2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042948 بازدید | 684276 پست
درضمن یادم رقت گفت دکتر گفتش فقط یه دونه برات انتقال میدم چون دکتر پریناتولوژی گفته تک قلو باشه هرچی ...

انشاءالله این دفه انتقالت مثبت میشه عزیزم. ب نظرمنم خوب کردی پافشاری کردی 2تاجنین بهتره. من براساس تجربه دوستان ب این نتیجه رسیدم جنین 3روزه پرسلولی ک دست کاری نمیشه موفقیتش بیشتره من خیلیا رودیدم باجنین 3روزه 2قول هم بودن عمرمن تونینی سایت گذشت وازهمه مهمتراول بایدخدابخواد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم رفتی دکتر چی شد؟من فضول نیستما کنجکاوم😆😆😆

سلام عزیزم خوبی نینی خوبه؟ قربونت برم ن بابا این چ حرفیه ممنون ک میپرسی میخاستم الان بگم چی شد. اول اینکه ممنون ازدعاهاتون بازم محتاج دعاهاتون هستم. دکترم سونوکردبازم مایع پربودتورحمم گف فرداصبح برم مثل ای یو ای مایع روبکشن بیرون ببینن چی می‌شه کسی متل من بوده؟ درد داره ب نظرت؟ 

بم گفت از اینترنت ده تا ورزش دانلود کن و انجام بده..گفت صبح نیم ساعت ظهر نیم ساعت و شب هم نیم ساعت.. ...

عزیزم شما بارداریت با انتقال جنین بوده؟ اگه آره مگه میشه بچه ی ای وف اف رو طبیعی دنیا آورد؟

سلام دوستان من امروز نوبت ويزيت داشتم برای وارد شدن به سیکل انتقال، دوباره عقب افتاد چون یکدفعه دکت ...

اوزیتول روش نوشته ip6 ؟

آنتی بیوتیک کار خوبی کرده نوشته احیانا عفونتی چیزی باشه رفع میشه 

با منم دکتر بارها این کارو کرده ،هر وقت بهش گفتم مثلا این کارو برام انجام بده نکرده دو ماه که مکمل مصرف کردم قرار شده برم پانکچر رفتم پیشش همون کاری که گفته بودم نکرده بود خودش گفته انجام میدم یه دو ماه هم معطل اون شدم ،بارها اینجوری کارم عقب افتاده اصلا دقت ندارن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
تو مرکز ما دکتر جنین شناس میگه بهترین کار اینه که یه دونه انتقال بدیچون اینا سرمایه هستن. مخصوصا شما ...

من سه تا جنین دارم که یکیش جدا فریز شده،میخواستم به دکتر بگم هرسه تارو انتقال بده،یعنی اشتباهه؟آخه هرسری شرایطم یکسانه،دکترمم هیچ تغییری در پروسه و‌داروهای انتقال انجام نمیده،همش تکرار مکرراته، منم گفتم به جای دوبار انتقال،یکبار این مسیر رو برم

انشاءالله این دفه انتقالت مثبت میشه عزیزم. ب نظرمنم خوب کردی پافشاری کردی 2تاجنین بهتره. من براساس ت ...

چقدر امیدوار کننده‌ حرف زدی 🥰🥰🥰

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
چقد بی دقتنوبی فکرن وقت آدم تلف میکنن ازاول بگن دگ. من تاحالا این مکمل نخوردم شایدواسه رحم خوبه

یعنی قشنگ ۵ ماه من وقت داشتم این کارو انجام بدم ولی الان بخاطر این سهل انگاریش در بهترین حالت باید شهریور انتقال بدم ،از سال ۱۴۰۱ میرم میام هنوز یکبار هم به انتقال نرسیدم

من سه تا جنین دارم که یکیش جدا فریز شده،میخواستم به دکتر بگم هرسه تارو انتقال بده،یعنی اشتباهه؟آخه ه ...

آتی جون ب نظرت دکتر مونده وکیفیت جنین اگ کیفیتش ب نظرم مثل 2تایی ک توی نی هستن باشه یانزدیک ب اون کیفیت مشکلی نداره ولی درکل ب نظرمن مشکلی نداره 10تاهم مثلاانتقال بدن اون جنینی ک بخادبگیره میگیره جنین بی کیفیتم نمیتونه باعث خرابی وحذف جنین خوب بشه

چقدر امیدوار کننده‌ حرف زدی 🥰🥰🥰

دورت بگردم خداروشکر. والا من باشه قسمت باشه انتقال بدم اگ قبول کنن میگم 3روزه پرسلولی انتقال بدین. اون جنین نازوچرااذیت میکنن آخه اون خودش تورحمم مادربا نازکردنش رشدمیکنه وقتی مامانش نازشومیکشه 

یعنی قشنگ ۵ ماه من وقت داشتم این کارو انجام بدم ولی الان بخاطر این سهل انگاریش در بهترین حالت باید ش ...

عزیزم میفهممت هممون این سهل انگاریای دکترامونوتجربه کردیم. انشاءالله بحق ماه عزیز ک توراهه خودش بحق علی اصغرش بتو وهممون نظرکنه ی نیم نگاه هم کنه کارمون راه میفته انشاءالله 

دورت بگردم خداروشکر. والا من باشه قسمت باشه انتقال بدم اگ قبول کنن میگم 3روزه پرسلولی انتقال بدین. ا ...

عزیزم منظورت از  ۳ روزه پر سلولی همون کامپکته؟ من یه بار با جنین کامپکت مثبت شدم ولی با هیچ کدوم از بلاست هام جواب نگرفتم‌. حتی وقتی هچینگ شدن. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام عزیزم آزمایش دادین؟

سلام بله منفی شد ان شاءالله شما به سلامتی تو دلیتو بغل بگیری

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

2810