2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043455 بازدید | 684318 پست
سلام بچه هامن از دیروز عصر حرکت حس نکردمولی وقتی به پهلوی چپ میخوابم تو پهلوم 1 چیزی انگار نبض یا ل ...

سلام عزیزم

یه چیز شیرین بخور مخصوصا یه شربت شیرین. شروع میکنه ورجه وورجه

عزیز دلمی 🥹 💗 این شرایط برای همین چند روزهبعدا سعید پذیرایی می‌کنه از مهموناش😁یعنی من هرچی رو این ...

اشکالی نداره اینجوری بیشتر هوات رو دارن 😆

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز بیبی چک زدم منفی شد انشاالله که برای شما مثبت باشه

روز چندم هستین؟؟؟

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

آره اگ فقط لک دیدی انشاءالله پریود بعدی میری اینطوری دلتم آرومتره انشاءالله خیریتی بوده ک عقب افتاد ...

مرسی از راهنماییت باشه عزیزم درست میکنم ان شاالله که همینطور 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
واقعا سخته رادیس جون دعاکن این سیکل انشاءالله انتقال بدم خیلی چشم انتظاری سخته

ان شاالله ان شاالله 🤲🤲🤲

ممنون عزیزم انشاالله بارداری راحتی داشته باشی

قربونت برم

فعلا که لکه بینی دارم

یعنی آدم میگم مثبت بشم راحت میشم ولی بعدش نگرانی های دیگه میاد

یعنی تا به دنیا نیاد خیال آدم راحت نمیشه

سلام به همه ی دوستان،من بارداری با ای وی اف هستم

دکترم همچنان شیاف روزی دوتا و امپول پروژسترون ۵۰۰ هر ۱۰ روز رو برام ادامه داده،انوکساپارین به خاطر هماتوم قطع شد و الان اسپیرین میخورم،میخاستم ببینم پروژسترون با این دوز بالا برای شماها هم تجویز شده؟تا چند هفتگی بهتون دادن؟ضمنا هیچ علایمی هم از زایمان زودرس تا الان نداشتم

ممنون از پاسخگوییتون

الان ۱۹ هفته هستم به دکترم پیام دادم گفتن شیاف قطع نکن که امروز وقت ویزیت دارم باهاشون پریناتولوژی گ ...

شیاف ک ضرری نداره..

اره خیلیا تا اخر بارداری انوکسا میزنن..

ولی من چون اولش لک داشتم دکتر قطعش کرد.هر سری میرفتم دیگه حرفی از انوکسا نمیزد..

ایقد خستع شدم بودم از شیاف..

زمانیکه ک کفت امپولو قطع کن چ شوق کردم.چون داغون بودم..

خداروشکر ک بچه هات سالمن..خیالتم راحت باشه..

از کم و زیاد شدن داروها نترس..

الان ک من قطع میکردم مگه چیزیم شد..

ریلکس باش.با فکر کردن مشکل برا خودت نتراش..

حالا جنسیت دوقلوها مشخص شدن؟

دوستان پنیر میشه خورد؟انقدر دلم نان و چای شیرین و پنیر گردو میخواد این چندهفته همش مربای به خوردم

اره بابا چرا نشه...

چرا خودتو محدود میکنی؟ 

اتفاقا خیلی نیاز بدنه..

مربا هم قندش بالایع .چرا پیش خودت نمیگی شاید مربا خوب نباشه ک میگی پنیر..

2810