2777
2789
عنوان

کیا بچشون آسم داره

72 بازدید | 10 پست

امروز پسرمو بردم پیش فوق تخصص  ریه ومجاری تنفسی کودکان، به خاطراینکه هرشب به سرفه میوفتاد بدون اینکه سرماخورده باشه

دکترتا بچمو معاینه کرد گفت خیلی باید مواظبش باشی چون مستعد آسم هست کلی دارو واسپری داد و پرهیزات 

گفت به هیچ عنوان نباید خوراکی مغازه ای حتی آب معدنی بخوره به هیچ عنوان نباید باد بهش بخوره وسرمابخوره چون ریه های پسرم حساسه گفت مشکل سازمیشه

خواستم ببینم کسایی که بچشون آسم داره ایا این پرهیزات رودارن؟

البته اینم بگم همین امروز حتی با اینکه داروهاشو هنوز شروع نکردم فقط امروز هیچ تنقلاتی بهش ندادم بخوره شکرخدا بچم امروز تا این لحظه حتی یه سرفه هم نکرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اسم خفیف داره و تازگیا فهمیدم به شدت به کاکائو حساسیت داره سرفه هاش وحشناک میکنه وقتی میخوره 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
منم اسم خفیف داره و تازگیا فهمیدم به شدت به کاکائو حساسیت داره سرفه هاش وحشناک میکنه وقتی میخوره

بچه من هم تنقلات خیلی میخوره هم خونه پدرم سگ دارن میره توحیاط پیش سگ بعد اونجا گردوخاک هم هست همه اینا دست بدست دادن بچم اینطور شد

بچه من هم تنقلات خیلی میخوره هم خونه پدرم سگ دارن میره توحیاط پیش سگ بعد اونجا گردوخاک هم هست همه ای ...

حالا حیوون رو زیاد دربارش نمیدونم پسر منم خیلی خیلی تنقلات میخورد بدبختی اینه خودم بهش نمیدم تا میریم بیرون هر کی میبینتش یه شکلات یا کاکائو بهش میده نمیشه هم دیگه ازش گرف میخوره باز از شدت سرفه نمیتونه بخوابه 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
حالا حیوون رو زیاد دربارش نمیدونم پسر منم خیلی خیلی تنقلات میخورد بدبختی اینه خودم بهش نمیدم تا میری ...

چرامن ازقبل شنیده بودم سگ باعث آسم میشه ولی فکرنمیکردم واقعی باشه. دقیقا پسرمنم همینطور میرم خونه مامانم یا همش بهش شکلات لواشک میدن یامیبرنش مغازه براش چیپس وپفک میگیرن وگرنه به خودم باشه خیلی تنقلات واسش نمیخرم