2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043045 بازدید | 684284 پست
سلام من دیروز آزمایش بتا دادم جوابش شد ۵۲البته ۸ روز پیش نصف امپول hcg تزریق کرده بودم این عدد برای ...

سلام خانومی شما بودین چند روز قبل تست زدین منفی شد؟؟؟آزمایشتون مثبت شده به سلامتی؟

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

۲۲ عزیزم

واقعا سنی نداری. ولی ازاونجا ک میگی مشکلات زیادی داری ب حرف دکترت گوش کن باخودت بشین بسنج ببین بافلان مشکلات طبیعی آیامیشه. اگ انتقالت نزدیک نیست با اصلاح سبک اقدام طبیعی هم داشته باش. اصلاح سبک عالیه ن صرفا برای بچه بخاطرسلامتی خودمون اصلا. تواصلاح سبکتوبکن اگ خداخاست طبیعی میشه اگ قسمتت  ای وی اف بود شانس بالاتری داری باسبک سالم تغذیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودتو ونیتی نازت خوبین الحمدلله؟ آره واقعا من ک زواردرفتم من جسمی طاقتم کمه روحی قوی‌ترم. زیردلم درد ...

قربونت عزیزم. منم درد دارم هرلحظه میگم الان پریود میشم.لکه بینی هم که هست.

فکرکنم برای استرادیول باشه.یا شایدم نزدی تخمک گذاریت باشه.

انشاالله تو سیکل انتقال هستی؟ 

من نمیتونم پادردشدیدالبته سمت راست بدنم ازگودی کمرتاکف پام دردمیکنه نمیدونم ازروماتیسممه یادردجدید😤 ...

به خودت تلقین نکن

تو خونه راه برو

حتی بعداز انتقال هرچی خودتو نندازی بهتره 

من اینسری خیلی عادی بودم. فقط کار سنگین و جارو و ظرف انجام ندادم حتی تزریق رو رفتم تا سرکوچه و خونمون هم ۲۰تا پله داره

نیم تا ۱ساعت که دراز میکشیدم بعد بلند میشدم جمع و جور میکردم و راه میرفتم

به قول همسرم میگفت اندفعه خودتو ننداختی

شما آزمایشتون کی هست انشاالله؟ از بیکاری فضول هم شدم 😉

من همین یه ساعت پیش تست زدم منفی شد😭 تو شوکم 

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

😭😭😭😭😭

راستی پیاده روی تو پریودی ایراد داره؟ روز سومم،خب یکم سخته ولی میخواستم ببینم اصلا ضرر داره یا نه

نه اصلا. اتفاقا باعث پاکسازی بهتر میشه

تو خونه راه برو اگر بیرون رفتن سخته برات

یه مقدار دویدن آهسته 

زود تست زدی .۵ ۶ روز که از موعود گذشت باید تست بدیصبر کن

خدا از دهنت بشنوه کاش اینطور باشه منفی شدنش بخاطر زود تست زدن باشه😓

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
2810