2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043271 بازدید | 684295 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهان مرسی قشنگم پس طبق این آزمایش تشخیص دادن ایمنیم ضعیفه ؟من سرخک گرفتم 😑 تمام اون استخون دردهام ت ...

عزیزم داروهات رو قطع نکن. سر موعدت برو آزمایش بده.

خوش به حالت رفتی امامزاده داوود منم دوست دارم برم. التماس دعا. 

اول آزمایش بده انشاالله وقتی مثبت بودی بعد میری دکتر متوجه میشی سرخک تاثیر داره یانه.انقدر جلو جلو فکر نکن و خودسرانه کاری نکن.

اگر زبانم لال منفی هم بودی نگران نباش .خیلی ها هستن که برای بارداری طبیعی ۶ماه طول میکشه تا بدنشون آماده بشه. یه بنده خدایی ۴تا بچه داره میگه همشون رو ۶ماه اقدام کردم تا باردار شدم.پس اصلا نا امید نشو شاید بدنت دیر آماده میشه

قربونت برم اگ تا اون موقع پریود نشدم!بعید می‌دونم با این بیماری جنینی مونده باشه مخصوصا ک سر خورد مس ...

نگران مسکن نباش. دکتر میگه استامینوفن ساده اشکال نداره. وبدون اگر خدا بخواد هر غیر ممکنی رو ممکن میکنه

پس به این چیزا فکر نکن

عزیزم داروهات رو قطع نکن. سر موعدت برو آزمایش بده.خوش به حالت رفتی امامزاده داوود منم دوست دارم برم. ...

عزیز دلم ویتامینام ک همراهم نیست فقط دوفا رو اوردم ک دیشب خوردم امشب نخوردم

طبق بیبی چک دیروز دوفا رو قطع کردم فکر کردم ممکنه جلو پریودی رو بگیره

نظرت اینه بخورم ؟

فداتشم اومدم اینجا بیشتر دلم گرفت سر سیل ۳ سال پیش...

هنوز ترمیم نشده اینجا خونه خرابه خیلیه ادم میبینه دلش کباب میشه

خدا برای هیچکس نیاره واقعا سخته

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قبلا ۲۶ روزه بود ولی ماه قبل با دارو شدم ۳۰ روزهاین ماه هم حتما سی روزه ام ، دوفاستون هم میخوردم۹ خر ...

میشه ۸ تیر فکرکنم. هنوز مونده.  فقط داروهات رو قطع نکن.

دلم میخواد بیارمت پیش خودم که خودسرانه نه بیبی بزنی نه آزمایش بدی نه دارو قطع کنی. تا میای کاری کنی بگم صبرکن😆😆😆

نگران مسکن نباش. دکتر میگه استامینوفن ساده اشکال نداره. وبدون اگر خدا بخواد هر غیر ممکنی رو ممکن میک ...

ساده نبود 

ولی درست میگی 🙂♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیز دلم ویتامینام ک همراهم نیست فقط دوفا رو اوردم ک دیشب خوردم امشب نخوردمطبق بیبی چک دیروز دوفا رو ...

همونی که داری بخور 

بله واقعا سخته

الان رفتی امامزاده از ته دل دعا کن که انشاالله دیت خالی برنگردی و یه آتیش پاره خدا بهت بده

میشه ۸ تیر فکرکنم. هنوز مونده. فقط داروهات رو قطع نکن.دلم میخواد بیارمت پیش خودم که خودسرانه نه بیب ...

😁😁🫂💗

اره حدس خودمم. رو فردا شبه!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همونی که داری بخور بله واقعا سختهالان رفتی امامزاده از ته دل دعا کن که انشاالله دیت خالی برنگردی و ی ...

نمیتونم دعا کنم 🥲

فقط یه بار به زور کسی رفتم داخل حرم اونم تا خواستم دعا کنم بغضم گرفت با حالت طلبکاری ازش خواستم حاجتمو بده!

من کلا سخت گریه میکنم 

بغض زیاد میکنم ولی گریه ن..

شاید برای همینه خدا فکر میکنه دلم نمیشکنه😐👀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر قطع نکنی نمیشیپس نکن تا بری آزمایش

شرایط بیرون رفتن نداشتم بدون اب خوردم..

ولی خب بیبی چک هم نشون میده 

خود دکتر گف ۱۴ روز بعد نشد رها کنید...

ثمین هم گفت تا ۳۰ روز قرص رو ادامه بدم..

فردا شب میشه روزسی سیکلم امشب ۲۹ ام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیتونم دعا کنم 🥲فقط یه بار به زور کسی رفتم داخل حرم اونم تا خواستم دعا کنم بغضم گرفت با حالت طلبکا ...

خدا به همه چیز واقف

فقط بایدصبر کرد. میدونم خیلی صبر کردی خیلی اذیت شدی خیلی چشم انتظاری کشیدی و...

ولی به نظرت کاری جزتوکل و صبر و تلاش میشه کرد؟

فقط دعا کن. ببین خدا با این امتحان ها گوشمون رو میگیره که بیدارمون کنه هرکسی رو هم که بیشتر دوست داره سریع تر گوشش رو میگیره و به حال خودش رهاش نمیکنه

به عظمت خودش قسم جوابت رو میده ولی به موقعی که خودش صلاح میدونه

خداشاهده روزی نیست که به یادت نباشم دعا کنم منتظرا رو و اسم ت رو نبرم

دخترا دلم گرفته 🥲 

اینجا خیلی بهم خوش گذشت جمع و جوٌ طوری بود ک یادم رفت غمم رو

ولی امروز عمم پیام داد ک رفتم سنو گفت احتمالا پسره انقد گریه کردم ☹️....

دختر دوست داشت , این بچه رو بعد یکسال اقدام خدا بهش داد و از ازدواج قبلیش یه پسر ۱۱ ساله داره..

کاش ادما یادشون نره ک ارزوشون چی بوده و ب چیا رسیدن..

عمم تو این یکسال کلی غصه خورد ک چرا باردار نمیشم نکنه نازام بعد اونوقت ک الان باردار شده داره ناشکری میکنه

واقعا ناراحتم ☹️ اخه پسرشم با خودش زندگی نمیکنه ، این زندگیشم جدیده ... خلاصه یاد غصه ی خودم افتادم🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810