2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043513 بازدید | 684322 پست
خب خداروشکر که برنامه تون اینطوری پیش رفت خدا خودش برات ساخته اینطوری هم از مهمونداری تو این شرایط خ ...

😂😂 بیبی چک رو خوب گفتی عزیزم 

ولی خب این موضوع برای نهایت دو روز باشه

فامیلای همسرم وقتی بیان تهران ۲۰ روز ب بالا میمونن..

من احتمال داره ۵ تیر برم آزمایش بدم 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم انشاءالله خیره برات حسم میگه مامان شدی 😍❤️‍🔥

دورت بگردم من 🥹 🦋🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربون دلت برم 😥😥منم بغضی شدم😔😔انشاالله که مامان شدی.انشاالله به زودی معجزه خدا رو میبینی

ببخشید عزیز دلم نمی‌خواستم ناراحتت کنم😘😘

.

.

الهی آمین یارب العالمین ✨ 🧿 🫀 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رفتی خونه مادرشوهرت هم کنار کار رو بگیرسنگین سبک نکنبه کمرت فشار نیارحواست باشه دراز بکشی و خسته نکن ...

چشم عزیزم ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم به نیت شما و خیلی دوستان که یادم بودن نماز حاجت خوندمانشاالله اینبار مامان هستی

اخ🥹🫀قلبم اکلیلیی شد ✨

ممنونم ازت مهربون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوب خداردشکر ان شاالله در شرایط مساعدتری در آینده ازشون پذیرایی میکنین ..خو حق داره نگران و مراقب .ا ...

عزیز دلمی 🥹 💗 

این شرایط برای همین چند روزه

بعدا سعید پذیرایی می‌کنه از مهموناش😁

یعنی من هرچی رو این موضوع حساسیت ب خرج میدم نمیشه😐😆 مادر شوهرم ،پدر شوهرم، خواهر شوهرم ، عمم ، مامانم ، زنداییم فهمید ivf کردم😬🤣

اینطوری بهشون گفتیم دیگه......

البته تقصیر سعید شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترا یه حس بدی دارم ، مثلا میخوای سرما بخوری؟! حس میکنم دارم تب میکنم یا مثلا استخوان هام درد میکنه

پیشونیمم درد میکنه یه طوری انگار عفونت کرده

فقط حسشو دارم 😢

بنظرتون طبیعیه یا دارم مریض میشم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترا یه حس بدی دارم ، مثلا میخوای سرما بخوری؟! حس میکنم دارم تب میکنم یا مثلا استخوان هام درد میکنه ...

راستی دوسه روزی هم میشه حس میکنم قلبم درد میکنه😢

از چیه؟ دوفاستون ؟!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا نکنه .آره اینسری با توجه به شواهد بیشتر لکه بینی هست ضمن اینکه دردم تو تخمدان چپم دارم .دیگه کلا ...

آره اگ فقط لک دیدی انشاءالله پریود بعدی میری اینطوری دلتم آرومتره انشاءالله خیریتی بوده ک عقب افتاد بخودت برس پریود بعدی باحجم متناسب خونریزی داشته باشی کاچی بذرکتان بخور من درست میکنم میخورم رحم پاکسازی میکنه

قربونت عزيزم چقدر شما مهربونید و انرژی مثبت دارید من همیشه از ته قلبم دعا گو هستم ماها زجر کشیده این ...

دورت بگردم لطف داری عزیزم قربون محبتت انشاءالله هرچی دعای خیره چن برابرش بخودت برگرده واقعاماهاخیلی سختی کشیدیم یعنی خبرخوش نینی حال دلمونوانچنان خوب میکنه ک حدنداره ای خداب سختی‌هایی ک میکشیم نگاه کن دلت ب رحم بیاد بخدا من ترس فردا روگرفتم داروها زیاد ومعدم حساس. میدونم دعام میکنین ولی تکرارمیکنم درخواستمو دلم بیشتر آروم میگیره من بخدا بچه های 2ساله روگیرمیارم میگم دعام کنین🤣🤣 طفلیاخسته شدن ازدست من. ب خواهرزادم میگم دعاکن نینی آجی بیارم میگ آجی ن دادا🤣🤣🤣

من ۵هفته و ۳روز هستم دیروز دکتر گفت پشت کیسه یه لخته خون هست که گفت یا جذب میشه یا قطع. برای همین آس ...

عزیزم فک کنم هماتومه. اگ هماتوم باشه بچهها توتاپیکهامیگفتن با استراحت زیاد واب خوردن دفع کردن نگران نباش

دورت بگردم لطف داری عزیزم قربون محبتت انشاءالله هرچی دعای خیره چن برابرش بخودت برگرده واقعاماهاخیلی ...

عزيزم انشاالله به زودی زود هم آبجی میاری هم دادا که حرف هردوتاتون رو زمین نمونه  انشاالله به زودی زود همه اینجا خبر بارداری بهم بدیم

2810