2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043180 بازدید | 684292 پست
خدا به همه چیز واقففقط بایدصبر کرد. میدونم خیلی صبر کردی خیلی اذیت شدی خیلی چشم انتظاری کشیدی و...ول ...

😭🫀🦋

دورت بگردم من ...

انشالله بارداری سالم و راحتی رو تا پایان ۳۸.۴۰ هفته داشته باشی

انشالله بسلامتی فارغ بشی و پسر قشنگت رو در اغوش بگیری با لبی خندون

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=344259052]چون سرم خیلی عوارض داره من برای انتقال دوم به دکترم گفتم بنویس قبول نکرد گفت خیلی عوارضش زیاد و چون ...[/QUOTE دیگ چاره چیه مجبوریم وگرنه همه داروهای ای وی اف عوارض دارن همین استرادیول وای انقد پادرد میده بهم عذرمیخوام ترشح زیاد

دوستان لواشک ضرر نداره بخورم؟هرچیزی میخوام بخورم میترسمازصبح دلم لواشک ترش و ترشی میخواد

لواشک خونگی سعی کن بخوری شیرین بهترازترشه. اگ خیلی دلت مبخوادترشوخیلی کم بخورولی لواشک سیب شیرینه مشکلی نداره فک کنم من همیشه باهمسرم توخونه درس میکنیم بهداشتیه اینطوری

اخه سرم خیلی سخت گیر میاد ،منم اصلا بیمه تکمیلی ندارم

منم ندارم عزیزم بیمم سلامته شایدنامه بدن داروخونه 13ابان ساپورت میکنه فک کنم البته چون انسولینوب من گفتن 13ابان برم نامه داد دکترغددم دکترقبلیم گف اگ بارداربشی انسولین مطمینترازمتفورمینه

Cd56 بالا یعنی چقدر باشه خیلی بالاست ؟ رنجش بین ۳ تا ۱۵ هستش

من اونایی ک دیدم لبه مرزی بودن عزیزم ولی فک کنم ماهور جان گفتن مشکلی نداشتن سرم زدن البته اگ اشتباه یادم نمونده باشه خودش میادمیگه 

سلام دوستان من همونم ای یو ای کنسل کرد دکتر پنجتا فولیکول داشتم شنبه موعدمه امروز تست زدم منفی شد از ...

فک کنم زودتست زدی عزیزم مگ عیدقربان تخمک ازادنکردی صبرکن چن روزبعدپریودت تست بزن انشاءالله خیره برات

قربونت برم اگ تا اون موقع پریود نشدم!بعید می‌دونم با این بیماری جنینی مونده باشه مخصوصا ک سر خورد مس ...

الهی دورت بگردم غصه نخورازاین ستون ب اون ستون فرجه بخدا انقد دعات کردم بخداانشاالله نظرمیکنه بهت مرداطاقتشون کمه همسرتم ازناراحتیو مریضی توناراحته اوقات تلخی پیش میادطبیعیه دوسداره توروسرحالوخوشحال ببینه ناراحت نشوازدستش دورت بگردم

ماهور جان تو کدوم فاکتور ایمنی مشکل داشت که دکتر بهت سرم داد ؟ قبلش قرص مصرف کرده‌ بودی ؟

من قبلش دکتر غدد برام پردنیزولون نوشت.چون التهاب تیرویید (تیروئیدیت)داشتم..کم کم تیرویدم از پرکاری ب سمت کم کاری رفت..

و دکتر پردنیزولون رو کم کم برام قطع کرد.و قرص کم کاری نوشت.و اجازه کاشت داد..

و دکترم چون دید چندبار انتقال منفی داشتم و اخرین جنینام هم بودن.سرم برام نوشت.

دوست من تحت نظر زرنانی بود فقط مشکل غلظت خون داشت و قراربود بره انتقال طبیعی باردارشد سریع دکتر زرنا ...

تو در جریانی که دوستت چه جوری سرم پیدا کرد ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من قبلش دکتر غدد برام پردنیزولون نوشت.چون التهاب تیرویید (تیروئیدیت)داشتم..کم کم تیرویدم از پرکاری ب ...

مشکل ایمنی داشتی که پردنیرولون نوشته بود ؟ 

سرم با بیمه تکمیلی میگرفتی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
واقعا ۴ و نیم تا ۷ تومنه آخه خیلیا صحبت از ۲۲ تومن میکردی برای دونه ای ؟آهان پس جعبه رو نگه دارم احت ...

اره گلم دستور تزریق وشیشه ه وجعبه شو نگه دار بعدا ررو بیمه نشون بده .حتما یه مقدار بهت پس میدن.

باید بگردی قیمت مناسب پیدامیکنی 

البته تهران هم داروخانه هاخاص میارن 

تو خودبینارستانها برای شرایط اورژانس هم هست.

ان شاءالله  بتونی باقیمت مناسب پیداکنی

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
دوستان فرتیل سی ام روی بستش نوشته بعداز بازشدن یکماه فرصت استفاده هست بوی بدی داره یعنی استفاده نکنم ...

عزیزم شما روزی چندتا میخوری؟من همین ماه انتقال دارم،دیروز دکتر برام‌نوشت

2810