2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043142 بازدید | 684289 پست
چون سرم خیلی عوارض دارهمن برای انتقال دوم به دکترم گفتم بنویس قبول نکرد گفت خیلی عوارضش زیاد و چون ی ...

شما مشکل ایمنی داشتی ؟ آزمایش داده بودی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
رز من توتاپیک های دیگ دیدم سی دی56بالاسرم داشتن البته ب نظردکترتم مونده بعضی دکترا دارومیدن هرکاری م ...

Cd56 بالا یعنی چقدر باشه خیلی بالاست ؟ رنجش بین ۳ تا ۱۵ هستش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها قبلا اینجا شنیده بودم دکتر زرنانی با سرم ای وی ای جی مخالفه ،کسی در این مورد اطلاع داره 

یادم رفته اون کاربری که می‌گفت کیه

یکی از کاربرا تو این تاپیک می‌گفت برای تائید سرم باید فاکتورای igg,igm رو هم باید بنویسن کسی در این مورد چیزی می‌دونه ؟🤧🤧🤧

یکی از کاربرا تو این تاپیک می‌گفت برای تائید سرم باید فاکتورای igg,igm رو هم باید بنویسن کسی در این ...

گلم اگر آزاد خریدی بعدهوایتی ازبیمه بگیری باید جعبه وشیشه شو ببری برای بیمه با نامه دستور دکتر

من توبارداری خییییلی تزریق داشتم 

به سختی پیداکردم از شهرستان فرستادن

دونه ای پارسال از ۴ونیم تا ۷تومن بود بدون بیمه

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

سلام دوستان من همونم ای یو ای کنسل کرد دکتر پنجتا فولیکول داشتم 

شنبه موعدمه امروز تست زدم منفی شد از ده روز به موعدم درد پریودی داشتم هنوز دارم حس میکنم الانه پریود بشم برای قرص دوفامده ؟

واینکه احتمال داره یکی از فولیکولا گرفته باشه من زود تست زده باشم؟

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
گلم اگر آزاد خریدی بعدهوایتی ازبیمه بگیری باید جعبه وشیشه شو ببری برای بیمه با نامه دستور دکترمن توب ...

واقعا ۴ و نیم تا ۷ تومنه آخه خیلیا صحبت از ۲۲ تومن میکردی برای دونه ای ؟

آهان پس جعبه رو نگه دارم احتمالا بیمه بده ؟ ممنون که گفتی عزیزم 

بیمه من تکمیلی نیست یعنی اصلا بیمه ندارم ،بیمه سلامته ،ممکنه سلامت ساپورت کنه ؟

بچه ها قبلا اینجا شنیده بودم دکتر زرنانی با سرم ای وی ای جی مخالفه ،کسی در این مورد اطلاع داره یادم ...

دوست من تحت نظر زرنانی بود فقط مشکل غلظت خون داشت و قراربود بره انتقال طبیعی باردارشد سریع دکتر زرنانی براش سرم تجویز کرد.منم cd56بالابوده ولی هیچوقت سرم ندادن .فعلا هفته قبل رفتم پیش زرنانی ازمایش نوشت منتظر جوابم

دوستان لواشک ضرر نداره بخورم؟هرچیزی میخوام بخورم میترسمازصبح دلم لواشک ترش و ترشی میخواد

تبریک میگم عزیزم مثبت شدی   ، لواشک نخور آلو سیاه خشک بخر بدون نمکاشو روزی چهار تا پنج تا بخور 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
تو ابن سینا برای آزمایش ایمنی و انعقادی میفرستن پیش ایمونولوژی اونم بعداز دوتا انتقال منفی. اگر رفتی ...

اهان مرسی قشنگم 

پس طبق این آزمایش تشخیص دادن ایمنیم ضعیفه ؟

من سرخک گرفتم 😑 تمام اون استخون دردهام تب هام واسه سرخک بود امروز ک بدنم ریخته بیرون متوجه شدم!

ممکنه بخاطر این موضوع جنینم نگرفته باشه؟؟

ما با مهمونامون ک بالای ۳۵ نفریم اومدیم امام زاده داوود 

بعد قرار بود دو شب بمونیم ، من این مدت ک استخون درد و تب داشتم چون علایم سرماخوردگی نداشتم دکتر نرفته بودم با مسکن جلو دردمو گرفتم امروزم کلا بدنم ریخت بیرون الان افتضاحم!

تو گوگل خوندم از بدو ورود ویروس تا ۱۴ روز تو بدن هست

و هنوز پریود نشدم 

از امشب دوفاستون رو قطع کردم ...

اگ باردار باشم ممکنه با این بیماری بهش اسیب برسه؟

من خیلی گنگم ! همش دنبال چرا ها میگردم...

ترشح خشک لوسیونی دارم  احساس میکنم پذیود شدم ولی نیست ، معذرت میخوام ادرارم غلیظه ، گاهی دلدرد دارم

چون مسکن میخورم دردای دیگم مشخص نیست 

ببخشید خیلی شد سوالای ذهنمه اینا

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشاءالله خدامعجزشونشونت میده فاطمه جان 12تیربروازمایش انشاءالله دست پری

قربونت برم اگ تا اون موقع پریود نشدم!

بعید می‌دونم با این بیماری جنینی مونده باشه مخصوصا ک سر خورد مسکن خوردم 🥲 

من حتی موقعیت دکتر رفتن نداشتم

از طرفی سعید از دستم خسته شده انقد من مریض میشم منو میبره دکتر

میانگین من ماهی یکبار دکترم 😭 بعضی وقتا که غر میزنه دلم میشکنه 

برای همین این سری مقاومت کردم مهمون هم بود نمیشد خودمو بندازم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سیکلت چند روزه هست؟

قبلا ۲۶ روزه بود 

ولی ماه قبل با دارو شدم ۳۰ روزه

این ماه هم حتما سی روزه ام ، دوفاستون هم میخوردم

۹ خرداد پریود شدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم شما بودین اسپرم اهدایی گرفته بودین؟

بله عزیزم 

جانم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810