2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042944 بازدید | 684276 پست
بچه ها یه هماتوم ۳۳ در ۵ میلی دارم.. سونو زده برام در قسمت خلفی جنین قرار داره.... الان شش هفتمه ... ...

عزیزم منم همین هماتوم رو دارم

سونو هم ویزیت ادل که رفتم واژینال بود

این هفته هم برای قلب میرم که اونم واژینال

دوستان اینجا گفتن هماتوم با استراحت و آب زیاد ازبین میره

عزیزم منم همین هماتوم رو دارمسونو هم ویزیت ادل که رفتم واژینال بوداین هفته هم برای قلب میرم که اونم ...

نمیدونم این هماتوم چیه که بین ای وی افیا خیلی شایعه 

ان شالله به خیر بگذره برای دوتامون 

آبو نمیدونستم پس آب زیاد میخورم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم این هماتوم چیه که بین ای وی افیا خیلی شایعه ان شالله به خیر بگذره برای دوتامون آبو نمیدونستم ...

کلا بارداری پر چالشی به نظرم

انشاالله عزیزم

من حال روحیم خوب نیست. نمیدونم برای داروهاست یا اینکه هیچ جا نمیرم

سلام دوستان من امروز نوبت ويزيت داشتم برای وارد شدن به سیکل انتقال،  دوباره عقب افتاد چون یکدفعه دکتر بعد از چندین ماه پروندمو دید و گفت باید برای بار دوم بخاطر کورتاژ برم هیستروسونوگرافی انجام بدم در نتیجه وقتم دوباره از دست رفت ،نمیدونم چرا این چندماه که من مشغول پانکچر بودم یا چند ماه قبلش که بیکار بودم نگفته برم و الان که هفته دیگه پریود میشم و میخواستم برم انتقال تازه یادش افتاده برم دوباره ضخامت رحم بررسی کنه  ،

خلاصه اینکه مکمل برام اوزیتول نوشت گفت اینو برای انتقال بخورم گفتم فرتیل سی ام بخورم گفت نه اینی که میگم بخور ،کسی اینجا یرای انتقال بهش این مکمل دادن ؟؟؟؟ درضمن کلی هم داکسی سایکلین و مترونیدازول تجویز کرد ،،،

درضمن یادم رقت گفت دکتر گفتش فقط یه دونه برات انتقال میدم چون دکتر پریناتولوژی گفته تک قلو باشه هرچی گفتم باباجان دو تا انتقال بده من از این شانسا ندارم تازه چندسال پیش که اینقدر بدنن اوکی تر بودم و جون تر دوتا انتقال دادم منفی میشد الان که جنین میخوای بزاری از فریز دربیاد بیا دوتا انتقال بده خلاصه خانم دکتر انگار از حرفام و اصرارام خوشش نیومد و گفتن هر جنین بلاست مساوی با سه تا جنین غیر بلاست !!!!! گفتم اعتقادی به بلاست ندارم جنینامو از بین نبر گفت بزار ببینیم روز انتقال جنین شناس چی میگه خلاصه دید من زیاد پافشاري دارم و رو حرفش حرف میزنم منو پیچوند ،،،

سلام بچه ها خوبین؟ یه سوال داشتم

باردارم هفته ۲۴ام دو سه روزی هست صبحا که بیدار میشم تایم بین صبحانه تا ناهار یعنی ساعتای ۱۱ یا ۱۲ ظهر سرگیجه میگیرم و یکم تپش قلب، یه چیز شیرین باید بخورم بشینم تا خوب بشم، کسی تجربه اینجوری داشته؟ 

سلام دوستان من امروز نوبت ويزيت داشتم برای وارد شدن به سیکل انتقال، دوباره عقب افتاد چون یکدفعه دکت ...

عزیزم به خیر برداشت کن. حتما صلاح بوده 

منم پارسال یه دکتر نادان با داروی بیخودی باعث شد  کارم۶ماه عقب بیوفته. وهمین عقب افتادن باعث شد من یه سری اقدامات انجام بدم که به رسیدن به نتیجه کمکم کرد.

انشاالله برای شماهم خیر باشه

درضمن یادم رقت گفت دکتر گفتش فقط یه دونه برات انتقال میدم چون دکتر پریناتولوژی گفته تک قلو باشه هرچی ...

تو مرکز ما دکتر جنین شناس میگه بهترین کار اینه که یه دونه انتقال بدی

چون اینا سرمایه هستن. مخصوصا شما که جنین کم داری

منم به حرف دکترم گوش کردم یه دونه انتقال دادم و همون یه دونه هم گرفت

به حرفش گوش بده

بله عزیزم کدوم مرکز بودی سپیدار جون ؟

خوبی رز عزیز پرسیدم پذیرش شماره خانم درایت ودادایشون فک کنم واسطه ان. الان باهاشون  تماس گرفتم گفتن جنین اهدایی زوج بهتره چون 2تا 3تا نی هست ک هرنی 2الی3تاجنین داره. قیمت 60میل.وهزینه انتقالودستمزد21تقریبا. ولی اگ ازجنین یک زوج استفاده نکنی یک نی هست ک 2تا3جنین داره 45میل بدون انتقال فک کنم اینه قیمتش. ک گفتن گزینه اول بهتره اگ احیانامنفی شدجنیای دیگ بازهست واسه انتقال. با خاستی شماره خانم درایت بدم خودت صحبت کن. مرکزمام میری؟ گف بامام هم کارمیکنم

سلام دوستان من امروز نوبت ويزيت داشتم برای وارد شدن به سیکل انتقال، دوباره عقب افتاد چون یکدفعه دکت ...

چقد بی دقتنوبی فکرن وقت آدم تلف میکنن ازاول بگن دگ. من تاحالا این مکمل نخوردم شایدواسه رحم خوبه

2810