2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043233 بازدید | 684294 پست
مشکل ایمنی داشتی که پردنیرولون نوشته بود ؟ سرم با بیمه تکمیلی میگرفتی ؟

خب گفتم چون التهاب تیرویید داشتم دکتر پردنیزولون نوشت برام..

سرم با بیمه عادی  تامین اجتماعی گرفتم...دونه ای ۱0۰ وخورده ای هزار پام در اومد

چهارتاشو. چهارصد وخورده گرفتم..

هرسری ک میگرفتم نسخه جدید دکتر زنان ک توش مینوشتن فلان بیمار با سابقه نازایی و سقط جهت دریافت چهار عدد سرم ای وی ای جی بحصورتان معرفی میگردد..

و هرسری باید جای خالی سرم ها رو همراه نسخه ببریم..

این برا تامین هست..

نمیدونم ک بیمه سلامت روند تاییدشون چطوره..

نمیدونم دفتر اسناد پزشکی دارن یا نه 

مشکل ایمنی داشتی که پردنیرولون نوشته بود ؟ سرم با بیمه تکمیلی میگرفتی ؟

کلا تامین اجتماعی برا داروهایی نازایی واقعا کمک کرد..امپولای انوکسا پولشون خیلی کم میشد.شیاف و امپول پروژسترون هم..

ولی قرصای ویتامین ازاد بودن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا تامین اجتماعی برا داروهایی نازایی واقعا کمک کرد..امپولای انوکسا پولشون خیلی کم میشد.شیاف و امپول ...

ممنون ماهور جان خیلی کمکم کردی ♥️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
زود تست زدی .۵ ۶ روز که از موعود گذشت باید تست بدیصبر کن

دعا کن برام شنبه موعدمه پریود نشم😭😭😭

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
فک کنم زودتست زدی عزیزم مگ عیدقربان تخمک ازادنکردی صبرکن چن روزبعدپریودت تست بزن انشاءالله خیره برات

بله سه روز ب موعدم تست زدم شنبه موعدمه برام دعا کن پریود نشم😭😭😭

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
کاربری لیلا بیبی چکش منفی بود ولی آزمایشش مثبت

کی تست زده بود؟میتونین منشنش کنین؟

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

به بیبی چک اعتماد نکنآزمایش بده

احتمال داره تو روزای اینده یعنی از حالا به بعد لانه گزینی کنه😭۱۱ روز میگذره اخه

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

قربونت عزیزمچرا لواشک نخورم؟ امشب یه خرده خوردم اونم با نمک

اشکال ندارع نوش جانت، خونگی باشه حداقل 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
منم ندارم عزیزم بیمم سلامته شایدنامه بدن داروخونه 13ابان ساپورت میکنه فک کنم البته چون انسولینوب من ...

سلامت همون تامین اجتماعی هست فکنم ،معمولا این داروها رو تامین اجتماعی میده، یبار برو بپرس از داروخانه ها 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
2810