزه کامپکته جنینایی ک ب مرحله بلاست نمیرسن کامپکت میگن جنینای کامپکت تومرحاله کلیواژهستن یعنی درحال تقسیم شدنن ولی اندازه جنین مثل روزاوله. جنین 3روزه6تا10سلول داره اگ جنین 3روزه 8سلول یابیشتربشه یعنی 8تا10بشه عالیه زنده میمونه وتورحم رشدمیکنه حتما. ولی 6سلولی کیفیتش پاینه اگ مادر رحمش خوب باشه مشکل ایمنی نداشته باشه خیلیم عالی رشدمیکنه. جنین بلاست نمیگم بده ب شرطی خوبه ک حین دستکاری کیفیتش حفظ بشه ولی ریسک داره داره دیگ.توام احتمال داره بدنت مشکل داشته بعدمثبتی نمونده چون جنینت عالی بوده ک مثبت شدی. دیدی تو پی جی اس میگن بایدجنینازیادباشن ک ازبین رفتن بازجنین باشه بتونن روش کارکنن نقصاشوپیداکنن. دستکاریهایی ک میشه طفلی جنین آسیب میبینه کلی جنین ازبین میره مگ اینک جنین شناس تبحر زیادی داشته باشه

سلام بله منفی شد ان شاءالله شما به سلامتی تو دلیتو بغل بگیری

الهی عزیزم خیلی متاسفم انشاالله خداوند معجزه رو شامل حالت کنه و طبیعی باردار بشی 

ممنون عزیزم البته اگر تو دلم بچه ای باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه هماتوم ۳۳ در ۵ میلی دارم.. سونو زده برام در قسمت خلفی جنین قرار داره.... الان شش هفتمه ... ...

سلام،منم تجربه هماتوم تو هفته ی هشت رو دارم

یه روز تعطیل صبح بیدار شدم دیدم فواره ی خون شدم

سونو که شدم گفتن ۳۰درصد اطراف جنین رو گرفته

با کوچکترین حرکتی خونریزی شدید داشتم

استراحت،مصرف مایعات فراوان،استفاده از توالت فرنگی،روزی سه نوبت شیاف پروژسترون،هر هفته امپول فمولایف،قطع انوکساپارین 

توصیه های دکترم بود

هر هفته هم واژینال سونو میکرد

اخر سر برای سونو nt که رفته بودم گفتن برطرف شده

نگران نباش تو ivf خیلی شایعه،علتش هم انوکساپارین هستش

سلام عزیزم خوبی نینی خوبه؟ قربونت برم ن بابا این چ حرفیه ممنون ک میپرسی میخاستم الان بگم چی شد. اول ...

قربونت برم. از اون هیچ خبری ندارم تا برم سونو انشاالله که خوب باشه.

والله من مورد شما رو اولین بار میشنوم

نمیشه این آبی که میکشن رو بدن آزمایش ببینن چیه؟ 

من سه تا جنین دارم که یکیش جدا فریز شده،میخواستم به دکتر بگم هرسه تارو انتقال بده،یعنی اشتباهه؟آخه ه ...

ببین جنین های من جفتشون بلاست بود ولی یکیشون خوب از فریز در نیومده بود تزسید اون بد جنین خوب رو خراب کنه.

با جنین شناس هم که صحبت کردم گفت هربار اگر یه دونه انتقال بدید خدای ناکرده نشه همون ۱دونه اربین رفته گفت آخرین مطالعات به این نتیجه رسیدن که یه دونه بهتر.

ببین من دوبار انتقال دادم هربار دوتا .یعنی ۴تا جنین ازبین رفت.خب اگر ۱دونه انتقال داده بودم هربار ۲تا جنین ازبین رفته بود ومن ذخیره بیشتری داشتم.

دکترت رو عوض کن مخصوصا اگر مرکز بری که راحت تر هست

من این سری کاملا ناخواسته دکترم عوض شد و داروهاش هم تغییر کرد.

به خانمی گفت ۸تا انتقال منفی داشتم اومدم پیش ایشون گفته مشکلت متفورمین هست و اینسری که متفورمین خورده بود باردار شده بود.

قربونت برم. از اون هیچ خبری ندارم تا برم سونو انشاالله که خوب باشه.والله من مورد شما رو اولین بار می ...

انشاءالله وروجک حالش خوبه.منم اولین باره میشنوم😆ب دکترم گفتم بدن آزمایش کنن ببینیم فرداچی  میشه انشالله دعاکن عزیزم خیلی محتاج دعاهاتون هستم

آتی جون ب نظرت دکتر مونده وکیفیت جنین اگ کیفیتش ب نظرم مثل 2تایی ک توی نی هستن باشه یانزدیک ب اون کی ...

اتفاقا دکتر من گفت جنین بی کیفیت میزنه جنین خوب رو خراب میکنه و مانع لانه گزینیش میشه. برای همین موقع انتقال با اینکه دوتا جنین  ذوب کرده بودن یکیش رو انتقال داد

یعنی از اول بارداری نسبی بود؟آخه من جنینم توی ۱۲ هفتگی ایست قلبی کرد میگم شاید بخاطر نزدن انوکسا باش ...

تو هم بخاطر لکه بینی انوکسا رو قطع کرده بودی؟ 

اره از همون لحظه ای ک انتقال دادم و اومدم خونه..خیلی ریلکس بودم..اویلش رعایتم یکم بهتر بود نسبت ب بعد از مثبت شدنم..دیگه بعدش عادی.ولی چیز سنگین اصلا بلند نمیکردم... 

عزیزم منظورت از ۳ روزه پر سلولی همون کامپکته؟ من یه بار با جنین کامپکت مثبت شدم ولی با هیچ کدوم از ...

اینسری بگو چسب جنین بزنن

من چون انتقال سوم بودم خود دکتر برام نوشت و روز انتقال زدم

ببین جنین های من جفتشون بلاست بود ولی یکیشون خوب از فریز در نیومده بود تزسید اون بد جنین خوب رو خراب ...

دیگه نمیدونم دکتر از کجا پیدا کنم!!!خسته شدم، اصلا حوصله ندارم دیگه

سلام دوستان عزیزم من خودم دوبار پانکچر شدم اما متاسفانه تخمکها بی کیفیت بودن الانم ۱۵ سال نازایی دار ...

فقط دمنوش قاعده اور نخور..

نشاسته از موقعی ک پریودیت تموم کرد بخور تا زمان مثبت شدنت .و هرچه دوست داشتی بخور..

سلام دوستان عزیزم من خودم دوبار پانکچر شدم اما متاسفانه تخمکها بی کیفیت بودن الانم ۱۵ سال نازایی دار ...

استراحت هم عادی باشه.از دسشویی فرنگی استفاده کن..زیاد سرپا نمون ک‌خسته بشی.وسیله سنکین هم بلند نکن..

سلام گلی چطوری .خوبی؟؟ شما حالت تهوع داری؟

سلام عزیزم .نه هنوز. بارداری اولم بعداز ۸هفته و اینا شروع شد

این یکی هم اولاش ترش میکردم ولی الان یک هفته هست نمیکنم ناراحتم.

شما چه خبر؟ نی نی خوبه؟

2810