2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043574 بازدید | 684324 پست
سلام خوبین دخترامن ۱۹ام انتقال جنین دادم دومین بارمه ۳ تا جنین بود از همون سه چهار روز اول زیر شکمم ...

ان شاالله که مثبت هستین ، از عوارض داروها هم میتونه باشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
این رو می دونم بابت جنین فریز فقط سوال دارم بخوام انتقال بدم الان ک پریود بشم تو همین سیکل انتقال می ...

جنین فریز داری؟

نه حتی اگر داشته باشی و بخوای انتقال بدی دوتا سیکل طول میکشه....من جنین فریز داشتم وقتی تو روز دوم پریودی رفتم سونو شدم و سیکل اول فقط امپول سینا فکت دادن و ال دی و گفتن پریود بعدی بیا ...پریود بعدی رفتم اینبار استرادیول دادن تا ده روز....بعد ده روز دوباره رفتم سونو امپول و اینا دادن و تاریخ انتقالو مشخص کردن و روز ۱۷ سیکلم انتقال دادن

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نگران نباشید بازم میرین سونو انجام میدین و وضعیتتون چک میشه و روزش خیلی مهم نیست مهم عملکرد تخمدا ...

مرسی عزیزم خدا خیرت بده آروم شدم اولش خیلی ترسیده بودم الان سپردم به خدا

بله دارمممنونم عزیزم شما با جنین فریز باردار شدی ؟

عزیزم اصلا نگران فریز بودن نباش

فقط خدا باید بخواد 

جنینی که الان من باهاش باردارم یه بار از فریز دراومد بعداز یکسال و فریز شد.برای باردوم هم بعداز یکسال که از فریز دراومد انتقال دادم و مثبت شدم.

بله دارمممنونم عزیزم شما با جنین فریز باردار شدی ؟

بار اول بله ...تو امضامم نوشتم...الان برای دومی انتقال دادم..دعا کن

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

آره همسر منم اولش میترسید ولی هرچی جلوتر رفت بهتر شد و ترسش ریخت ولی آسپیره موقع تزریق رو انجام نمی ...

ممنونم عزيزم از امید دادنتون، ،، دیگه اکثرا تو یه پانکچر کمش ۶ ۷ تا جنین دارن منم زور زدم تو چهارتا پانکچر ۶ تا جنین جمع کردم ، بازم خداروشکر بعصی ها همینم ندارن سه تا از جنینام از سال ۹۸ مونده نمیدونم شاید اون موقع سنم کمتر بوده جنینام بهتر باشن ؟! حالا میخوام از مصطفایی همینم بپرسم که نظرش چیه اول اون جنین ها رو انتقال بدم ،، البته میدونم هرچی خدا بخواد همونه و اگه خدا بخواد با یه دونه جنین هم میشه باردار شد ولی چه کنم که بهرحال آدم میخواد هر کاری شانسشو میبره بالا برای بارداری انجام بده،،، شما هم بازم جنین براتون مونده ؟

ممنونم عزيزم از امید دادنتون، ،، دیگه اکثرا تو یه پانکچر کمش ۶ ۷ تا جنین دارن منم زور زدم تو چهارتا ...

خداروشکر بابتشون .آره باهاش صحبت کنین و بهتون بگن چه کاری بهتر ،در این رابطه فکر کنم نظر جنین شناس رو هم بپرسن البته خیلی اطلاعی ندارم با روال کار رویان ، دقیقا دوست داریم هر کاری انجام بدیم تا شانس بارداریمون بیشتر بشه ..بله من جنین دارم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم اصلا نگران فریز بودن نباشفقط خدا باید بخواد جنینی که الان من باهاش باردارم یه بار از فریز دراو ...

ممنونم 

ان شاالله تا ماه نهم خوب پیش بره 

شما هم پروسه انتقالت دو تا سیکل شد ؟ 

سلام خانما من روز ۹ انتقال جنین هستم از روز دوم تا روز هشتم هر دو تخمدانم تیر می‌کشید و زیر دلم روی رحم حالت گرفتی و انقباض داشتم و کمر درد هم داشتم امروز عادی عادی بودم بنظرتون از عوارض دارو ها بوده؟

خیلی نگرانم نکنه مشکلی برام پیش اومده باشه

چی شده مگه☹️☹️

🥲 ببخشید نمیتونم بگم 

توان نوشتنشو ندارم🫀

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام خانما من روز ۹ انتقال جنین هستم از روز دوم تا روز هشتم هر دو تخمدانم تیر می‌کشید و زیر دلم روی ...

عزیزم انشالله که مثبتی♥️❤️

این استرس برات خوب نیست

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2810