2777
2789

من مسیر دانشکاه رو همیشه با اتبوس میرفتم 

الان خونمون عوض شده یه مسیر ده دقیقه رو باید پیاده تا ایستگاه اتبوس برم یه بار سگ دیدم تو مسیر 

بعد من خیلی از سگ میترسم انقد ترسیدم و جذبش کردم دوباره یکی دوبار دیگ هم سگ دیدم تو مسیر 

مامانم اولاش میگفت خودم با ماشین میبرم میرسونمت میام ولی خیلی روزا این کارو نمیکنه خسته اس خوابه و هر چی 

میگ اسنپ بگیر خوب بخوامم اسنپ بگیرم بیشتر م‌اقع باید اسنپ بگیرم 

دلم نمیاد پول نازنینمو صرف اسنپ بکنم خدایی 

حالا مامان بابام میگ تو جذب کردی الکی سگ کاریت نداره ک 

ولی خدایی من میگم دوبار کاری نداره سه بار کاری نداره وقتی من میترسم اونم میفهمه قطعا دیگ یهو یه بار اتفاق میفتفه خدایی نکرده 

شما جای من بودین چی کار میکردین واقعا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بر خویشتن هزینه کن که چیز اگر چه عزیز است آخر از جان عزیزتر نیست

یه جمله از قابوسنامه بود فکر کنم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
این داستان خانوادع معتقد به قانون جذب

ببین خودمم قبول دارما حالا قانون حذبو کار ندارم ولی این ک میگن از هر چی بترسی سرت میاد 

من شبش انقد نگران بودم میگفتم نکنه فردا تو مسیر سگ ببینم واقعا این اتفاق افتاد 

والا همه راه ها را به روی ما بستی بعد نظر میخوای 🤣

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 

واسه سگه غذا ببر دوست میشه باهات 

شاید میاد مثلا باهات بازی کنه 

یا میخوای زنگ بزن شهرداری میان به سگ های ولگرد رسیدگی میکنند میبرن عقیم میکنن تو مراکز مخصوص نگه میدارن

کاش خودت رانندگی بلدبودی عالی میشد

بلدم رانندگی گواهینامه هم دارم ولی خوب هر موقع بخوام ک مامانم ماشین نمیده هم خودش یهو کار داره هم داداشم از اون ماشین استفاده میکنه 

ولی در کل رانندگی هم میکنم خودم ولی مامانم میگم یه ذره دیگ دستت باید سفت بشه 

اگ زود تر بتونم ماشینو بگیرم حداقل کمتر اسنپ میگیرم نه اینکه دیگ اصلا اسنپ نگیرم

اسنپ بگیر دیگه چیکار میشه کرد رانندگی یاد بگیر

رانندگی بلدم گواهینامه هم دارم ولی ماشین هم مامانم استفاده هم داداشم هر موقع بخوام نمیتونم بگیمر ولی در کل هم مامانم میگ هنوز یکم دیگ باید دستت سفت شه باز ماشین بگیرم کمتر اسنپ میگیرم ولی نه این ک دیگ فقططط با ماشین برم نمیشه 

رانندگی یاد بگیر

رانندگی بلدم گواهینامه هم دارم ولی ماشین هم مامانم استفاده هم داداشم هر موقع بخوام نمیتونم بگیمر ولی در کل هم مامانم میگ هنوز یکم دیگ باید دستت سفت شه باز ماشین بگیرم کمتر اسنپ میگیرم ولی نه این ک دیگ فقططط با ماشین برم نمیشه 

بلدم رانندگی گواهینامه هم دارم ولی خوب هر موقع بخوام ک مامانم ماشین نمیده هم خودش یهو کار داره هم دا ...

نمیدونم والا ولی سگاهم واقعا باادماکار ندارن سعی کن خییلی ریلکس ردبشی از کنارش‌مایه ژرمن بلک داریم غذاو ابشو همه چیش بامنه خیلی وحشتناکه قیافش ولی واقعاقلب مهربونی داره😂

کاربرتعلیقی وقدیمی ام
2810